За что вы голосовали во 2м туре?
Re: За что вы голосовали во 2м туре?
Викреслив обох. Не бажаю надавати свій голос Зе - мутний він. Отака от муйня хлоп'ята...
DSMechanic писав: ↑ З одного боку неголосування у другому турі (або порча бюлетня) виглядає стандартним противсихством, яке і ми активно критикували. Але як завжди - треба дивитись на ньюанси - реально вибори завершились у першому турі. Опитування перед другим туром і загальна істерика перебила бажання голосувати за Зелю і спокіно викреслив обох і дописав Юлю.
Фактично, за логікою противсихвата - за Зелю проти Петра. Мародера треба було виносити.

- Перехожий
Ну что, подведем итог?
за Порошенко 1 + 1 = 2 и 2/17 = 12%
за Зеленского 12 + 3 = 15 и 15/17 = 88%
12% (а может и меньше)- это реальная поддержка Порошенко. Но! Три товарища решили попротывсихствовать и испортили свои бюллетени. Формально, их голоса не должны были быть учтены. Но! Зная уголовные повадки этой власти, я просто приплюсовываю их голоса к ЗА Порошенко. Получаем:
за Порошенко 1 + 1 + 3= 5 и 5/20 = 25%
за Зеленского остается 12 + 3 = 15 и 15/20 = 75%
Ба! Какие знакомые цифры! Похоже, все сходится. Вот вам реальная оценка демократии и протывсихов в нашей стране.
Очевидно, что голосование было протестным. Т.е. люди выразили свое отношение не ЗА кого они, а ПРОТИВ кого. Это не удивительно, потому что Зеленский - темная лошадка, и в реальной политике замечен не был. Тем не менее, не исключено, что он может стать хорошим президентом. Для этого нужно посмотреть вокруг и найти единомышленников. Самое смешное, что Порошенко сам выбрал себе соперника во второй тур. Потому что я не исключал пролет Тимошенко (украинский избиратель - он и в Африке украинский избиратель). Но! Формулировка была не против кого, а за кого. Поэтому получаем:За Порошенко 1 6%
Против Порошенко 12 71%
За Зеленского 3 18%
Против Зеленского 1 6%
Всього голосів: 17
за Порошенко 1 + 1 = 2 и 2/17 = 12%
за Зеленского 12 + 3 = 15 и 15/17 = 88%
12% (а может и меньше)- это реальная поддержка Порошенко. Но! Три товарища решили попротывсихствовать и испортили свои бюллетени. Формально, их голоса не должны были быть учтены. Но! Зная уголовные повадки этой власти, я просто приплюсовываю их голоса к ЗА Порошенко. Получаем:
за Порошенко 1 + 1 + 3= 5 и 5/20 = 25%
за Зеленского остается 12 + 3 = 15 и 15/20 = 75%
Ба! Какие знакомые цифры! Похоже, все сходится. Вот вам реальная оценка демократии и протывсихов в нашей стране.
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 

- 我是自高自大俄国的人
Позапрошлые выборы - против Жули, эти - против алкаша.
Немає ніякої "демократії". Ібо суть цього погяття - це УПРАВЛІННЯ суспільними справами, котре здійснює народ.
Зараз народу як такого (пиинаймні в Україні) практично немає, є дві толпи - "бидло" й "еліта" (по "виборах" схоже що розділ між ними якраз десь 75/25%), котрі ненавидять одна одну. "Еліта" має управлінські знання, хоча й досить інвалідні, "бидло" ж в управлінському плані безграмотне абсолютно, нижче плінтуса, й розсужлає здебільшого шлунково-кишковими категоріями. Управління ж здійснюєцця іззовні, при чому між кількома центрами йде гризня за такий ласий шматок.
Радіти їхній "конкуренції" не варто, бо сильна й процвітаюча Україна жодному закордонному центру управління не потрібна.
Зараз народу як такого (пиинаймні в Україні) практично немає, є дві толпи - "бидло" й "еліта" (по "виборах" схоже що розділ між ними якраз десь 75/25%), котрі ненавидять одна одну. "Еліта" має управлінські знання, хоча й досить інвалідні, "бидло" ж в управлінському плані безграмотне абсолютно, нижче плінтуса, й розсужлає здебільшого шлунково-кишковими категоріями. Управління ж здійснюєцця іззовні, при чому між кількома центрами йде гризня за такий ласий шматок.
Радіти їхній "конкуренції" не варто, бо сильна й процвітаюча Україна жодному закордонному центру управління не потрібна.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Борода Коломойского
Против парашенка, ясен пень.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Дебил ухал отдыхать...
Ну конечно, мы ждали волну протеста, протеста против конрреволюции)..
Воздух Турции пьянит и манит...
Тупое дерьмо...
Ну конечно, мы ждали волну протеста, протеста против конрреволюции)..
Воздух Турции пьянит и манит...
Тупое дерьмо...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

НМСД, значно гірше.
Він не може, і, навіть, не вважає за необхідне, терміново, аврально вчитися, української мови, державного управління, етикету, якоїсь державотворчості, економіки. Тіпа - нахтреба. Турція важливіша.
Хіба що, якщо в нього там, якраз, і є тренувальна база. Але тоді це було би відомо. Коротше, схоже на те, що це - чергова маланська шоколадка.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
не боись, братие. все что юлькам от зеленого надо было он выполнил еще не приступив к обязанностям - вынес педру. остальное в наших руках и позволяет работать - впереди парламентские и юля шось не зря высказалась против все интриг пепы по обрезанию полномочий преза.
вполне реально шо там многоходовочка(С)
Юлія Тимошенко
11 ч. назад
Щодо ідеї переглянути повноваження Президента. Як на мене, запропонований "Самопоміччю" закон суперечить Конституції.
До того ж, країні набридли політичні інтриги, перетягування повноважень і спроби змінити правила під час гри. Люди чекають на зміни в їхньому житті, на дії і результати.
Повноваження Президента чітко визначені Конституцією. Треба дати можливість обраному главі держави виконувати свою роботу. Час наступному Президенту назвати свої кандидатури на посади міністрів оборони та закордонних справ, голови СБУ, всіх, кого він має назвати за Конституцією. А Верховна Рада має дати можливість призначити їх якнайшвидше.
вполне реально шо там многоходовочка(С)

Юлія Тимошенко
11 ч. назад
Щодо ідеї переглянути повноваження Президента. Як на мене, запропонований "Самопоміччю" закон суперечить Конституції.
До того ж, країні набридли політичні інтриги, перетягування повноважень і спроби змінити правила під час гри. Люди чекають на зміни в їхньому житті, на дії і результати.
Повноваження Президента чітко визначені Конституцією. Треба дати можливість обраному главі держави виконувати свою роботу. Час наступному Президенту назвати свої кандидатури на посади міністрів оборони та закордонних справ, голови СБУ, всіх, кого він має назвати за Конституцією. А Верховна Рада має дати можливість призначити їх якнайшвидше.
Ніде йому вчитися. І нікому вчити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
То зрозуміло. Але має бути певний мінімум, аби не виглядати дикуном і відвертим парвеню.
Мені здається, що він про ці речі не надто турбується.
А тут вже йдеться про пристойність, про гречність.
І це близько до причини, чому проти нього знайшлося 24%.
Не реагуватиме далі - то хто йому доктор ???
Підро тут, скоріше, вже не приклад, і, навіть, як пугало - релевантний, максимум, на 10%.
У мене відчуття, що він все більше сприймається, як старе, чуже, непотрібне, недоречне. Щось таке, як чавунна праска, чи мобіла стандарту NMT. Підро штучно нав'язав себе суспільству 2014 року, і саме зараз це дасться взнаки.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
честно говоря я к зе отношусь чисто утилитарно - он УЖЕ выполнил основное требование украинцев - вынес Кнура. а остальное теперь в наших руках. парламентские все расклады поменяют. это будет даже круче первого тура - куда переекут симпатии избирателей за пол года - хз. это как при землетрясении - сейчас еще ничего не остановилось - подвижки плит продолжаются и в каком положении все остановится никто не знает. но судя по тому как Юля спокойно все воспринимает - она видно уже адаптировалась к новым реалиям и не просто наблюдает.Vollmer писав: ↑
То зрозуміло. Але має бути певний мінімум, аби не виглядати дикуном і відвертим парвеню.
Мені здається, що він про ці речі не надто турбується.
А тут вже йдеться про пристойність, про гречність.
І це близько до причини, чому проти нього знайшлося 24%.
Не реагуватиме далі - то хто йому доктор ???
Підро тут, скоріше, вже не приклад, і, навіть, як пугало - релевантний, максимум, на 10%.
У мене відчуття, що він все більше сприймається, як старе, чуже, непотрібне, недоречне. Щось таке, як чавунна праска, чи мобіла стандарту NMT. Підро штучно нав'язав себе суспільству 2014 року, і саме зараз це дасться взнаки.
- Борода Коломойского
Я конечно дико извиняюсь, но не подскажете, где в бюлетене пункт "Против парашенка"?

Что здесь с вами со всеми не так?
Давайте будем читать вместе:
Поставьте знак + или другой в квадрате напротив фамилии только одного кандидата на пост президента Украины, ЗА которого вы голосуете.
Ви видите За? Я выделил.
Вы голосовали За!
И в ту же минуту, другим постом вы называете человека За которого вы отдали свой голос на пост кандидата в президенты дебилом!
Внимание вопрос!
Как называется человек, который сознательно выбирает себе в президенты человека, которого считает дебилом?

Если вокруг полно дебилов, едущих навстречу, стоит проверить полосу движения.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
ця самопоміч такі ж шахраї, як і... ша-хра-ї!=77467 писав: Юлія Тимошенко
11 ч. назад
До того ж, країні набридли політичні інтриги, перетягування повноважень і спроби змінити правила під час гри.
- Віра
"дебіл" повіз дітей на фестивальVollmer писав: ↑
НМСД, значно гірше.
Він не може, і, навіть, не вважає за необхідне, терміново, аврально вчитися, української мови, державного управління, етикету, якоїсь державотворчості, економіки. Тіпа - нахтреба. Турція важливіша.
Хіба що, якщо в нього там, якраз, і є тренувальна база. Але тоді це було би відомо. Коротше, схоже на те, що це - чергова маланська шоколадка.
чи якщо він став президентом (ще не став), то на піклуванні про дітей треба ставити хрест?
а те, що за останні 4 місяці він став по 3-4 години за добу, після виборів проводив купу переговорів та консультацій по формуванню своєї майбутньої команди, він не може побути 2 дні з дітьми?
- Віра
Віра писав: ↑"дебіл" повіз дітей на фестивальVollmer писав: ↑
НМСД, значно гірше.
чи якщо він став президентом (ще не став), то на піклуванні про дітей треба ставити хрест?
а те, що за останні 4 місяці він спав по 3-4 години за добу, після виборів проводив купу переговорів та консультацій по формуванню своєї майбутньої команди, він не може побути 2 дні з дітьми?