За что вы голосовали во 2м туре?

Сабж.

За Порошенко
1
5%
Против Порошенко
15
75%
За Зеленского
3
15%
Против Зеленского
1
5%

Всього голосів: 20

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: За что вы голосовали во 2м туре?

Повідомлення Vollmer » 28 квітня 2019, 11:13

Віра писав: ..............................................................................................................................................................................
"дебіл" повіз дітей на фестиваль
чи якщо він став президентом (ще не став), то на піклуванні про дітей треба ставити хрест?

а те, що за останні 4 місяці він спав по 3-4 години за добу, після виборів проводив купу переговорів та консультацій по формуванню своєї майбутньої команди, він не може побути 2 дні з дітьми?

Прімо. Я, здається, не вживав слова "дебіл". Знайдіть, будь ласка, цитату, якщо це не так.

Секундо. Мене не хвилюють проблеми мільонерів. Хай плачуть, скільки їм заманеться.

Терціо. Спекуляція на дітях. Він, оце, чотири роки пхався у президенти, спеціально, щоб, уже обравшися, - побути з дітьми ???

Кварто.Він ще може побути з батьками, з сусідами, з друзями, зі знайомими дівчатами, так і залишаючись демонстративно неготовим до виконання обов'язків.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 квітня 2019, 14:06

Vollmer писав:
Віра писав: ..............................................................................................................................................................................
"дебіл" повіз дітей на фестиваль
чи якщо він став президентом (ще не став), то на піклуванні про дітей треба ставити хрест?

а те, що за останні 4 місяці він спав по 3-4 години за добу, після виборів проводив купу переговорів та консультацій по формуванню своєї майбутньої команди, він не може побути 2 дні з дітьми?

Прімо. Я, здається, не вживав слова "дебіл". Знайдіть, будь ласка, цитату, якщо це не так.

Секундо. Мене не хвилюють проблеми мільонерів. Хай плачуть, скільки їм заманеться.

Терціо. Спекуляція на дітях. Він, оце, чотири роки пхався у президенти, спеціально, щоб, уже обравшися, - побути з дітьми ???

Кварто.Він ще може побути з батьками, з сусідами, з друзями, зі знайомими дівчатами, так і залишаючись демонстративно неготовим до виконання обов'язків.
Плюсую. Якщо взявся - то діти, друзі етк мають торшки посунутися.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 28 квітня 2019, 14:21

Цікаво, згідно КЗПП, чи має президент право на вихідні? А кандидат у президенти?

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 28 квітня 2019, 14:50

Vollmer писав: Я, здається, не вживав слова "дебіл". Знайдіть, будь ласка, цитату, якщо це не так.
я вам обом відповіла, бо ви Clone фактично підтримали.
І друге: нінадазавідовать!
Дайте людині почати роботу (після інавгурації), тоді будете вставляти свої 5 копійок. А то все вам не так, ви гірше педроботів його знищуєте, хоча у Зе величезні плани по знищенню цієї системи. У нього вихідні, має право відпочити і у вас питати не стане.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 28 квітня 2019, 15:03

Віра писав:
Vollmer писав: Я, здається, не вживав слова "дебіл". Знайдіть, будь ласка, цитату, якщо це не так.
я вам обом відповіла, бо ви Clone фактично підтримали.
І друге: нінадазавідовать!
Дайте людині почати роботу (після інавгурації), тоді будете вставляти свої 5 копійок. А то все вам не так, ви гірше педроботів його знищуєте, хоча у Зе величезні плани по знищенню цієї системи. У нього вихідні, має право відпочити і у вас питати не стане.
Вера, ну мы ж юльки. критикуем тут, среди своих. до инаугурации пидрам не помогаем. а после нее - будем поглядеть, но чует моя душа, шо они переобуются раньше и будут воевать не против Зе, а против Юли. :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 квітня 2019, 15:31

M_M писав: Цікаво, згідно КЗПП, чи має президент право на вихідні? А кандидат у президенти?
В Україні жодні трудівники так не захищені від роботи, як "слуги народу".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 28 квітня 2019, 15:44

Sintez писав: В Україні жодні трудівники так не захищені від роботи, як "слуги народу".
Ще раз, КЗПП встановлює максимум 40 годин на тиждень для будь-яких громадян України. Чи має право кандидат у президенти відпочивати поза межами цього часу?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 квітня 2019, 15:47

M_M писав:
Sintez писав: В Україні жодні трудівники так не захищені від роботи, як "слуги народу".
Ще раз, КЗПП встановлює максимум 40 годин на тиждень для будь-яких громадян України. Чи має право кандидат у президенти відпочивати поза межами цього часу?
А у преза нормований робочий день?!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 28 квітня 2019, 15:52

Sintez писав: нормований робочий день
Чи КЗПП передбачає більше 40 годин на тиждень для людей з ненормованим робочим днем?

Ще одне питання, чи є кандидат у президенти особою, що отримує гроші за свою працю?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 28 квітня 2019, 16:02

M_M писав:
Sintez писав: нормований робочий день
Чи КЗПП передбачає більше 40 годин на тиждень для людей з ненормованим робочим днем?

Ще одне питання, чи є кандидат у президенти особою, що отримує гроші за свою працю?
Ви не могли б ясніше й коротше викласти, що саме хочете сказати? Мені облом, чесно сказати, відслідковувати оці довгі ланцюжки, котрі врешті виїденого яйця не варті. Тому одразу: Зєля має на все право. І ліво, про всяк випадок. Врешті, всі його попередники клали на країну, чому він має бути виключенням?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 28 квітня 2019, 16:32

Хочу дізнатись, наскільки діти, друзі, етк мають посунутись. Та на чому базується ця впевненість. Нічого особистого, просто природна цікавість.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 29 квітня 2019, 05:37

M_M писав:
Хочу дізнатись, наскільки діти, друзі, етк мають посунутись. Та на чому базується ця впевненість. Нічого особистого, просто природна цікавість.
На термін президенства. П'ять років, кажись. На чому базуєцця? На важливості роботи преза.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Борода Коломойского

Повідомлення Борода Коломойского » 29 квітня 2019, 09:48

Sintez писав:
M_M писав: Хочу дізнатись, наскільки діти, друзі, етк мають посунутись. Та на чому базується ця впевненість. Нічого особистого, просто природна цікавість.
На термін президенства. П'ять років, кажись. На чому базуєцця? На важливості роботи преза.
У Зеленского 2 детей.
У Порошенка 4, у Ющенка 5, у Бойко 6! Я никогда не слышал, чтобы они жаловались на усталость либо недостаток времени. :lol:
Кстати, Порошеко еще до инаугурации встретился с Обамой и Керри в Варшаве, с Меркель и Путиным.
Ясно, что с формальной точки зрения они могут этого не делать до официального вступления в должность. Но, если Зеленский серьезно относится к своей должности, то мне кажется у него есть много подготовительной работы, которую ему просто необходимо сделать за это время. Именно необходимо, потому, что учитывая отсутствие опыта и огромный объем работы, которые ему предстоит сделать, ему нужно в авральном режиме разбираться во всей этой кухне, планировать кадровые перестановки, планировать свои действия и т.д.
Но все это справедливо, если он самостоятельная фигура. А если нет, если есть Разумков и таинственная ЗеКоманда, то можно и на шашлыки в Турцию! А дальше все как и прежде - выучил сценарий - отыграл.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 29 квітня 2019, 10:16

Борода Коломойского писав: на шашлыки в Турцию
А это точно только на шашлыки? Охрана предоставлена Эрдоганом. И да, насколько я понял это на 2 дня. Думаю любой человек может отложить дела на 2 дня ради детей, у нас пока еще есть говнокомандовач, который бдит за безопасность Украины

Борода Коломойского

Повідомлення Борода Коломойского » 29 квітня 2019, 10:38

Pestilence писав:
Борода Коломойского писав: на шашлыки в Турцию
А это точно только на шашлыки? Охрана предоставлена Эрдоганом. И да, насколько я понял это на 2 дня. Думаю любой человек может отложить дела на 2 дня ради детей, у нас пока еще есть говнокомандовач, который бдит за безопасность Украины
Не знаю. Может быть не только на шашлыки. Я видел фото только с шашлыками.
Конечно человек может отложить. Я же сказал, что с формальной точки зрения, он имеет право делать все, что угодно.
Но, учитывая отсутствие опыта на политическом поприще, разумнее было бы посвятить это время подготовке.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 29 квітня 2019, 10:42

Борода Коломойского писав: Не знаю. Может быть не только на шашлыки. Я видел фото только с шашлыками.
Конечно человек может отложить. Я же сказал, что с формальной точки зрения, он имеет право делать все, что угодно.
Но, учитывая отсутствие опыта на политическом поприще, разумнее было бы посвятить это время подготовке.
Может и не только шашлыки...учитывая что Эрдоган едва ли не друг хуйла сегодня. Причем у хуйла друзья всего 2 видов - те что подстилки за гроши и полит поддержку, а второй - такие же диктаторы как он, но влиятельные, не ищущие крышу.

Борода Коломойского

Повідомлення Борода Коломойского » 29 квітня 2019, 10:50

Pestilence писав:
Борода Коломойского писав: Не знаю. Может быть не только на шашлыки. Я видел фото только с шашлыками.
Может и не только шашлыки...учитывая что Эрдоган едва ли не друг хуйла сегодня. Причем у хуйла друзья всего 2 видов - те что подстилки за гроши и полит поддержку, а второй - такие же диктаторы как он, но влиятельные, не ищущие крышу.
Не знаю. Мне более разумной кажется выбор Турции благодаря ее близости к Израилю. Хотя Бодрум не так близко, но может же и гора придти к Магомету :lol:

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 29 квітня 2019, 10:54

Відпочинок ще й співпав з роковинами Чорнобиля. Треба вже слідкувати куди і коли катаєшся. Формально і порося може спокійно відпочивати, що не заважає його називати Інкогніто і Мальдівський. На п'ять років у нього фактично нема особистого життя - він офіційна і публічна особа.
Він сам в своїх виступах шпиняв політиків тільки так - так що буде вигрібати і за минуле і за теперішне. І не треба з нього недоторканого робити ще й прикриваючись дітьми.

Борода Коломойского

Повідомлення Борода Коломойского » 29 квітня 2019, 10:54

Хотя вот говорят и самолет Медведчука в Турцию летал. Совпадение наверное.
Зображення

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 29 квітня 2019, 11:22

Борода Коломойского писав: Хотя вот говорят и самолет Медведчука в Турцию летал. Совпадение наверное.
А ми тут наїзжаємо що він не веде переговорів, а поїхав відпочивати :).
А у нього зустріч з президентом Турції ( стрьомний союзник як Пуйла так і наш ) з Бенею і Медведчуком. Хоча звісно - це все наші фантазії - він шашлик жарив.

Відповісти