інститут НЕгромадянства в Україні треба?
інститут НЕгромадянства в Україні треба?
Назар Приходько
21 ч. ·
Я давно та впевнено стою на позиції запровадження в Україні інституту НЕгромадянства, за аналогією з країнами Балтії.
Зараз, в світлі видачі паспортів РФ громадянам квазідержавних утворень на окупованій частині Українського Донбасу та розширення категорій Українських громадян, що можуть отримати паспорт РФ з боку Путіна - це питання постає як ніколи гостро.
Я вважаю, що ми маємо вже зараз запустити виробництво "фіолетової корки", а також привести у відповіднсть Українське законодавство, яке заборонятиме негромадянам, тим, хто проміняв Україну на російський "фантік", займати посади вище за обслуговуючий персонал, не говорячи вже про Держслужбу чи право обирати та бути обраним.
Отака от НЕОБХІДНА законодавча ініціатива від мене Українському Парламенту. Думайте.
https://www.facebook.com/pumamgo/posts/2298732070170186
21 ч. ·
Я давно та впевнено стою на позиції запровадження в Україні інституту НЕгромадянства, за аналогією з країнами Балтії.
Зараз, в світлі видачі паспортів РФ громадянам квазідержавних утворень на окупованій частині Українського Донбасу та розширення категорій Українських громадян, що можуть отримати паспорт РФ з боку Путіна - це питання постає як ніколи гостро.
Я вважаю, що ми маємо вже зараз запустити виробництво "фіолетової корки", а також привести у відповіднсть Українське законодавство, яке заборонятиме негромадянам, тим, хто проміняв Україну на російський "фантік", займати посади вище за обслуговуючий персонал, не говорячи вже про Держслужбу чи право обирати та бути обраним.
Отака от НЕОБХІДНА законодавча ініціатива від мене Українському Парламенту. Думайте.
https://www.facebook.com/pumamgo/posts/2298732070170186
Re: інститут НЕгромадянства в Україні треба?
цей інститут потрібний був в 1991-му
зараз - вже всьо...
най би лад навели із подвійними громадянствами
приклад - Насіров
підданий Її Величности
чом би ПП не позбавити його (Насірова) громадянства?
підстави є...
зараз - вже всьо...
най би лад навели із подвійними громадянствами
приклад - Насіров
підданий Її Величности
чом би ПП не позбавити його (Насірова) громадянства?
підстави є...
Та ніфіга не "всьо". Задача захисту державності не зникла, нікуди не ділася. Всіма наявними засобами.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Борода Коломойского
- Pestilence
- Чефхелфер
Пока ничего с ними не сделать. Если будет идти речь о возврате крыма, тогда ставить вопрос об отказе от одного из гражданств. Вообще пох на мнение судетских крымчанБорода Коломойского писав: ↑ А с крымчанами что делать?
- Babasha
- Штучний інтелект
Тех кто валить с Украины собирается и на форумах об этом расписывается - однозначно менять фиолетовые штаны на фиолетовую корочку и «ехай-ехай-найух» 
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Це ж дискримінація! Як можна?! А як же "права чєловєка" продавати за ситну похльобку свою вітчизну?!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
вдруг вспомнился Саакашвили, выходит он «продал свою родину», отказавшись от гражданства, за посаду губернатора и личные перспективы во власти Украины?!
Или во имя блага трудящихся неродной страны?