Як хочеш. Доба бану, для початку.
Дурківчани, а ви ще вірите в Юлю?
Re: Дурківчани, а ви ще вірите в Юлю?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А де бан-лист можна побачити?
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека
в шестой.
кстате говоря, а надо кудісь шось перечислить за новый хфорум?
Петя кака - Йуля цяця
Я вірю що не переймаєшся . Я не розумію для чого то все було щоб в результаті отримати приглажену копію ФУПу . І тролив же , що йдете тим шляхом , що пора для масовосі хоча би з супом об'єднатись .
Й доречі , виконуєте ви наразі ТУ САМУ ЗАДАЧУ що й фуп - обйобуєте й пропагандуєте в одні ворота . Педритові .
+100500ElGuider писав: ↑02 квітня 2018, 16:42Я вірю що не переймаєшся . Я не розумію для чого то все було щоб в результаті отримати приглажену копію ФУПу . І тролив же , що йдете тим шляхом , що пора для масовосі хоча би з супом об'єднатись .
Й доречі , виконуєте ви наразі ТУ САМУ ЗАДАЧУ що й фуп - обйобуєте й пропагандуєте в одні ворота . Педритові .
Власне, це вже не форуми, а площадки для провладної пропаганди. Причому тупої.
Взагалі, не розумію людей , які облизують владу, Причому прилюдно. Рускій мір.
Класичний.
Та власне напишу це тут , вперше . Так , це юлькофорум .Але . Це доки що єдиний ФОРУМ де можна вільно без ботів стеця ТА ЗАЛЕЖНИХ поспілкуватись .
І після подій 2014 року бачу не перевиховались і ніхуя не зрозуміли чого ж добивалась та ж Львівська Брама
Ви разом з педром срати на те хотіли . Ви стоїте за те спме болото що було при кучмі хряку .
І після подій 2014 року бачу не перевиховались і ніхуя не зрозуміли чого ж добивалась та ж Львівська Брама
Ви разом з педром срати на те хотіли . Ви стоїте за те спме болото що було при кучмі хряку .
Так . Ти навіть дещо випередив .Людас писав: ↑02 квітня 2018, 16:46+100500ElGuider писав: ↑02 квітня 2018, 16:42Я вірю що не переймаєшся . Я не розумію для чого то все було щоб в результаті отримати приглажену копію ФУПу . І тролив же , що йдете тим шляхом , що пора для масовосі хоча би з супом об'єднатись .
Власне, це вже не форуми, а площадки для провладної пропаганди. Причому тупої.
Взагалі, не розумію людей , які облизують владу, Причому прилюдно. Рускій мір.
Класичний.
В мене є ще одне питання і нерозуміння . Скажімо впоротих педротів Акваріуса Аборигєна та йожина ФОМА НІКОЛИ НАВІТЬ ПАЛЬЧИКОМ НЕ ЗАЧІПИВ .
Так як так Фома , одних сєктантів ганяєш з іншими в губи цілуєшся ?
концептуальна помилка юлефобів - юльки не вірять в Юлю...
вони їй довіряють і, відповідно, підтримують

вони їй довіряють і, відповідно, підтримують

+======================================================+
Ну, я й запропонував синтезувати грам 200 "новачка", щоб вистачило на Банкову.
Так це зразу-ж істерику викликало...
Хоча,... я таки починав наукову роботу в Інституті Органічної Хімії НАНУ, у відділі
фосфорорганічних сполук, в Лабораторії Бойових Отруйних Речовин ще у 1964-му...
При вході в одне з приміщень лаби висів здоровенний плакат: "Сравнительньіе
характеристики БОВ, состоящих на вооружении НАТО и стран-ОВД.".
Тобто, при потребі - синтезувати можна...
- Pestilence
- Чефхелфер
+==========================================================+
Ги-ги! Відповідь очікувана! Тому продовжую:
Да, во времена Януковича (2010-2013) зарплаты, пенсии повысили примерно на 80%, но и цены выросли на те же 80% (цены на железнодорожный транспорт на 90%; на сливочное масло — на 80%; на курятину — на 50%; на водку и вино -- на 100%-120%), то есть улучшения -- «покращення» в 2010-2014 годах не было вообще.
Стосовно "запис РНБО по криму". Ти в армії був, принцип: один командир - один наказ, маєш знати.
Тому контрпитання: яку посаду займала на той час Тимошнко, щоб віддавати накази?
А ситуацію в армії тоді ти теж маєш знати. Один приклад: для вивозу людей та майна з Криму
в березні 2014-го підняли транспортний батальон, що в Черказах. Та, за відомостями, було "на ходу"
485 вантажівок, при спробі завести у половини не було двигунів, шин, колес та мостів. Аккумулятори
знайшли лише на сотню. З них до Криму доїхало 5 (п"ять)! Горючки не було від слова: взагалі.
Не дарма Беня заправляв БТРи та інший транспорт за свій власний рахунок. Саме на спробу
супротиву в Криму і розраховував хуйло, щоб мати офіційний привід окупувати ВСЮ Україну.
І лише добровольці зупинили сепарів! Серед них загинув ще у травні 2014-го найкращий друг
мого молодшого сина. Я ще вчив його стріляти... Зараз його ім"ям названа школа, де він вчисвя...
А це була дуже талановита людина, один з редакторів УкрВІКІ... Тому не тринди...
- Pestilence
- Чефхелфер
+======================================================+
Ні, це власник "патрійотичного" форуму http://uapolitics.com/forum/2-zagaln%D1 ... ovorennia/
не, ну если даже совсем не юлек Хозя оттуда свалил, то я не знаю.. разбираться в оттенках педрячего между супом, фупом и пуфом как-то нет желания.ElGuider писав: ↑02 квітня 2018, 16:49Та власне напишу це тут , вперше . Так , це юлькофорум .Але . Це доки що єдиний ФОРУМ де можна вільно без ботів стеця ТА ЗАЛЕЖНИХ поспілкуватись .

Між тим завдяки хозі і ще десятку юзверів мене тянуло на той форум .
Бо баталії таки були !
Бо баталії таки були !