Как включить заднюю, или Кто хочет вернуться?..

Pestilence
Чефхелфер

Re: Как включить заднюю, или Кто хочет вернуться?..

Повідомлення Pestilence » 02 квітня 2018, 16:32

Фома писав:
02 квітня 2018, 16:08
Зажали бабло? Бгг
А у нас разве платят за темы?

elf
куратор

Повідомлення elf » 02 квітня 2018, 16:54

ingvar писав:
02 квітня 2018, 10:34
elf писав:
01 квітня 2018, 22:09

пиздиш як сивий мерин. :drag:
саме переорієнтація зовнішньої політики України на тайожний союз призвела до майдана. :pardon:
а хтооооооо керував зовнішньою політикою? :biggr:
Нет, не получиться спихнуть на Витька ни раскол страны, ни приход Петюни, ни войну, ни потерю Крыма, ни создание ОРДЛО.
хрячідло спровокував майдан.
крапка.

тигрик паласатий

Повідомлення тигрик паласатий » 02 квітня 2018, 17:04

oven писав:
02 квітня 2018, 15:29
Я не можу зрозуміти, якщо ми пішли зі шрайківського дурдому, то навіщо там до цих пір писати? І, якщо форум працює, то навіщо ми звідти пішли?
Чи ми як ті жиди, прощаємся, але не йдемо?
Вже наче бто всіх забрали, навіть Телекастер вчора об'явився. І Божена зраділа, що ми звідти вбралися.
Може закриємо для себе той форум, як вчорашній день, чи будемо й далі себе принижувати заграванням з залишками?
Подивитись - іноді цікаво, але дописувати там не треба. Це відразу обсміюється і це є підтримка того форуму. Знаєте, як їм доводиться? То було раз у кілька днів рафшанки срали, а тепер треба щодня і щохвил ни тужитись.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 квітня 2018, 17:38

oven писав:
Я не можу зрозуміти, якщо ми пішли зі шрайківського дурдому, то навіщо там до цих пір писати? І, якщо форум працює, то навіщо ми звідти пішли?
Вже наче бто всіх забрали, навіть Телекастер вчора об'явився. І Божена зраділа, що ми звідти вбралися.
Може закриємо для себе той форум, як вчорашній день, чи будемо й далі себе принижувати заграванням з залишками?
Теж не можу зрозуміти. Але ж і заборонити ніхто не може.

По факту це нагадує ФУПостраждальців.

Я лише хочу таким пояснити, що пишучи там, вони годують тамішніх маргіналів своєю енергією. Так би ті гризли одне одного, а так з радістю накидаюцця на "страждальців". Подумайте над цим. Не вподоблятеся Лотовій жінці.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Амосенко Олег

Повідомлення Амосенко Олег » 02 квітня 2018, 17:40

oven писав:
Підтримую.

Нічого по суті не змінилось - спільнота ФДД як була так і залишилась. Тепер вона тут.
Вважаємо що тут ФДД та і все.
Змінився трохи колір форуму та і все.
І немає непередбачуваного адміна якому байдуже, і який може зайти і закрити форум.

Тому немає тут що обговорювати.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 02 квітня 2018, 17:41

И все укоризненно посмотрели на меня :blush2:
Я больше не буду :sorry: мне очень очень хотелось потроллить оставшихся :pardon:
И еще я забегал глянуть чтобы никто не потерялся.

тигрик паласатий

Повідомлення тигрик паласатий » 02 квітня 2018, 17:45

І я щаслива, що сюди прийшли цікаві люди. Я знаю, що дехто з них не ходив на ФДД через срачі і лайно. Зараз вони тут. На форумі хороша атмосфера. Що ще треба?

тигрик паласатий

Повідомлення тигрик паласатий » 02 квітня 2018, 17:49

Pestilence писав:
02 квітня 2018, 17:41
Я больше не буду :sorry: мне очень очень хотелось потроллить оставшихся :pardon:
И еще я забегал глянуть чтобы никто не потерялся.
:good: Не тільки в твою. Навіть більше не в твою. :pop: Мені цікаво :оборзєватєль просто не зрозумів що сталося?

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 02 квітня 2018, 17:54

Pestilence писав:
02 квітня 2018, 17:41
:biggr:

Харитон
винахідник велосипеда

Повідомлення Харитон » 02 квітня 2018, 17:57

Я теж вчора ходив їх тролитити, каюсь. Але ж вони такі прикольні!
Бувають моменти, які є обставинами попереднього характеру © В. А. Ющенко

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 квітня 2018, 17:57

тигрик паласатий писав:
02 квітня 2018, 17:45
І я щаслива, що сюди прийшли цікаві люди. Я знаю, що дехто з них не ходив на ФДД через срачі і лайно. Зараз вони тут. На форумі хороша атмосфера. Що ще треба?
Хз. Існує стійкий стереотип, що форуми живуть лише тоді, коли є срач. Чому ж тоді якраз несрачетворні форумчани сюди дружно прийшли? Щоб разом дружно померти від нудьги? Та ні ж, гілки плодяцця, народ пише щось, читає й обкашлює і в цілому мені це нагадує старі благословенні часи, коли ФДД був таким собі кафе, де всі сиділи за столиками, ніхто не веещав на весь зал, не пердів і не сякався у скатертину. Ті часи мабуть окрім мене мало хто й пам"ятає... А потім приперлися інтернет-воєни, зі своїми хз звідки притягнутими розборками, й почалося... Воно треба комусь?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 02 квітня 2018, 18:00

Но туда действительно нет смысла больше ходить. Все кого мы ждали либо пришли, либо в курсе где мы, остальные узнают постепенно. На картинке график посещения новыми людьми, которые перешли к нам не по слухам, а уже из поисковой строки Гугла, так что посещаемость растет, и гости на сайте это не только тайные наблюдатели с вражеских ресурсов, но и те что на графике - совершенно посторонние, зашедшие из поиска.
Безымянный.jpg
Безымянный.jpg (21.55 Кіб) Переглянуто 204715 разів

Vera

Повідомлення Vera » 02 квітня 2018, 18:01

oven писав:
:facepalm2:

з форуму пішли, тому шо його не стало! зник, і все. проте молодець, хто новий зробив, і сюди вже прийшли всі, кому таке ставлення до себе не сподобалося.
може хтось до шрайківського звик, і хоче там залишатися, так це її(його) воля і вибір. тільки тепер вже з позиції, що відбулося з форумом, і як це корелюється з її(його) життєвими принципами.
шкода, якщо телекастер там залишиться, або божена. але то таке - кожна людина обирає собі сама оточующе середовище, якщо вона вільна в принципі.

Vera

Повідомлення Vera » 02 квітня 2018, 18:01

Pestilence писав:
02 квітня 2018, 18:00
Но туда действительно нет смысла больше ходить. Все кого мы ждали либо пришли, либо в курсе где мы, остальные узнают постепенно. На картинке график посещения новыми людьми, которые перешли к нам не по слухам, а уже из поисковой строки Гугла, так что посещаемость растет, и гости на сайте это не только тайные наблюдатели с вражеских ресурсов, но и те что на графике - совершенно посторонние, зашедшие из поиска.
Безымянный.jpg
ввах! як ти все то знаєш!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 02 квітня 2018, 18:02

Харитон писав:
02 квітня 2018, 17:57
Отож, это как пойти смешных анекдотов послушать - час смеха = стакану сметаны. Жена говорит что когда я туда захожу, у меня счастливое лицо :biggr:
Vera писав:
02 квітня 2018, 18:01
ввах! як ти все то знаєш!
То не я, то Гугл. Он точно знает сколько людей от него пришло и в какой день, чего искали и откуда сами...большой брат следит за всеми нами :biggr:

Vera

Повідомлення Vera » 02 квітня 2018, 18:09

Sintez писав:
тигрик паласатий писав:
Хз. Існує стійкий стереотип, що форуми живуть лише тоді, коли є срач. Чому ж тоді якраз несрачетворні форумчани сюди дружно прийшли? Щоб разом дружно померти від нудьги? Та ні ж, гілки плодяцця, народ пише щось, читає й обкашлює і в цілому мені це нагадує старі благословенні часи, коли ФДД був таким собі кафе, де всі сиділи за столиками, ніхто не веещав на весь зал, не пердів і не сякався у скатертину. Ті часи мабуть окрім мене мало хто й пам"ятає... А потім приперлися інтернет-воєни, зі своїми хз звідки притягнутими розборками, й почалося... Воно треба комусь?
треба тільки дізнатися тепер - хто оголосив про існування такого стереотипу і коли це взагалі відбулося - таке оголошення.
тільки ідіот так може вважати. де ти будеш перебувати з більшою охотою - де до тебе по-людськи ставляться, чи там, де до тебе ставляться, як ото ця "нова" влада до манюпаса? га?
де тобі тільки брешуть, і брешуть ув очі, і ще кажуть, шо ти сам винуватий, безбудочник! і жереш багато! і не хвалиш богом дану тобі на голову владу!
так де ти залишишся, якщо в тебе є вибір? тото.

Vera

Повідомлення Vera » 02 квітня 2018, 18:12

Харитон писав:
і шо ти їм казав? тебе ще не забанили за то? хто там модерує тепер?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 квітня 2018, 18:12

Vera писав:
02 квітня 2018, 18:01
oven писав:
:facepalm2:

з форуму пішли, тому шо його не стало! зник, і все. проте молодець, хто новий зробив, і сюди вже прийшли всі, кому таке ставлення до себе не сподобалося.
може хтось до шрайківського звик, і хоче там залишатися, так це її(його) воля і вибір. тільки тепер вже з позиції, що відбулося з форумом, і як це корелюється з її(його) життєвими принципами.
шкода, якщо телекастер там залишиться, або божена. але то таке - кожна людина обирає собі сама оточующе середовище, якщо вона вільна в принципі.
Звичайно.

До речі, вони там нік "Таміла" хочуть розбанити, тільки не знають як. Раста вимагає щоб вони обрали модера, але там одні Наполеони, не царське діло організовувати щось... Харитон, може випусти їм туди весь звіринець? Чи кнопку вже відібрали?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

VVV_VVV
Разгильдяй

Повідомлення VVV_VVV » 02 квітня 2018, 18:13

Vera писав:
02 квітня 2018, 18:09
де тобі тільки брешуть, і брешуть ув очі, і ще кажуть, шо ти сам винуватий
Слайды из темы про Чернобыль и атомную подводную лодку смотреть будем? ;)

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 квітня 2018, 18:20

Vera писав:
02 квітня 2018, 18:09
Sintez писав:
тигрик паласатий писав:
треба тільки дізнатися тепер - хто оголосив про існування такого стереотипу і коли це взагалі відбулося - таке оголошення.
тільки ідіот так може вважати. де ти будеш перебувати з більшою охотою - де до тебе по-людськи ставляться, чи там, де до тебе ставляться, як ото ця "нова" влада до манюпаса? га?
де тобі тільки брешуть, і брешуть ув очі, і ще кажуть, шо ти сам винуватий, безбудочник! і жереш багато! і не хвалиш богом дану тобі на голову владу!
так де ти залишишся, якщо в тебе є вибір? тото.
Та хто ж його знає. Можливо, цей стереотип був спеціально вживлений у мізки. Як напримєр всі журналісти мають стереотип, що преса повинна ШОКУВАТИ читача-слухача-глядача. Мовляв, лише тоді тиражі будуть... Цей стереотип новенькі журналісти приймають бездумно.
Шокувати по-нашому означає "бити". КОМУ приємно, коли його б"ють?!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти