так вона ж залишається у парламенті,
так що дочка поки-що почекає.
Pavlo Klimkin
@PavloKlimkin
3 ч.3 часа назад
Написав заяву про відставку.Президент має право на свою зовнішньополітичну команду і стратегію.Дякую усім за ці унікальні 5 років. Наша зовнішня політика є чесною та щирою, у цьому, мабуть, є частка її успіху. Хочу, щоб так було і з внутрішньою. Йду до ВР.
Турчинов
"У зв'язку із припиненням повноважень Президента України, який призначав мене на посаду, прошу розглянути питання щодо припинення відповідно до законодавства моїх повноважень як Секретаря РНБО України" - @Turchynov подав у відставку. http://bit.ly/2W8GFSq

"Ульяна Супрун покинула Украину после инаугурации Зеленского".
Ульяна Супрун улетела из Украины в Женеву, чтобы принять участие в ассамблее Всемирной организации здравоохранения
Можна і подумати. У Каганаті Пуйлостан наших втікачів, особливо ПОПа, чекає Віктор Хфьодоровіч. Із нетерпінням чекає, ПОПа особливо, я думаю. І в усіляких там іспаніях, угорщинах, австріях та інших гейропах на них чатує пані Лаура, Генпрокурор ЄС. Є від чого хвилюватися...

Billy Bones писав: ↑Можна і подумати. У Каганаті Пуйлостан наших втікачів, особливо ПОПа, чекає Віктор Хфьодоровіч. Із нетерпінням чекає, ПОПа особливо, я думаю. І в усіляких там іспаніях, угорщинах, австріях та інших гейропах на них чатує паня Лаура, Генпрокурор ЄС. Є від чого хвилюватися...![]()