Что делать с порохоботами при выявлении их на форуме

Что делать с порохоботами при выявлении их на форуме

Опитування закінчилось 26 травня 2019, 21:26

1.В бан навсегда
4
36%
2.в 6 палату
7
64%

Всього голосів: 11

Pestilence
Чефхелфер

Re: Что делать с порохоботами при выявлении их на форуме

Повідомлення Pestilence » 25 травня 2019, 08:06

Erika писав: Так в тому ж і справа, що питання виникають кожного дня. За 5 днів діяльності нового президента вже накопичилось чимало запитань про невідповідність обіцянкам.
Самое серьезное что ему закидають, просто детский лепет в сравнении с папередниками. Если вы думаете что с бандитами можно справиться в белых перчатках, то и говорить не о чем. :dash2:

Возможно вы мне покажете, кто в мире назначал ближайшими соратниками посторонних и незнакомых людей. Я так понимаю что это обычное дело и вам не составит труда набросать небольшой список таких президентов.

Чуболхан

Повідомлення Чуболхан » 25 травня 2019, 08:47

Pestilence писав:
Erika писав: Так в тому ж і справа, що питання виникають кожного дня. За 5 днів діяльності нового президента вже накопичилось чимало запитань про невідповідність обіцянкам.
Самое серьезное что ему закидають, просто детский лепет в сравнении с папередниками. Если вы думаете что с бандитами можно справиться в белых перчатках, то и говорить не о чем. :dash2:

Возможно вы мне покажете, кто в мире назначал ближайшими соратниками посторонних и незнакомых людей. Я так понимаю что это обычное дело и вам не составит труда набросать небольшой список таких президентов.
так питання не в том, хто назначал, а в тому, що Вова обіцяв, що не будет таких призначень і ось, нате вам, збрехав чювак (ц, В.З.)

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 травня 2019, 09:21

Чуболхан писав: так питання не в том, хто назначал, а в тому, що Вова обіцяв, що не будет таких призначень і ось, нате вам, збрехав чювак (ц, В.З.)
Владимир Зеленский заявил, что в случае своей победы во втором туре президентских выборов, он не допустит назначения родственников или кумовьев на государственные посты.
Теперь осталось выяснить кто из назначеных родственник или кум, а то я не вкурсе :umnik2: Или таки нет ни родственников ни кумовьев?

Чуболхан

Повідомлення Чуболхан » 25 травня 2019, 09:33

Pestilence писав:
Чуболхан писав: так питання не в том, хто назначал, а в тому, що Вова обіцяв, що не будет таких призначень і ось, нате вам, збрехав чювак (ц, В.З.)
Владимир Зеленский заявил, что в случае своей победы во втором туре президентских выборов, он не допустит назначения родственников или кумовьев на государственные посты.
Теперь осталось выяснить кто из назначеных родственник или кум, а то я не вкурсе :umnik2: Или таки нет ни родственников ни кумовьев?
ага, бузинес партнері і друзя не в щьот, от люді, так і іщют, щоб чювака В.З. оббрехати!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 25 травня 2019, 09:35

Erika писав: ]А може то не всі порохоботи? Хіба не можна бути не порохоботом, але противником Зеленського як носія "рускага міра"? :)

Нє обольщяйтєсь.
Можна бути чиїм завгодно противником, але, при тому - поводитись, як людина, з повагою до інших людей, якось аргументувати, подавати свою мотивацію, якісь цікаві думки.

Натомість, закидування тем тупими питаннями, уникання демонстрації власної позиції, спроби когось умисно зачепити, образити, згенерувати тупий срач, багато літер ні про що - фірмовий стиль пєцикоботиків.

Подивіться, на що перетворився ФУП. На цементну поверхню квадратного. Це так, без врахування інших, тим же способом знищених форумів, і адміністративно прибитих. І еті люди нам розповідатимуть про те, що форум їм - якийсь не такий, і всі форуми вже віджили і непотрібні, і т.д.

Можна додати прибиті радіостанції, переформовані у холуйські притони телеканали, мабуть, всі вони - також, віджили, і непотрібні, якщо не прославляють опридільонних пацанів.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 25 травня 2019, 09:37

Erika писав: ............................................................................................................................
..............................Це в людській природі - виправдовувати своє рішення будь-як. Тому будуть замість відповідей знаходитись відмазки. :pop:

Я завжди чекав від Вас дещо більшого ідеалізму.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 25 травня 2019, 09:45

Erika писав: ..............................................................................................................................................................
]Так в тому ж і справа, що питання виникають кожного дня. За 5 днів діяльності нового президента вже накопичилось чимало запитань про невідповідність обіцянкам. ;)

Та, яка "невідповідність" ???
Він грав у мовчанку, вєщав загальні фрази про всьо хароше, і у всіх складалося враження, ніби він пообіцяв усім - усе !!!
А тепер - він обманув, мєрзавєтц !!!
Хай бултихається. Без союзу з Юлькою - йому шопа. Питання лише в тому, як скоро він зрозуміє реальність, і почне відповідно діяти.
Ще би якогось Мауглі просунули на президента, без партії, без досвіду, без програми, без підготовки. Ото було би смішно !!!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 травня 2019, 09:53

Чуболхан писав: ага, бузинес партнері і друзя не в щьот, от люді, так і іщют, щоб чювака В.З. оббрехати!
Так он бизнес-партнеров и друзей тоже обещал не назначать? Давайте где он это обещал. А то получаецца нехорошо, вроде обман, вот только кто брешет? Вы же цепляетесь даже до мелочей, так давайте и разбираться конкретно что он обещал, а что вы сами придумали.

Erika

Повідомлення Erika » 25 травня 2019, 09:56

Pestilence писав: Самое серьезное что ему закидають, просто детский лепет в сравнении с папередниками.
Ну так він лише почав! "Все лучшее впереди". :lol:
Если вы думаете что с бандитами можно справиться в белых перчатках, то и говорить не о чем. :dash2:
Звичайно що ні. Але якщо ти прийшов боротися з бандитами, то не треба одразу ж перемайти їх парадигми. ;)
Ну це не я казала, а він, що всі посади будуть обіймати люди по конкурсу.
Якщо до конкурсу були допущені лише "друзья детства по двору", 95 кв. і т.д., тоді так, все ОК! :lol:

Erika

Повідомлення Erika » 25 травня 2019, 10:03

Vollmer писав: Я завжди чекав від Вас дещо більшого ідеалізму.
Ні ідеалізм, ні романтизм і т.д. тут ні до чого. На жаль, це лише "суровая правда жизни". :lol:
Дуже невеликий відсоток людей має сміливість визнавати свої помилки. І це, як на мене, велика привілея.
А основна маса буде обманювати сама себе, аби виправдати своє хибне рішення в своїх же очах. ;)

Erika

Повідомлення Erika » 25 травня 2019, 10:08

Vollmer писав:
Та, яка "невідповідність" ???
Він грав у мовчанку, вєщав загальні фрази про всьо хароше, і у всіх складалося враження, ніби він пообіцяв усім - усе !!!
А тепер - він обманув, мєрзавєтц !!!
Хай бултихається. Без союзу з Юлькою - йому шопа. Питання лише в тому, як скоро він зрозуміє реальність, і почне відповідно діяти.
Ще би якогось Мауглі просунули на президента, без партії, без досвіду, без програми, без підготовки. Ото було би смішно !!!
Та то все зрозуміло, що кожен, хто за нього голосував, сам собі напридумував.
Але вони якраз не дуже й ставлять питання невідповідності.
А ті, хто вважав, що кухарка таки не може управляти державою, тепер зловтішаються і ловлять гаранта на будь-яких похибках.
І це теж природньо для людини.
Філософія. :lol:

Чуболхан

Повідомлення Чуболхан » 25 травня 2019, 10:10

Pestilence писав:
Чуболхан писав: ага, бузинес партнері і друзя не в щьот, от люді, так і іщют, щоб чювака В.З. оббрехати!
Так он бизнес-партнеров и друзей тоже обещал не назначать? Давайте где он это обещал. А то получаецца нехорошо, вроде обман, вот только кто брешет? Вы же цепляетесь даже до мелочей, так давайте и разбираться конкретно что он обещал, а что вы сами придумали.
Украинский шоумен и кандидат в президенты Владимир Зеленский заявил, что в случае своей победы во втором туре президентских выборов, он не допустит назначения родственников или кумовьев на государственные посты.

Об этом он сообщил в эфире программы Схемы: коррупция в деталях" (совместный проект Радио Свобода и телеканала "UA: Первый") – "Вперед, на Банковую".

"Не переживайте. Кумовства у нас не будет", - сказал Зеленский.
---------
Факінг чювак так і зробив :drag:

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 травня 2019, 10:10

Erika писав: Але якщо ти прийшов боротися з бандитами, то не треба одразу ж перемайти їх парадигми
Давайте конкретно разберем что он накосячил, а то я так и не понял сути ваших претензий.
Если он нарушил Конституцию, то это должно быть доказано, а не ваше видение и тлумачення
Если он назначил друзей и бизнес-партнеров, то где он обещал их не назначать?

Чуболхан

Повідомлення Чуболхан » 25 травня 2019, 10:10

Первым дням Владимира Зеленского на посту президента Украины посвятил свой комментарий обозреватель FAZ Райнхард Фезер.

"Новый президент Украины Владимир Зеленский в ходе своей предвыборной борьбы обещал, что не будет раздавать государственные посты своим приближенным, как это делали его предшественники. Только профессиональные качества и хорошая репутация должны решать, кто будет назначен на ту или иную должность. Но в реальности произошло совсем наоборот. Большинство из тех, кого Зеленский позвал в Киев на работу в президентскую администрацию, - его друзья детства или многолетние бизнес-партнеры, не имеющие опыта в политике.

Такой опыт, правда, имеется у самого важного среди них лица - главы президентской администрации Андрея Богдана. Но у него есть огромная проблема: его назначение может быть расценено как нарушение закона о люстрации, согласно которому после революции 2014 года функционеры свергнутого режима не имеют право занимать государственные посты в течение 10 лет.

Если к этому добавить, что с точки зрения права роспуск Зеленским нынешнего состава Верховной рады сомнителен, то первые дни Зеленского на посту президента вряд ли рисуют красивую картинку. Опасность того, что избрание Зеленского не приведет к переменам, а, наоборот, вернет страну в прошлое, реальна".

Автор: Райнхард Фезер, обозреватель DW

Без права переиздания. © Frankfurter Allgemeine Zeitung GmbH, Франкфурт-на-Майне.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 25 травня 2019, 10:11

Чуболхан писав: "Не переживайте. Кумовства у нас не будет", - сказал Зеленский.
---------
Кто из назначеных его кум или родственник? Вы ответите или так и будете сопли жевать, создавая порохоботский белый шум из смеси демагогии и дерьма?

Чуболхан

Повідомлення Чуболхан » 25 травня 2019, 10:15

Pestilence писав:
Чуболхан писав: "Не переживайте. Кумовства у нас не будет", - сказал Зеленский.
---------
Кто из назначеных его кум или родственник? Вы ответите или так и будете сопли жевать, создавая порохоботский белый шум из смеси демагогии и дерьма?
"кумовство" - це не означає кумів призначати.

Ви такий жорсткий дописувач, про "соплі жувать" !
Я не збираюсь вам шукати фрази чювака, самі, ліпіть собі куміра :drag:

Erika

Повідомлення Erika » 25 травня 2019, 10:30

Vollmer писав: Подивіться, на що перетворився ФУП. На цементну поверхню квадратного. Це так, без врахування інших, тим же способом знищених форумів, і адміністративно прибитих. І еті люди нам розповідатимуть про те, що форум їм - якийсь не такий, і всі форуми вже віджили і непотрібні, і т.д.

Можна додати прибиті радіостанції, переформовані у холуйські притони телеканали, мабуть, всі вони - також, віджили, і непотрібні, якщо не прославляють опридільонних пацанів.
Ну... я не знаю на що там перетворився ФУП, бо не читаю.
Просто хочу сказати, що у невдоволених Зеленським, скажімо, таких як я, немає цілі знищувати форуми.
Це просто своєрідний крик душі. :lol:
В мене є впевненість, що при Зеленському буде відкат від української ідентичності.
Я б це назвала "рускій мір лайт". :)

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 25 травня 2019, 10:32

Erika писав:
Vollmer писав: Вибухоподібне зростання активності пєцкоботів у мережі - факт.
Ігнорувати - просто не вдасться. Що робити, так, щоб це було раціонально - питання.
А може то не всі порохоботи? Хіба не можна бути не порохоботом, але противником Зеленського як носія "рускага міра"? :)
а тобі незрозуміло? він прожив життя в російськомовному середовищі, а не десь там, наприклад, і тальному біля черкас ;)

Erika

Повідомлення Erika » 25 травня 2019, 10:43

Pestilence писав: Давайте конкретно разберем что он накосячил, а то я так и не понял сути ваших претензий.
Та він накосячив вже тим, що взагалі поліз в президенти. :lol:
Ну не його це. НЕ ЙОГО!
Тому і сміються з нього як з дурника.
Та ж сама петиція, що вже набрала майже 60 тис. - це чисте глузування та насмішка.
Тобто, сама його особа викликає несерйозність ставлення до нього.
Если он нарушил Конституцию, то это должно быть доказано, а не ваше видение и тлумачення
Если он назначил друзей и бизнес-партнеров, то где он обещал их не назначать?
Та вже без мене понаводили купу прикладів порушення Конституції та законодавства, не буду повторюватись.
Щодо друзів дитинства і бізнес-партнерів на високих, а головне - відповідальних постах, в т.ч. стосовно нацбезпеки - це з тієї ж опери про несерйозність. Тому й надалі ще більше будуть з нього глузувати. І це дуже делигітимізує постать президента. В воюючій країні це недопустимо.

ps
А таки обіцяв на посади професіоналів, а не друзів дитинства по двору.
"Рукописи не горят".
Вірніше, видеоролики. :lol:

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 25 травня 2019, 10:48

Erika писав: ........................................................................................................................................................
Просто хочу сказати, що у невдоволених Зеленським, скажімо, таких як я, немає цілі знищувати форуми.
Це просто своєрідний крик душі. :lol:
В мене є впевненість, що при Зеленському буде відкат від української ідентичності.
Я б це назвала "рускій мір лайт". :)

У черзі кандидатів на адвокатів Зєліньського - я буду останнім.
І відкат - буде. Хоча би тому, що узький мір нікуди не подівся, їхї російські спонсори нікуди не поділися, для контрпропаганди за п'ять років пєціками при владі - ніфіга не зроблено, а їхні дуркуваті армовіри - надзвичайно вкусний корм для кацапського телевізора. Підтвердження кожен може знайти, скільки завгодно.

Але, коли я забиваю цвяха у стіну - мені байдуже, якого кольору руків'я молотка.

Відповісти