Парламентські вибори 21 липня.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Re: Парламентські вибори 21 липня.

Повідомлення Vollmer » 22 травня 2019, 23:35

asmodey писав:
сейчас у системы серьезная проблема - теряется возможность передать свою номенклатурную ренту своим деткам и внукам. рвется связь поколений ивсе эти ревы, луценки,порошенки теряют не просто власть, они теряют место у кормушки. все становится неопределенным, и просто происхождение уже нихуя не гарантирует.
это не лига плюща. :lol:

Так отож.
Оце і було написано на їхніх мармизах, під час кенгурації.
А плани, безумовно, були.
Всі ці дурнуваті садиби на 50 гектар, з лебедями, страусами, фонтанами, позолотою і власною церквою.
Всякі церемонії посвячення у кавалери і кавалерки ордену Св. Станіслава.
Протягування діточок до ВР, до апарату КМ, у керівництво державних концернів.
Виховання діточок не десь, а в Англії. Я, колись, задумався - чому саме там ???
Там є система забезпечення всякої поваги, в т.ч. і демонстративної, до серів, перів, і т.п. спадкового графства, баронства, і т.д. Батьки саме до цього хотіли діточок привчити, розуміти, що вони - то шото одно, а всі решта посполиті - то шото другоє.
Наші скоробагатьки, нуворіші, хотіли зафіксувати у свідомості діточок оцю приналежність до касти обраних. І ніхто мене не переконає, що йшлося про щось інше. Якби про освіту, то є Геттінген, Женева, Сорбонна, Еколь Нормаль, американські заклади.
В часи Кравчука і Кучми ФСБ прицільно розбещувало наших свіжоспечених мільйонерів із влади організацією спілок дворянського потомства, окремих шкіл. І робилося це все - зовсім не для танців під оркестр. А вони купувалися, пачками. І це вже тоді виглядало ганебно і жалюгідно.
Якщо зараз вся ця брудна, паскудна конструкція розвалиться - я буду задоволений.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 22 травня 2019, 23:39

Понравилось.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 23 травня 2019, 01:41

Vollmer писав: Якщо зараз вся ця брудна, паскудна конструкція розвалиться - я буду задоволений
Та собсно если зеленому удастся сделать хоть это - разорвать связь поколений воров и хапуг, то лично я буду считать его миссию выполненной. остальное сделают другие. :lol:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 23 травня 2019, 01:43

Pestilence писав: Понравилось.
это два циничных реалиста без розовых очков. наша школа. :lol: но часто зрят в корень.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 травня 2019, 21:34

Нахабна цитатка із самого себе:

"Фігня на паличці.
Мертвечук росте,
Зєліньський росте,
Пєцік при своїх,
Смешко при своїх,
Сявік, раптом, має ледве не 5%, перебуваючи на одному полі з Пєціком
І тільки клята Юлька - втратила половину, посунувшись вниз, аж на четверте місце !!!

Знову падлюча, "формуюча соціологія" !!!
Це вже друга серія, тепер боротьба проти Юльки напередодні парламентських виборів.

Судячи з усього, пєціки розраховують на 30% разом із сателітами, з мажоритарниками - +/-50%.
Це тільки початок. Завтра - післязавтра почнеться інтенсивне затоптування Юлі.

Це я все до того, що Гайдай розповів цікаву вєщь, виявляється, в Києві були дільниці, де голосів за Юлю виявилося - ноль. Що аж одна його знайома, сама член комісії, здивувалася.
Це - до питання про методи і масштаби фальсифікацій виборів пєцкобандотою.

Прошу дуже.

Фрося

Повідомлення Фрося » 23 травня 2019, 23:07

"Виборчий процес незворотній", - глава ЦВК Сліпачук про оскарження указу Зеленського про розпуск Ради. ВIДЕО

http://censor.net.ua/ua/n3128478

Фрося

Повідомлення Фрося » 24 травня 2019, 00:25

Vollmer писав: Прошу дуже.
Я прослушала.Что до " ни одного голоса за Ю,если сама член комиссии проголосовала.
Сейчас встретила пост,он касается сегодняшней петиции за импичмент Зеленского.
За сутки набралось 25 тыс подписантов.А смотри что пишут
Донецкая резервация
@Ukrop_UKR
4 ч.4 часа назад

Я не підписував петицію про відставку президента, але знайшов себе у списку підписантів. Як?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 травня 2019, 08:41

Фрося писав: .............................................................................................................................................................
Я не підписував петицію про відставку президента, але знайшов себе у списку підписантів. Як?
[/quote]
Тобто, простіше кажучи, існує якийсь координаційний центр, який постійно генерує подібні ідеї, плотно організує їхнє виконання, і так маніпулює, і виборами, і вже вибраними людьми. Існує сітка, постійна, залежних людей, керованих, непублічних, тайняків, на нелегальній зарплаті. Це просто пєстня, просто празнік якийсь-то.!!! Координують, скоріш за все, з контори, там гніздо. А, може, вже створили якийсь, консольний штап.

Archer

Повідомлення Archer » 24 травня 2019, 08:53

Vollmer писав:
Фрося писав: .............................................................................................................................................................

Тобто, простіше кажучи, існує якийсь координаційний центр, який постійно генерує подібні ідеї, плотно організує їхнє виконання, і так маніпулює, і виборами, і вже вибраними людьми. Існує сітка, постійна, залежних людей, керованих, непублічних, тайняків, на нелегальній зарплаті. Це просто пєстня, просто празнік якийсь-то.!!! Координують, скоріш за все, з контори, там гніздо. А, може, вже створили якийсь, консольний штап.
[/quote]

Я уже пысал. Карусель 2019. С именами, паролями, явками. Выборы это серьозное денежное дело.

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 24 травня 2019, 13:33

Vollmer писав:

[/quote]нам бы товарища Мюллера на пару недель,шоб почистить этот свинарник перфектно. :smoke: а пацаны просто побоятся на резкие шаги. надо Юле брать шефство над этими пионэрами, бо толку не будэ.

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 24 травня 2019, 13:35

Тааак... объявили перегистрацию для голосованию НЕ по месту проживания... ну шош - нужно так нужно! :ukraine2:
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 травня 2019, 14:57

І в світлі такої концепції, ті 7,2%, що обіцяють пєцкуваті соціолухи Юлі - вже схожі на намір, не випустити її за межі 7%, недалеко від бар'єру.

Якщо так, то пєціки, схоже, планують свою діяльність ще років на п'ять наперед, і збираються повторити з "Батьківщиною" той самий фокус, що вже, успішно, провернули зі "Свободою". Знищення.

І в цьому сенсі, голосування юльків за Зєліньського можна розглядати, також, і як акт самозахисту, за умов крайньої необхідності. Зрозуміло, про це жодного слова не скажуть, ні нападаюча сторона, ні атакована. Некомільфо. Хоча, вже зараз, мовчанка Юлі мені не до кінця зрозуміла. Це вже - мовчання ягнят.

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 24 травня 2019, 16:33

:feminist: :po_novoj: :olen: :loko: :ukraine2:
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 травня 2019, 07:12

Я так дивлюся, реально працювати ніхто й не збираєцця.

"Какой там борщ, когда такіє дєла на кухнє?!"©
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 25 травня 2019, 09:34

24 мая в Центральной избирательной комиссии заявили, что не могут обеспечить подготовку к парламентским выборам в связи с действующим законодательством в сфере публичных закупок. Об этом сообщает пресс-служба ЦИК.

Согласно сообщению, комиссия обратилась к Владимиру Зеленскому, Верховной Раде и Кабмину по поводу необходимости неотложного принятия Верховной Радой закона Украины о внесении изменений в закон Украины о публичных закупках.

Erika

Повідомлення Erika » 25 травня 2019, 10:21

Vollmer писав:
Виховання діточок не десь, а в Англії. Я, колись, задумався - чому саме там ???
Там є система забезпечення всякої поваги, в т.ч. і демонстративної, до серів, перів, і т.п. спадкового графства, баронства, і т.д.
А ще тому, що там безпечно. Там дуже велика увага приділяється безпеці людини, а особливо дітей.
Вже майже немає кв.метра, який би не продивлявся камерами.
Та й щодо серів-перів - не так все просто. В ці закриті приватні заклади не так просто попасти всіляким неукам. Тому більшість з них навчаються в звичайних школах-університетах.
Просто Англія - це престижно серед цього прошарку! Для них дурний тон - не мати квартиру чи будинок в Лондоні, а дітей не навчати в тамтешніх закладах.
Деграданти, короче... :lol:

Erika

Повідомлення Erika » 25 травня 2019, 10:24

Vollmer писав: Якщо так, то пєціки, схоже, планують свою діяльність ще років на п'ять наперед, і збираються повторити з "Батьківщиною" той самий фокус, що вже, успішно, провернули зі "Свободою". Знищення.
Погоджуюсь!
Саме так поступили зі Свободою на минулих виборах.
Просто вкрали результат. Вони тоді нормально проходили 5%.
Те ж саме хотіли зробити і з ЮВТ, але, гадаю, побоялися. :)

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 25 травня 2019, 10:39

Erika писав: ..............................................................................................................................................................................
Та й щодо серів-перів - не так все просто. В ці закриті приватні заклади не так просто попасти всіляким неукам. Тому більшість з них навчаються в звичайних школах-університетах.
..............................................................................................................................................................................

Авжеж, не просто.
Там приналежність до певного класу, прошарку - міцно забита у свідомість кожного. Це у них - стандартна тема дискусій у суспільстві.

І це пробують перенести сюди. Мені вже доводилося бачити новенькі, сучасні дванадцятиповерхівки, з магазинами внизу, дві квартири на поверсі. Одна велика, з автономною вентиляцією, автономним опаленням, бібліотекою, прогулянковим майданчиком, французькими вікнами, і т.д. а друга - одна кімната, в ній - маленькі вікна. Демонстративно маленькі, я би сказав. Це - квартира прислуги, яка має щосекунди розуміти своє місце в цьому житті. Оцього вони добиваються, це вони, з пієтетом, спостерігають у Англії, воно їм подобається, і всяко намагаються його тутечки відтворити.

Erika

Повідомлення Erika » 25 травня 2019, 11:00

Vollmer писав: Демонстративно маленькі, я би сказав. Це - квартира прислуги, яка має щосекунди розуміти своє місце в цьому житті. Оцього вони добиваються, це вони, з пієтетом, спостерігають у Англії, воно їм подобається, і всяко намагаються його тутечки відтворити.
Але ж є ті, хто за щастя мають бути прислугою в такій сім"ї.
Знаю одну жіночку, що тричі на тиждень прибирає величезну квартиру в два поверхи.
І вона дуже тремтить, щоб не втратити цю роботу.
Можливо їй поталанило і господарі попались більш-менш нормальні.
Але вона так пишається своєю роботою, наче це начальник жеку, не менше. :lol:
Тобто, якщо є пропозиція, то є і попит.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 25 травня 2019, 11:29

Erika писав: ............................................................................................................................................................................
Тобто, якщо є пропозиція, то є і попит.

Ага. Дощ падає з неба на землю, і все таке.
Вони форсують класове розшарування, інституалізують його.
Намагаються забетонувати, якнайшвидше, своє панівне положення.
Безумовно, це їм закомандували таргани у їхніх головах, і реально - буде щось інше.

А що суттєво - що ці їхні інтенції не мають нічого спільного з прогресом, з модерном.
Це все - пережовування чужого, заморського лайна з пліснявих століть, із яскравими етикетками.
Це - підкладочна сторона зіпуна "армовіри", зайве свідчення, що ці люди - неспроможні нас нікуди повести, ні в яке світле майбутнє, а тільки мислять нас у приміщеннях для прислуги, із принизливо маленькими вікнами.

Відповісти