партия "ГОЛОС"
Re: "Я в деле"- Вакарчук партия "ГОЛОС"
Отец Солдата
@uspenovka19632
11 ч.11 часов назад
Еще Отец Солдата Ретвитнул(а) Мугабе Тиливижн
А ведь Слава точно знал,за что,точнее,за какое преступление ,конкретно,Сашко тягал за краватку ту коррупционную гниль,которую ,спустя пару летхлопнули на взятке.Маленькая ложь(хотя,разве она маленькая?!),порождает большое недоверие.А призыв ОТРЕЧЬСЯ и стати осторонь,чего стоит?!(
@uspenovka19632
11 ч.11 часов назад
Еще Отец Солдата Ретвитнул(а) Мугабе Тиливижн
А ведь Слава точно знал,за что,точнее,за какое преступление ,конкретно,Сашко тягал за краватку ту коррупционную гниль,которую ,спустя пару летхлопнули на взятке.Маленькая ложь(хотя,разве она маленькая?!),порождает большое недоверие.А призыв ОТРЕЧЬСЯ и стати осторонь,чего стоит?!(
Востаннє редагувалось 20 травня 2019, 08:05 користувачем Фрося, всього редагувалось 1 раз.
Такий щирий українець... 

Да, типичный птенец гнезда оранжевого 
Хотя, сам по себе парень вроде как неплохой

Хотя, сам по себе парень вроде как неплохой

Ну вот и у Вакарчука партия идет в Раду.

Нагадую: Сорос - фінансовий спекулянт, людина з мораллю акули.
До липня 1997 року - крупний акціонер, (80% )фактично, власник бізнесу з виробництва протипіхотних мін.
Свого часу зіграв на біржі проти британського фунта, і за одну ніч полегшив британську казну на 2,3 млрд. фунтів.
Риторичне питання - якого добра Вакарчук хоче принести в Україну, під патронатом Сороса ???
До липня 1997 року - крупний акціонер, (80% )фактично, власник бізнесу з виробництва протипіхотних мін.
Свого часу зіграв на біржі проти британського фунта, і за одну ніч полегшив британську казну на 2,3 млрд. фунтів.
Риторичне питання - якого добра Вакарчук хоче принести в Україну, під патронатом Сороса ???
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Да какой там сорос.
Пинчук и Кучма. А вдруг отберут наскирдованое, нужен охраннник.

Sviatoslav Vakarchuk
Подлинная учетная запись
@s_vakarchuk
Читать Читать @s_vakarchuk
Зі свого боку, обіцяю докласти всіх зусиль, щоб Василь Сорока та інші військовополонені повернулися до своїх домівок. А з ними - усі в‘язні сумління, яких Росія утримує у своїх тюрмах.
#ITLOSCase26
12:24 - 25 мая 2019 г.

Климкин идет в списке Вакарчука

я ж казав
@chb_ivan
8 ч.8 часов назад
В ответ @s_vakarchuk
запізнення на 2 години – це неповага. Відкрию таємницю, деякі люди працюють по понеділках. Такого ще не бачив, щоб з концерту люди почали розходитися ще до завершення.

не бачив такого...
музиканти двічі поверталися на сцену після масового хору "на біс!",
та після завершення чимало фанів було біля сцени та чекали на вихід, хоча всі розуміли, шо не буде - хотіли продовжити цю чудову атмосферу
про запізнення... більшість людей підійшли десь до 21-ї, територія виставкого центру, там гульбон був такий - хрещатик відпочиває,
та й не дуже нудьгували на фанзонах
нєдолго мучаться старушкам...
Сявік, псевдо "Ельза". Все досить однозначно.
Характерний, педічеський, постійний надрив і глибокі страждання на мілкому місці.
Ніколи не сміється, не жартує, всьо очінь сірйозно, трогічно, катастрофічно.
Комусь іще потрібна велика, кольорова афіша, з поясненнями ???
Пєцік оголосив "Полундру !!!", і підтягує своїх.

- Telecaster
страждущий кловун
п'єро...

Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Вакарчук взяв в команду парії «Голос» піарника Порошенка
Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук підтвердив, що за піар його передвиборної кампанії відповідає Ярослав Ведмідь, який працював на минулих виборах в команді колишнього президента Петра Порошенка
https://glavcom.ua/country/politics/vak ... 98605.html …
Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук підтвердив, що за піар його передвиборної кампанії відповідає Ярослав Ведмідь, який працював на минулих виборах в команді колишнього президента Петра Порошенка
https://glavcom.ua/country/politics/vak ... 98605.html …
Вакарчук хоче запатентувати фразу "Слава-країні"

Вакарчук має намір запатентувати фрази "Слава-країні!"
"Справжні зміни"
"Голос змін"
"Політична партія "Голос"
http://ua1.com.ua/politics/vakarchuk-ho ... 56269.html …

Вакарчук має намір запатентувати фрази "Слава-країні!"
"Справжні зміни"
"Голос змін"
"Політична партія "Голос"
http://ua1.com.ua/politics/vakarchuk-ho ... 56269.html …

З точки зору западенців, неправильний візерунок на вишиванці - то серйозний зальот.
Знаю від бабулі. Вона була трохи звихнута на вишиванні, і всякому рукоділлі. Побачивши гарну вишивку, чи модель - втрачала спокій, сон, апетит, готова була платити гроші, на щось мінятися, аби тільки зробити копії схем, креслень і розрахунків секретного об'єкту викройок і візерунків.
Побачила гарні вишиті сорочки у бандерівців підконвойних, попросила, щоб зняти копію. Носила їм варену картоплю, оладики, кашу, сало, але зразки отримала тільки коли пообіцяла, що це будуть сорочки для синів, ніякого продажу, ніяких змін у малюнках, чи в кольорах. Ставлення до візерунку - як до тексту шифровки.