борьба пока приняла позиционный характер. но нам надо понимать, шо дать этим 25 процентным лупездрыкам вернуться к власти, это окончательно угробить страну. если эти обмудки себя уже даже сидя в говне по уши начали считать "элитой", то вернувшись они и крепостное право для быдла введут.Vollmer писав: ↑ Ладно, буду одкровєнним.
Зєліньськійє не зможуть здобути монополію у ВР.
Бо вибори - не завтра.
Бо їхній виборець - імпульсивний і нестійкий, а задачу турнути Пєціка - вже виконано.
Вони ще встигнуть дурниць наговорити, і засвітитися із тим, чиї вони, насправді, слуги.
Добрі пєціки їм і з цим допомагатимуть.
А в них і так не було більше, ніж трохи менше 30%. І це - стеля.
З деяких джерел, я знаю, чого їм це коштувало.
Мені трохи дивно, чому про це ніхто не говорить, суцільна тиша. А все, що говориться - красіва брехня.
Втім, це - як завжди. Справжній розклад будемо знати за півроку - рік. Або пізніше.
Важливо, що про ідеологію там - жодної згадки. Зіроу. Організація, і результат.
Це - ефемеріди.
Що важливо, принципово - вони працюють за тим же принципом, що і пєціки, аккумулюють довіру до новизни обіцянок, щоб потім спалити все на пользу людей, імена яких не називають у передвиборчій реклямі.
І, навіть, не маючи нічого, жодного інструментарію, для виконання обіцянок.
І, навіть, не кремпуючись, прямо по ходу п'єси, розпитувати громадян, а що вони хотять, щоби їм було обіцяно?
В цьому, древньому мистецтві, продавати лохам прієжжим їх жеж власні іллюзії, Зєліньськіє рєзко і жостко переплюнули пєціків, просто, демонструючи новий, вищий рівень, і перевагу в класі.
У мене нема бажання продовжувати це одкровєніє. Можу, тільки, зауважити, що, НМСД, дуже добре, що пєціки нарвалися на більш нахабного, свіжого конкурента, з тою самою методою.
На нас чекає видовище ай - уті.
Правда, на нашій шиї.
І тоді вже настане епоха відповідальності, справжності, слів, які щось означають, людей, на яких можна покладатися, планів для досягнення зрозумілої мети, а не лише декларованих намірів погратися новими літсами, тріскучими фразесами, рішуче все розпродати, всіх пересадити на нові стільці, інакше молитися, чи, взагалі, благословляти мародерство, бо немає кращого способу перемогти ворога.
тут уж как не крутись, а придется зеленого защищать. но он сам должен понять, кто его союзники, и чем кончается, когда водишься с плохими мальчиками.