Зеленський - президент
Re: Зеленський - президент
такі пердак сьодня рвався
- Амосенко Олег
Нічого, трохи помилок наробить і таки навчиться.
А з промовою - ну дійсно шляхом Пороша йти не варто - його ті промови не варті нічого, пусті слова.
А з промовою - ну дійсно шляхом Пороша йти не варто - його ті промови не варті нічого, пусті слова.
Нині триває службове розслідування.
В Адміністрації президента відповіли на звинувачення команди екс-президента Петра Порошенка щодо того, що в промові нинішнього глави держави Володимира Зеленського на спільному брифінгу з президентом Європейської Ради Дональдом Туском
Зокрема, заступник глави АП з питань інформаційної політики Кирило Тимошенко ініціював службове розслідування щодо ідентичності певних фрагментів виступу.
Попередньо встановлено, що працівники МЗС України, які готували тези для брифінгу Зеленського, паралельно продовжували працювати на Порошенка, уточнили в АП.
"При цьому зміст та порядок денний переговорів Володимира Зеленського з очільниками ЄС та НАТО формувався окремо співробітниками команди Адміністрації президента України. Тому представники попередньої влади не мали впливу на питання, які президент Володимир Зеленський обговорював з європейськими партнерами та друзями України. У разі підтвердження приватної співпраці державних службовців МЗС із Петром Порошенком будуть зроблені жорсткі управлінські, дисциплінарні та кадрові висновки. Розцінюємо це як диверсію з боку окремих співробітників Міністерства закордонних справ та свідому провокацію з боку команди Петра Порошенка", - ідеться в заяві.
Зазначимо, йдеться про фразу, що стосується євроінтеграції України, яка відіб’ється на Росії.
"Україна в ЄС – це смерть російського імперського проекту. Більше того, це потужний удар по російському авторитаризму, шлях до демократичних змін в Росії та на всьому пострадянському просторі", – сказав Зеленський у Брюсселі.
- Амосенко Олег
До речі оті поїздки по регіонах дуже нагадують поїздки і кучми і ющера і інших. Таке враження що президенти міняються - а ті хто готує ті поїздки - сидять з часів союзу...
нема помилокАмосенко Олег писав: ↑ Нічого, трохи помилок наробить і таки навчиться.
чувак чітко шпарить автономний націіоналізм
поки насрав усім в труси
але закінчить як шухевіч або кенеді
то такАмосенко Олег писав: ↑ Нічого, трохи помилок наробить і таки навчиться.
1. Петро Порошенко
11 hrs ·
Занепокоєний несподіваною новиною за підсумками засідання ТКГ у Мінську про нібито готовність України в односторонньому порядку скасувати економічні обмеження щодо ОРДЛО.
Нагадаю, що 15 березня 2017 року рішенням РНБО було призупинено економічні зв'язки з окупованими територіями як реакція на свавільне захоплення (експропріація або запровадження зовнішнього управління Москвою) українських державних та приватних підприємств, запровадження рубльової зони та російської податкової системи.
Що ж змінилося з того часу? З боку окупанта - нічогісінько. Виходить українська сторона стає на коліна, про що вже говорив Зеленський?
Ми ніколи не заперечували проти відновлення економічних зв'язків, але в чіткій відповідності до національних інтересів України, за умови виконання згаданого рішення РНБО, передусім, встановлення сталого і тривалого режиму припинення вогню, повернення захоплених державних і приватних підприємств їх українським власникам.
Данілич, тримайся наказів президента!
"Не ми начіналі єту вайну, но нам їйо заканчівать"(ц, Владімір)
"Это принципиально. Поскольку ни одна сторона не хотела ставить себя в неловкое положение, чтобы потом отвечать за это. А сегодня мы перед всем миром должны показать, что хотим этого "режима тишины". Должно быть записано, чтобы не стрелять в ответ, а также введен запрет на обстрел гражданских объектов - школ, детских садов. До 19 июня группа должна разработать предложения. Мы 19 числа их должны утвердить", - подчеркнул Кучма.
"Не ми начіналі єту вайну, но нам їйо заканчівать"(ц, Владімір)
"Это принципиально. Поскольку ни одна сторона не хотела ставить себя в неловкое положение, чтобы потом отвечать за это. А сегодня мы перед всем миром должны показать, что хотим этого "режима тишины". Должно быть записано, чтобы не стрелять в ответ, а также введен запрет на обстрел гражданских объектов - школ, детских садов. До 19 июня группа должна разработать предложения. Мы 19 числа их должны утвердить", - подчеркнул Кучма.
там же наши люди
ты уж как-то с логикой разберись, если Кучма мировой закулисе был полностью подконтролен:
то нахрена строить ещё и «бархатную революцию», если можно позвонить и велеть - преемник - такой-то!
поэтому твоя сова не натягивается на глобус: либо Кучма был управляем через свои деньги, размещённые «там», тогда майдан не нужен, либо был неуправляем через деньги, играл за Януковича и был загнан в стойло майданом, не?
Одне іншому не заважає.
Назначити не міг, треба була видимість "виборів". Який ідіот і чому додумався висувати в наступники одіозного зека - я не можу знати. Але Майдан був цим запрограмований, без варіантів.
Назначити не міг, треба була видимість "виборів". Який ідіот і чому додумався висувати в наступники одіозного зека - я не можу знати. Але Майдан був цим запрограмований, без варіантів.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
т.е., Кучма висунул кого захотел, не? Где же были внешние кураторы в этот момент, или таки чхал он на них?
Звідки я знаю, що у нього в голові? Чучма довго балансував із "багатовекторністю", як той Труфальдіно, але врешті і його загнали на слизьке, ібо імператором робити його ніхто не планував.
Можливо, Янука нав'язав папі дебілкуватий синок Ахмєтка, як свою куклу. Хєр іх, татар, поймеш.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
да кого интересует «что у него в голове»? Либо кураторы курируют, либо клал он с прибором на них!
Смотри, «кольчугами» его давили, пленками Мельниченко, «Украиной без Кучмы», а он гнул своё, двинул в преемники Януковича. И только майдан поставил деда в стойло!
Вот мне и интересно, зачем так примитивно? Ну двинул бы Кирпу, и не было бы никакого Ющенко, даже на горизонте!
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
Гарненька у нас Перша Леді. Сором'язлива...
не забувайте, шо ХАМ тоді вже був два роки премьером,
які були далеко ненайгіршими для економіки України,
хоча більш завдяки світовій ринковій коньюктурі, але з нього вже почали ліпити образ "крєпкого хозяйственніка",
все це дуже вдало лягло на рішення від "партії власті",
та й Кучма нічого не вирішував, він став осторонь, бо інакше таки б назначив прєємніка, того ж Сірожу Тигіпка,
але результат все ж таки увігнав всю верхівку в ступор
які були далеко ненайгіршими для економіки України,
хоча більш завдяки світовій ринковій коньюктурі, але з нього вже почали ліпити образ "крєпкого хозяйственніка",
все це дуже вдало лягло на рішення від "партії власті",
та й Кучма нічого не вирішував, він став осторонь, бо інакше таки б назначив прєємніка, того ж Сірожу Тигіпка,
але результат все ж таки увігнав всю верхівку в ступор
нєдолго мучаться старушкам...
Якби я був такий розумний, як тобі хочецця, то був би вже... хз де.главспец писав: ↑да кого интересует «что у него в голове»? Либо кураторы курируют, либо клал он с прибором на них!
Смотри, «кольчугами» его давили, пленками Мельниченко, «Украиной без Кучмы», а он гнул своё, двинул в преемники Януковича. И только майдан поставил деда в стойло!
Вот мне и интересно, зачем так примитивно? Ну двинул бы Кирпу, и не было бы никакого Ющенко, даже на горизонте!
Я не знаю всіх побробиць, можу лише гвдати.
Напримєр, не вірю в "благородство" Чучми, котрий "побоявся крові". Просто руки в нього були короткі, а якщо й боявся, то не крові як такої, а долі Чаушеску.
Чому так примітивно? Тому що дебіли. Ти не знав? Начебто ж у "центральних органах" крутишся.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!