Конец Гройсманомике
Re: Конец Гройсманомике
Гройсман - необразованный гандон
Почув з тілівізора - ВР не прийняла відставку Гросі... Так що ніякого "кінця" не видно поки що.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Братья по цеху влепили Гросе западло - бидняжке придется кроить кроилово на выборы и ему придется отбрехиватся за агитацию. 
Гройсмана оставили на лето премьером, потому что скоро сезон арбузов, а он в этом спец.
https://patrioty.org.ua/politic/vyiavli ... 83371.htmlВиявляється, всі ці роки він "боровся з системою": Гройсман поскаржився на Порошенка і його "вороже" утворення і
Не забув пообіцяти українцям збільшення зарплат
Прем'єр Володимир Гройсман сподівається, що при президенті Володимирі Зеленському вдасться навести порядок в питанні детінізації економіки, в тому числі не без допомоги "очищеної" правоохоронної системи. Про це прем'єр заявив у неділю в ефірі телеканалу ICTV, , зазначають Патріоти України.
"Сподіваюся, що з приходом нового президента буде вичищена вся правоохоронна система, туди прийдуть нормальні люди, вони будуть працювати над тим, щоб створити нормальні умови правоохоронної системи для економіки", - сказав Гройсман.
Він пояснив, що для стабілізації економіки, для надходження інвестицій необхідні надходження доходів до бюджету від детінізації економіки, від боротьби з контрабандою.
"Дещо мені вдалося зробити, але багато, чого не вдалося зробити, тому що вся система навколо мене була абсолютно ворожа - СБУ, прокуратура, митники... Мені важко було пробитися когось поміняти, змінити в цій системі, у мене не було ніяких важелів", - зазначив Гройсман.
Він підкреслив, що зробить усе, щоб змінити ситуацію.
"У попередній період, на превеликий жаль, у попереднього президента такої волі не було і мої розмови закінчувалися просто нічим. Зараз я маю шанс", - підсумував прем'єр.
Він також заявив, що зростання економіки дасть можливість збільшити мінімальну зарплату в Україні мінімум вдвічі до $300.
"План на найближчі два роки, і я знаю, як це можна зробити, щоб ми досягли мінімальної зарплати в країні в $300. Я говорю про те, що мені реально вдалося зробити і про те, що я знаю, як можна зробити", - заявив Гройсман.
При цьому він зазначив, що таких результатів вдасться досягти не за рахунок "друкарських верстатів", а "за рахунок детінізації та інвестицій".
- Telecaster
пс
дороги фото вище шо краше б її взагалі не клали
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Inc
gnita 🕊@harkiv_Natochka
2 ч.2 часа назад
Последняя “гастроль артиста”.
Пока политическое шоу и сухопи@дёшь на ковре продолжается, под ковром Гройсман готовит передачу контрольного пакета акций “Укртрансгаза”,предварительно искусственно его обанкротив, какому-то неизвестному инвестору. Цена вопроса 300 млрд. долларов.
ГБП изымет документы Офиса президента в рамках расследования злоупотребления властью должностными лицами при назначении Владимира Гройсмана премьер-министром Украины.
По версии следствия, кандидатуру Гройсмана внесли в Раду без законных оснований.
https://news.liga.net/politics/news/del ... kumenty-op …

По версии следствия, кандидатуру Гройсмана внесли в Раду без законных оснований.
https://news.liga.net/politics/news/del ... kumenty-op …
СпойлерРозкрити

да, Фрося ето мощно!Фрося писав: ↑ ГБП изымет документы Офиса президента в рамках расследования злоупотребления властью должностными лицами при назначении Владимира Гройсмана премьер-министром Украины.
https://news.liga.net/politics/news/del ... kumenty-op …СпойлерРозкрити
А в чём фишка-то, отменят все нормативные акты за его подписью? Или велят считать что не было вовсе такого премьера?
Не, ну а может просто стебутся с тупой биомассы...