а твоя?!Где обещанная тобой «концепция виводу людства з свитовои кризи»?
Людство-то в ожидании замерло...
Концепція лежить у відкритому доступі... Але людство ще не нажерлося "ліберально-ринкової демократії". Вже нудить, живіт болить, але людство продовжує жерти, надіючись що ось-ось станкцця чудо й прекрасноє дальоко настане ппямо у нас.

твоя личная? Ну, та которую ты обозначил, как свою разработку (в процессе ) ещё на старом ДД, или приврал?
Моя лічьная? Ні. Нічого лічьного ні в кого з нас немає, навіть матеріального, не кажучи про інформацію якусь. Тепер я це знаю точно.

т.е., свою ты уже не разрабатываешь, не осилил?
А навіщо винаходити винайдений іншими велосипед? Можливо, напишу лише невеличке доповнення, але завчасно анонсувати не хочу. Додатковий модуль, скажімо так.

этот «модуль», который ты уже анонсировал (забыл?):
не вопрос! Неси «справку из бухгалтерии про место жительства»!
но ты же свидетель выдачи таких справок «заводской бухгалтерией», не?!
І?.. А сказати що хотів?главспец писав: ↑этот «модуль», который ты уже анонсировал (забыл?):
«Доступна розумінню не каждого/любого, а людини котра хоче її осягнути, має реальну середню освіту й не оглушена наркотиками.
Я не є автором теорії, а лише пробую на її основі описати модель, котра дозволила б пояснити процеси, котрі відбуваюцця, зокрема війну, й знайти шляхи виходу з кризи. »?
https://forum.durdom.in.ua/viewtopic.ph ... 8#p3138032
п.с.
человечество благоговейно замерло в ожидании...

А нафіга вона тобі¿

странный вопрос! Ты откроешь всему человечеству путь в светлое будущее, а я в стороне? От такого эпохального события?
спасибо! А ведь мог придумать и про справку для бассейна. Из «заводской бухгалтерии»!