«Не можу повернутися в країну"-Гонтарева

Mack Mack

Re: «Не можу повернутися в країну"-Гонтарева

Повідомлення Mack Mack » 28 червня 2019, 19:04

Mack Mack писав:
M_M писав: От тільки не треба порівнювати незрівнянне. Спротив неочікуваній агресії з провокацією, що мала заздалегідь прогнозовані наслідки.
Що? Той хто вважає те що вийшло у проливі провокацією - такий же як і ординці, які у весь голос верещать про провокацію.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 червня 2019, 19:22

Mack Mack писав:
Mack Mack писав: Що? Той хто вважає те що вийшло у проливі провокацією - такий же як і ординці, які у весь голос верещать про провокацію.

Провокація чого ???
Провокація просто так - неможлива, не існує.
Як, уявний, "суцільний позитив", чи плескання однієї долоні, чи уявне "ЛГБТ".
Провокація, справжня - завжди конкретна, когось, на щось, конкретним способом.
Посилаючи в пролив беззахисні катери, Пєцік, очевидно, здавав їх на з'їдення кацапам, підставляв, як пішака під удар, знаючи, що ні захистити, ні виручити їх не зможе, що вони звідти не повернуться, а PR-ефектом від голосної поразки можна буде скористатися для підняття хвилі "армовіри" перед виборами, надзвичайного, чи воєнного стану, і відтермінувати вибори.
Це - навіть не провокація, а підстава.
Які де, в жопі, "ординці верещать" ???
Ординці зробили свою роботу, не більше і не менше, рівно те, що від них очікувалося.
Якщо засунути пальці під циркулярку - що буде ???
Циркулярка винувата ???
Схема була та сама, що з Іловайськом, Зеленопіллям, Дебальцево, ДАПом, 31-м блокпостом, і т.д. Кинути людей під удар без прикриття, постачання, підтримки, щоб потім використати їхню загибель для пояснення якихось своїх маклєй. "Мінськів", відступів, "перемирій", т.д.
Пєцік жеж у нас - сєпариш із досвідом, ще придністровським. Організував, як по писаному.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 28 червня 2019, 19:26

Vollmer писав:
Mack Mack писав:

Провокація чого ???
Провокація просто так - неможлива, не існує.
Як, уявний, "суцільний позитив", чи плескання однієї долоні, чи уявне "ЛГБТ".
Провокація, справжня - завжди конкретна, когось, на щось, конкретним способом.
Посилаючи в пролив беззахисні катери, Пєцік, очевидно, здавав їх на з'їдення кацапам, підставляв, як пішака під удар, знаючи, що ні захистити, ні виручити їх не зможе, що вони звідти не повернуться, а PR-ефектом від голосної поразки можна буде скористатися для підняття хвилі "армовіри" перед виборами, надзвичайного, чи воєнного стану, і відтермінувати вибори.
Які де, в жопі, "ординці верещать" ???
Ординці зробили свою роботу, не більше і не менше, рівно те, що від них очікувалося.
Якщо засунути пальці під циркулярку - що буде ???
Циркулярка винувата ???
Схема була та сама, що з Іловайськом, Зеленопіллям, Дебальцево, ДАПом, 31-м блокпостом, і т.д. Кинути людей під удар без прикриття, постачання, підтримки, щоб потім використати їхню загибель для пояснення якихось своїх маклєй. "Мінськів", відступів, "перемирій", т.д.
Пєцік жеж у нас - сєпариш із досвідом, ще придністровським. Організував, як по писаному.
Ваші пропозиції, як би ви особисто з 2014 по сьогодення що треба було робить? По пунктах? П...ть нє мєшкі ворочать...

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 28 червня 2019, 19:46

Mack Mack писав: ..........................................................................................................................................................................
Ваші пропозиції, як би ви особисто з 2014 по сьогодення що треба було робить? По пунктах? П...ть нє мєшкі ворочать...

Як це - шо робить ???
Просувати канхветки Ліпецької хвабрики.
Відкрити кілька нових офшорок у Панамі.
Відпочивати, нормально, на Мальдівах.
Замутити бузінесс на воєнних поставках.
Знищити сотню українських банків і запустити сюди російських банкірів.
Обвалити гривню втричі.
Видавати власній країні у борг гроші, під 20%.
Наплодити генералів, парочку полків, генерали нас захистять, єслі шо !!!
Знищити добровольчі підрозділи, зацькувати їх судами, СБУ, прокуратурою, мусорами.
Посадити кількасот добровольців і волонтерів, на прохання партнера Вови. Дуже просить чоловік.

Малолі шо........... :smoke: :smoke: :smoke:
Я би так розвернувся, шо всі надовго запам'ятали.............. :king: :king: :king:

M_M

Повідомлення M_M » 28 червня 2019, 19:48

Vollmer писав:
28 червня 2019, 19:22
+1
Дякую, слушне уточнення.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 28 червня 2019, 21:34

Mack Mack писав: Що? Той хто вважає те що вийшло у затоці провокацією - такий же як і ординці, які у весь голос верещать про провокацію.
Зачем было посылать пацанов, понимая что все так и будет. На этот вопрос ответ будет?

Фрося

Повідомлення Фрося » 29 червня 2019, 10:19

Pestilence писав:
Mack Mack писав: Що? Той хто вважає те що вийшло у затоці провокацією - такий же як і ординці, які у весь голос верещать про провокацію.
Зачем было посылать пацанов, понимая что все так и будет. На этот вопрос ответ будет?
Святослав Стеценко
@sostecenko
15 ч.15 часов назад

Миха Чаплыга дуже чітко роз'яснив, як покидьок і гандон Клімкін підставив наших віськових моряків, яких захопив ворог.
Власне, Клімкін зробив те саме, що завжди робив Порошенко.
А недоумків, яким і після такого...

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 29 червня 2019, 18:36

Pestilence писав:

Я би, навіть, спростив задачу, і поставив її в більш технічному, досяжному аспекті.
Де письмовий наказ на виконання БЗ ???
В чому воно полягало ???
Хто його підписав ???
Чому досі така мовчанка навколо змісту цього наказу ???
Він досі секретний ???
Бо його ініціювали ті самі люди, що й Іловайськ, Дебальцево, ДАП, і решту досягнень ???
Включно з п'ятьма артскладами, секретними закупівлями МО, причинами вибухання мінометів, контрабасом через лінію фронту, телефонними перемовинами з Путіним і візитами Мертвечука.
Таємниця цього наказу оберігається так само, як авторство "зеленого коридору" для Гіркєндта.
Що означає просту річ - цей фінт належить до того самого гатунку підстав, договорняків, оборуток, за участі тих самих пацанів.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 02 липня 2019, 13:36

Все зрозуміло, це не Дурдом, а форум хом'ячків пацифістів. Прощавайте.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 липня 2019, 14:42

Mack Mack писав: Все зрозуміло, це не Дурдом, а форум хом'ячків пацифістів. Прощавайте.

Тобто, бойові, агресивні пєціки не хочуть пояснити, що було у бойовому наказі морякам ???
Чому ця ситуація повторює розклад із наказом на взяття Іловайська, до авторства якого не хочуть бути причетні ні Пєцік, ні ГШ, ніхто, а намагаються скинути цю честь на Корбана, Коломойського, Семенченка, нєізвєстного матроса ???

Доречі, судячі з мемуарів, вермахт і електрики, за наявності розвідданих про своїх полоненних поблизу лінії фронту - негайно організовували атаку, щоби відбити камрадів. І жодного разу не розводили соплі про можливі жертви, про збереження життів, і не робили ніяких спроб торгуватися з комісарами, чи з янкі.

І точно - не пєцікам ізображати з себе байбачків - термінаторів, із тактичними канхветками Ліпецької фабрики і чоботом українського окупанта.

stan700

Повідомлення stan700 » 02 липня 2019, 15:33

Mack Mack писав: Все зрозуміло, це не Дурдом, а форум хом'ячків пацифістів. Прощавайте.
Зображення

Мавка
Ей рано нравились романы...

Повідомлення Мавка » 02 липня 2019, 15:58

:lol: :lol: :lol:

Відповісти