партия "ГОЛОС"

Archer

Re: "Я в деле"- Вакарчук партия "ГОЛОС"

Повідомлення Archer » 01 липня 2019, 23:24

Абсолютно !

Ваше жизненное крєдо ?

Всегда !

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 02 липня 2019, 00:56

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 02 липня 2019, 13:43

славик пустой как барабан из оркестра ОЭ

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 липня 2019, 14:22

asmodey писав: славик пустой как барабан из оркестра ОЭ

Гониш.
Славік - барабан Страдіварі !!!
:smoke: :smoke: :smoke:
А Зєліньськєйдт - бубен Пєтросяна !!!
:drag: :drag: :drag:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 02 липня 2019, 14:57

та хоть гварнери. барабаном от этого он не перестает быть. меня от подъебок в его адрес кдерживает только понимание того, шо он отбирает голоса у ПСА, хоть и сам он не много лучше, как и другие соросята.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 02 липня 2019, 17:10

Але - безцінне є зізнання Славіка, що він не пішов на президентські вибори, бо при такому розкладі, за розрахунками соціолухів - вигравала Тимошенко.
Тобто:
1) Дії кукловодів Славіка і Вовіка є зкоординовані.
2) Їх обох можна розглядати, як, практично, одну команду, два підрозділи.
3) Боротьба проти Тимошенко велася, узгоджено, чи ні, в явній, чи прихованій формі, всіма цими акторами, плюс Пєцік.
4) Тоді, як сам Пєцік, вже точно знаючи свої перспективи, ще рік тому розпочав, фактично, парламентську передвиборчу агітацію.
5) Зєліньськєйдт задовго до виборів знав результат, як того результату буде досягнуто, і що від нього, навзаєм, за те вимагається. Два візити в Париж - то передача естафетної палички від папірєдніка, як би Вовік нам не заплітав мізки у негритянські косички.
6) Папірєдніка ніхто не буде карати. Бо то буде дискредитація Мінська, Меркель, єврогейців загалом, Путєна, як партнера, "мирного плану", і всієї системи зв'язків у цій мішпухє. І честь і гідність обкрадених і обдурених українців важить для кукловодів значно менше, ніж "стабільність", керованість, можливість скористатися слабкістю розваленої олігархами держави.
7) Сорос &Co - фіг з ними. А Славік, Вовік, і мішпуха - канєшно, христопродавці.

Доповнення:

8) Пєцік був абсолютно в курсі всього, що відбувалося. Тому, що спочатку Сорос &Co спробували діяти через нього. Так само йому організували "водинтур", обсадили Абромявічюсами, і т.д. Але шото пішло не так... Можливо, він був занадто близький і рідний другу Владіміру. І крав без міри, і Верховну Раду не зміг рейдернути, як слід. Вопшем - не впорався. Тепер Пєцікові кращі кадри, як Гонорєя і Джареска - на дуже хорошому рахунку у ЄБРР і на хороших позиціях, і це - індикатор судьби самого Пєціка.

9) Зєліньськєйдт - гидота.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 02 липня 2019, 17:59

заговор! :olen: :alco:
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

singel

Повідомлення singel » 02 липня 2019, 18:49

Если бы не полез в политику(в этот раз), никто бы не Узнал какой оН длбйоб :facepalm2:
КлЯчько/Етинзон отдыхает...

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 02 липня 2019, 20:40

Vollmer писав: Папірєдніка ніхто не буде карати. Бо то буде дискредитація Мінська, Меркель, єврогейців загалом, Путєна, як партнера, "мирного плану", і всієї системи зв'язків у цій мішпухє. І честь і гідність обкрадених і обдурених українців важить для кукловодів значно менше, ніж "стабільність", керованість, можливість скористатися слабкістю розваленої олігархами держави.
Они сами...
Меркель похоже всьо.
Умирает.
Вова?
Пъёт из своей чашки, походу есть инфа, что за этим челом убирают всьо...
Чтоб не було образца...
В общем вова не вова.
Ну в смысле не тот, хоть пидарасом от этотого он быть не перестал.
Ссыкливым, кадырыч мне подсказывает, пидорасом быть не перестал.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 02 липня 2019, 20:44

Telecaster писав: заговор! :olen: :alco:
Без заговора.
Сколько гривен с одного литра банзина на дороги идёт?
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 02 липня 2019, 22:06

Clone писав:
Telecaster писав: заговор! :olen: :alco:
Без заговора.
Сколько гривен с одного литра банзина на дороги идёт?
Ідьот мабуть чимало. А от доходить мізер.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 03 липня 2019, 09:02

Зображення

Фрося

Повідомлення Фрося » 04 липня 2019, 13:39

Clone писав:
Значит он на 100% знает,что Медведчук НЕ будет стрелять ему в спину.. :pop: вот мудозвон простихосподи..

Фрося

Повідомлення Фрося » 04 липня 2019, 14:57

:lol:

Фрося

Повідомлення Фрося » 05 липня 2019, 21:00

:lol:

asmodey
кот, просто кот

Повідомлення asmodey » 05 липня 2019, 21:38

попал славик как собака в колесо - пищи, а беги. :lol:

M_M

Повідомлення M_M » 06 липня 2019, 13:09

Зображення

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 06 липня 2019, 14:36

singel писав: Если бы не полез в политику(в этот раз), никто бы не Узнал какой оН длбйоб :facepalm2:
КлЯчько/Етинзон отдыхает...
Ну при бажанні можна було здогадатися із текстів його пєстнів.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Фрося

Повідомлення Фрося » 09 липня 2019, 11:54

Юрій Ситник
2 ч. ·
Електорату незадоволеному Порошенком підсунули Вакарчука - прихильника содомії та «вільного ринку землі».

Ба, і що вражає: цей симулякр змін, і, як стверджують інсайдери, пінчуківсько-порошенківський проект, пропагують богомільні галичани та патріоти. Вони хоч розуміють, що творять, і як знищують майбутнє своїх дітей?!

А сильно евроінтегровані прихильники Степана Бандери поділяють тези Славкового куратора, пана Пінчука, висловлені ним у Wall Street Journal, у статті під назвою «Україна повинна зробити болючі компроміси заради миру з Росією»? За ці тези СБУ навіть порушило кримінальну справу проти цього олігарха:

«- Крим не повинен бути повернутий Україні - а сам зможе приєднатися, років через 15-20, коли Україна стане стабільною і процвітаючою країною;

- Вибори в ОРДЛО треба проводити навіть при тому, що Україна не отримає повний контроль над цими територіями і кордоном;

- Крим не повинен встати на шляху угоди з Росією, яка призведе до встановлення миру;

- Щоб не турбувати нервових сусідів, потрібно відкласти спроби стати членом ЄС і НАТО в найближчій або середньостроковій перспективі».
(https://detector.media/…/2017-02-16-sbu ... pravu-prot…/)

Не критикую ці тези, просто запитую, зокрема членів Галицької партії, які масово підтримали Голос Пінчука, що віщає через Славка: ви справді це все підтримуєте? Маєте право. Але так і скажіть публічно.

Нині Славко, взявши на озброєння антиолігархічну риторику, намагається дистанціюватися від пана Пінчука, заявляючи: «- Ми обоє є членами наглядової ради музею Голокосту "Бабин Яр". Ми хочемо у Києві зробити великий історичний меморіал і музей Голокосту. Ми зустрічалися – це було у травні. Говорили тільки в рамках цього». Проте чомусь забуває, як регулярно відвідує «Ялтинську Європейську Стратегію», захід, котрий організовує зять Леоніда Кучми.

Одного разу в телестудії «Великий Львів» ваш покірний слуга дозволив собі заявити, що не вважає Вакарчука патріотом, точнісінько так само як Зеленського, тому що патріот не може толерувати продаж української землі - останнього активу, який, поки що, де-юре залишається у власності Українського народу.

Колись мене обзивала останніми словами матюклива адвокатеса Монтян, за те, що прирівняв адептів вільного ринку землі до содомітів і назвав такі погляди дегенеративними маркерами. Але зверніть увагу самі: як ці тези тісно йдуть поруч у висловлюваннях багатьох політиків. І тут немає жодної несподіванки: це просто два елементи знищення народу. І при цьому, перепрошую, будуть до сраки «армія, мова, віра», бо не буде кому і що захищати.

Український народ вибрав у президенти голограму Голобородька в знак протесту проти зграї мародерів, які рбили ґешефти на крові українців у часі війни. Сьогодні зомбованій електоральній масі підсунуть «нові обличчя» могильників держави, щоби задовільнити народний протест проти старих корупціонерів і хабарників.

Все що ми можемо - це не агітувати, а розповісти народові правду: хто є хто і чиї інтереси насправді відстоює. Я написав, а чи дійде ця інформація до людей - залежить від моїх читачів.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 18 липня 2019, 20:33

Щось забули за Славка, а він не забув за нас :)
Вакарчук та команда посадили гектар лісу в українських Карпатах
https://www.golos.if.ua/2019/07/17/vaka ... -karpatax/
ОТ тільки у мене питання - а хіба в саму жару, літом, проводять висадки? скільки з цього гектару прийметься?
ПС.Задав це питання під тим роліком - ща п'ять хвлин його вже не було :)

Відповісти