Все настояще - за великі гроші.
І справжні рейтинги - перш за все.
Там один респондент коштує від $10.
Хто буде на дурняк роздавати таку інформацію ???

опыт не пропьёшь!DSMechanic писав: ↑ Як Міхо красиво кинув своїх симпатиків, вчергове. І навіть юльки за нього інколи топлять. То Мародера підтримає, то зараз Землю.
DSMechanic писав: ↑ Як Міхо красиво кинув своїх симпатиків, вчергове. І навіть юльки за нього інколи топлять. То Мародера підтримає, то зараз Землю.
ПС. за Зелю (з мобілки перший раз набирав)
Не думаю що друге.

DSMechanic писав: ↑ ...........................................................................................................................................................................
А так вчергове конвертував свою мордочку в якісь бонуси.
Просто цікаво як оцінять цей кидок, це й в останій день його симпатики, які і так розбігались?

DSMechanic писав: ↑Просто цікаво як оцінять цей кидок, це й в останій день його симпатики, які і так розбігались?
Звісно, там вистачає (по коментам) упоротих яким його поступок логічний. Як на мене - як мінімум це треба було робити за тиждень-два (це не касаючись того за кого він порекомендував).

не думаю, що люди у нас такі дурнІ
Віра писав: ↑не думаю, що люди у нас такі дурнІDSMechanic писав: ↑ А може реально показували? Що там і відсотка нема?