Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, страху, безвідповідальності, байдужості, рабства й ідіотизму.
- Telecaster
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, байдужості, рабства й ідіотизму.
cfvt шкыдливе пагубне руйнвне і взагалі ядовите
це поняття ідеалу-досконалості... совершенства...
це саме протиприроднє шо є... і саме фашиське шо є...
і саме БЕССМІСЛЕНЕ
і саме БЕССМІСЛЕНЕ
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Re: Цинізм-2. Шо дєлать, шеф, або анатомія брехні, байдужості, рабства й ідіотизму.
А хто сказав, що вона така вже була видатна, та мудрість? Міфи про "геніальність" вождів, хвалебні діфірамби - продукт життєдіяльності сраколизів, тодішніх порохосталіноботів. Тих самих, котрі після смерті обсерають вождів так же активно, як при житті хвалили.
Хто-хто, а ти б мав знати.
Хм, до речі, Сталін - чи не єдиний із совкових лідерів, хто не облив лайном свого мертвого папірєдніка.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Глубоко.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
так я и знаю, и про индустриализацию, убогую, ценой голодомора, и про «экономические успехи», обеспеченные рабским трудом заключенных и ссыльных, беспаспортных колхозников, и полурабов-пролетариев! Ну и зашуганных послушных управленцев, до кучи.Sintez писав: ↑ А хто сказав, що вона така вже була видатна, та мудрість? Міфи про "геніальність" вождів, хвалебні діфірамби - продукт життєдіяльності сраколизів, тодішніх порохосталіноботів. Тих самих, котрі після смерті обсерають вождів так же активно, як при житті хвалили.
Хм, до речі, Сталін - чи не єдиний із совкових лідерів, хто не облив лайном свого мертвого папірєдніка.
Возможно, вслед за всем этим должны были наступить супер счастливые времена...
Но не наступили.
Індутріалізація велася за рахунок вибивання у тодішніх Ахмєтових і Новінських паролів і шифрів від швейцарських сейфів. Фіг ти на голодоморах по два заводи на день побудуєш.главспец писав: ↑так я и знаю, и про индустриализацию, убогую, ценой голодомора, и про «экономические успехи», обеспеченные рабским трудом заключенных и ссыльных, беспаспортных колхозников, и полурабов-пролетариев! Ну и зашуганных послушных управленцев, до кучи.Sintez писав: ↑ А хто сказав, що вона така вже була видатна, та мудрість? Міфи про "геніальність" вождів, хвалебні діфірамби - продукт життєдіяльності сраколизів, тодішніх порохосталіноботів. Тих самих, котрі після смерті обсерають вождів так же активно, як при житті хвалили.
Возможно, вслед за всем этим должны были наступить супер счастливые времена...
Но не наступили.
Йух би вор Пєтя від Сталіна в Емірати втік...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну посмотри статистику, сколько зерна вывезли, как демпингуя, обвалили цены на мировом рынке!
А ещё (я нигде не встречал инфы), но подумал: а вот потери? Ну, везли телегами, дырявыми вагонами, грузили тачками-лопатами, дождь, ветер и пр. Вот сколько надо собрать, чтобы отгрузить ОДНУ тонну? В полтора раза больше?
И ещё: больше пострадали сёла, к которым были лучше дороги и ближе ЖД!
Логистика, мля...
Ваше? Та нє... Ваше всьо - жалісливі пістні про нещасну Україну, котру вчергове про&б@ли й віддали ворогам на наругу. Куди вам до льодоруба...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Дик основна "цеглинка" системи - лох, котрий мріє про верхівку "піраміди". В чемпіони!Telecaster писав: ↑ cfvt шкыдливе пагубне руйнвне і взагалі ядовите
і саме БЕССМІСЛЕНЕ

Конкуренція! Соцсорєвнованіє!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ЧИЮ статистику?! Ти мені ще Коротича чи СоЛЖЕніцина запропонуй почитати.главспец писав: ↑ну посмотри статистику, сколько зерна вывезли, как демпингуя, обвалили цены на мировом рынке!
А ещё (я нигде не встречал инфы), но подумал: а вот потери? Ну, везли телегами, дырявыми вагонами, грузили тачками-лопатами, дождь, ветер и пр. Вот сколько надо собрать, чтобы отгрузить ОДНУ тонну? В полтора раза больше?
Логистика, мля...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
действительно... А кто там блеет про какой-то «голодомор»?! Ты им вели посмотреть к/ф "Кубанские казаки", и пусть заткнутся, не?Sintez писав: ↑ЧИЮ статистику?! Ти мені ще Коротича чи СоЛЖЕніцина запропонуй почитати.главспец писав: ↑ ну посмотри статистику, сколько зерна вывезли, как демпингуя, обвалили цены на мировом рынке!
Логистика, мля...
А мені воно якось не смішно.
Чи може Ви будете стверджувати, що я брешу?
А пишу більше за інших, можливо, тому, що багато років живу не в Києві і навіть не в обласному центрі, і не за кордоном, а в порівняно невеликому "робочому" місті. Котре було "робочим" за часів совка, а нині повільно але вірно перетворилося на люмпено-алкоголістичне, без надії на майбутнє й на якісь перспективи, із розваленими й попиляними заводами й фабриками, розрухою й воровством, денними бомжами в сміттєвих баках і нічним мордобоєм і криками на вулицях... У Вас у Києві немає такого? І у нас не було. Колись.
А ще я буваю часто в селах, де взагалі "ховайся"... Накажете сміятися, як ідіот, себто глядач "Кварталу"?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нє, мова про те, що звинувачуєте інших у своїх гріхах.
Як у глибинці люди живуть чудово знаю. Тільки природа людська там така сама. Дехто шукає можливості, решта - причини. Що є наслідком поєднання цієї аксіоми з централізацією азійського типу в курсі?
Як у глибинці люди живуть чудово знаю. Тільки природа людська там така сама. Дехто шукає можливості, решта - причини. Що є наслідком поєднання цієї аксіоми з централізацією азійського типу в курсі?
Образцово-показательное село Ковалёвка в Киевской области ...
https://funtime.kiev.ua › Куда поехать
Перекласти цю сторінку
Село Ковалёвка часто называют маленькой Швейцарией - всё благодаря невероятной чистоте, аккуратности и развитой инфраструктуре этого ...
Ваше мнение?
Я вірно розумію, що Ви пропонуєте результати олігархічної зверхексплуатації і крадійства - компенсувати і амортизувати за рахунок манюпасів, шляхом удосконалення їхніх людських якостей ???
Чудова, блискуча ідея !!!
Її, зараз, якраз, активно просувають залишки Мінстеця, на Українському радіо, так що - уважайте !!! Маєте конкурентів !!!
Контрольне питаннячко: а можуть олігархи вкрасти стільки, що ніяким моральним самовдосконаленням манюпаси того вже не зкомпенсують?
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Вибачайте, не зрозумів звідки може узятись такий висновок.
Людські якості удосконалити майже неможливо. Хіба що знаходится якийсь лідер, який власним прикладом чи ще якимись методами перетворює "те що маємо" у щось більш-менш пристойне. Як приклад, вплив Ю на Королівську. Це також приклад як людина може деградувати у зворотньоиу напрямку. Де узяти гарні кадри? Нема? То доводиться працювати з тими, що є.
Щодо компенсаціі мови взагалі не було. Централізація вимиває кадри з периферії, як наслідок глибинка стає ще більшою глибинкою. Для тих, хто залишається, є два шляхи. Або жалітися у жилетку. Або скористатися ситуацією, бо конкуренти поїхали до Шанхаю (Києва). Різниця між песимістом та оптимістом. Про реалістів мови нема, бо вже поїхали

Олігархічне крадійство - окрема тема. Олігархія must die. Випадків некрадущих та успішних олігархів дуже мало. І такі випадки легко сплутати з аристократією.
1. Буддизм: стакана на самом деле нет.
2. Солипсизм: стакан есть только у меня. А весь мир — мой алкогольный бред.
3. Ислам: нет стакана кроме стакана.
4. Иудаизм: ну почему стакан наполовину пуст только у нас?
5. Православие: стакан наполовину пуст за грехи наши.
6. Католицизм: стакан наполовину пуст только у плохих людей.
7. Фрейдизм: в детстве вам недоливали.
8. Стоицизм: да. Стакан наполовину пуст, и так мне и надо.
9. Коммунизм: каждый имеет право на полный стакан.
10. Социализм: стакан пустой. Зато у всех одинаково.
11. Йоги: ты и есть стакан и его содержимое.
12. Пелевин: стакан не пуст и не полон. Это и не стакан вовсе. И это не ты на него смотришь, а стакан смотрит на твою проекцию его мыслей о том, чем ты хочешь казаться самому себе. Или нет.
Йа, йа, натюрліхь. Арбайт махт фрай!Vollmer писав: ↑
Я вірно розумію, що Ви пропонуєте результати олігархічної зверхексплуатації і крадійства - компенсувати і амортизувати за рахунок манюпасів, шляхом удосконалення їхніх людських якостей ???
Чудова, блискуча ідея !!!
Її, зараз, якраз, активно просувають залишки Мінстеця, на Українському радіо, так що - уважайте !!! Маєте конкурентів !!!
Контрольне питаннячко: а можуть олігархи вкрасти стільки, що ніяким моральним самовдосконаленням манюпаси того вже не зкомпенсують?
Насправді Ахмєтка, Пєцик (і їхні папіки, єссно), Фьорташ, всяки Васадзе - чудові, чесні, роботящі хльопці, котрі трудилися й шукали можливості, доки інші жували соплі! Хочу звернути увагу ще на інші істотні прашарки таких шукунів - це напримєр судєйські й прокурворські: або славні митники/прикордонники; також, звичайно, не можна обійти учагою таких звитяжних і роботящих рєбят, як банкіри, й особисто Лєру Гонтарєву! Ну дрібненькі але зате численні всякі нотаріуси/БТІ/архитектори етк...
Люди шукають і знаходять можливості! Конкуренція! Розвиток!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нє-нє. Нафіг ту конкуренцію! Льодорубом Ахмєтку, Пєціка, папіков, Фьорташа, всяки Васадзе. І відразу фсйо буде зашибісь. Бехметка, Мецик, маміки, і прочіє Хьорташі прийдуть, порядок наведуть. Мера Донтарєва допоможе.Sintez писав: ↑ Насправді Ахмєтка, Пєцик (і їхні папіки, єссно), Фьорташ, всяки Васадзе - чудові, чесні, роботящі хльопці, котрі трудилися й шукали можливості, доки інші жували соплі! Хочу звернути увагу ще на інші істотні прашарки таких шукунів - це напримєр судєйські й прокурворські: або славні митники/прикордонники; також, звичайно, не можна обійти учагою таких звитяжних і роботящих рєбят, як банкіри, й особисто Лєру Гонтарєву! Ну дрібненькі але зате численні всякі нотаріуси/БТІ/архитектори етк...
Люди шукають і знаходять можливості! Конкуренція! Розвиток!
*** Людина, що крім бараків нічого не бачила, в змозі побудувати тільки барак більшого розміру ***
(Це про КОБ & C)