Вэсна прыйдэ..

M_M

Re: Вэсна прыйдэ..

Повідомлення M_M » 15 серпня 2019, 12:45

Vollmer писав: Вам відомий сенс терміну "прикопати" ???
Хто кого збирається прикопати?

M_M

Повідомлення M_M » 15 серпня 2019, 12:55

Vollmer писав: Донецькі були зашугані ще років 30 тому.
Отакими Ахметками.
Щоб ніхто і голови не підняв.
Так що П"юзо буде не місцевий, 100%.
Місцевий буде 100%. Бо немісцевий не зрозуміє, та навіть не в стані вигадати місцевий колорит. Зашугати усіх не вийде. Є міграція, є інтернет, і є ефект Барбри Стрейзанд.
Донецьких у Києві зараз дуже багато. Навіть дехто з моїх знайомих знає обговорюваних персонажів особисто. Так що ілюзій не маю.
А книга обов'язково з'явиться. Бо це цікаво. І це історія, яку потрібно знати.

M_M

Повідомлення M_M » 15 серпня 2019, 13:03

Vollmer писав: І через свою доброзичливість - вони мають вічну кадрову текучку, і оголошення про вакансії висять по 5 років...
Ніхто не казав про доброзичливість. Але за велику зарплатню треба дуже гарно працювати. Текучка - вона може бути ініційована не тільки знизу. Хоча може і є в СКМ вкрай погані підприємства, в мене відомості тільки про деякі з них, що у Києвскій області.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 15 серпня 2019, 18:50

M_M писав: ....................................................................................................................
Ніхто не казав про доброзичливість. Але за велику зарплатню треба дуже гарно працювати. .
....................................................................................................................

Да что Ві гаварітє ???!!!
Німожидбить !!!

А, може, ахмето-менагери неспроможні ніфіга самостійно добре організувати, в силу відомих особливостей менталітету?
А працівники вже знають, вивчили манери поведінки ахмето - менагерів, і обходять стороною, з дальніх підступів? Бо "дуже гарно працювати" на Ахметку - виходить дуже збитково, для здоров'я і психіки? Краще цим займатися деінде, в Польщі, Німеччині, Італії, Латвії, Словакії, Чехії, Португалії, Іспанії. Вопшем, де немає олігархів, як у нас?
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 15 серпня 2019, 18:51

M_M писав:
Vollmer писав: Вам відомий сенс терміну "прикопати" ???
Хто кого збирається прикопати?

Тобто, знаєте, і звикли, як до норми?

M_M

Повідомлення M_M » 15 серпня 2019, 20:04

Vollmer писав:
M_M писав: Хто кого збирається прикопати?

Тобто, знаєте, і звикли, як до норми?
Тобто з того, що знаю значення терміну, випливає моє ставлення до терміну як до норми?
А що випливало б з відповіді "не знаю"?
А Вам не спадало на думку, що випливає з Вашого запитання? :lol:

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 15 серпня 2019, 20:10

M_M писав:
Vollmer писав: Можна подумати - Ахметка особисто то все створив
Мова не про особисто створив, а про представництво Ахмєтова у народі. Про те, що не всі вважають його злочинцем.
Не всі. Чимало таких же моральних виродків, як він, для них він + саме то. Й платить щедро. А хто має совість - не витримують, плюють і йдуть деінде з підприємств, на котрих пропрацювали нерідко не один десяток років.

Хоча з Вашої точки зору це цілком нормальна ситуація - конкуренція й так далі. Виживає найсильніший, а найсильніший - вбивця Ахмєтов, не обтяжений химерою, котру деякі чудіки називають "совість".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 15 серпня 2019, 20:29

Sintez писав:
M_M писав: Мова не про особисто створив, а про представництво Ахмєтова у народі. Про те, що не всі вважають його злочинцем.
Не всі. Чимало таких же моральних виродків, як він, для них він + саме то. Й платить щедро. А хто має совість - не витримують, плюють і йдуть деінде з підприємств, на котрих пропрацювали нерідко не один десяток років.

Хоча з Вашої точки зору це цілком нормальна ситуація - конкуренція й так далі. Виживає найсильніший, а найсильніший - вбивця Ахмєтов, не обтяжений химерою, котру деякі чудіки називають "совість".
От дивіться, Ви ж сталініст (за Вашими словами). Тобто прихильник морального урода та вбивці. І це, мабуть, по-Вашому нормально.
Я ніде не казав, що я прихильник Ахмєтова чи взагалі когось з олігархів. Неодноразово проголошував тезу "олігархія must die". Але чомусь Ви вперто записуєте мене в ахмєтовці. Довести цього, звісно, не в змозі. Вибачитись за брехню не в стані.
Мо, маєте якісь негаразди зі шлунком?

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 16 серпня 2019, 00:09

Дэьтек
Химера ахметова вошла в каждый дом.
Мы все причастные.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 16 серпня 2019, 00:09

Платим и норм.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)
Зображення

Clone
незнайомець

Повідомлення Clone » 16 серпня 2019, 00:10

Сперечатися нема об чём.
Зображення

Archer

Повідомлення Archer » 16 серпня 2019, 01:31

Сладкая вероятно жопа у ахметова. Работодатель. Не ну канешна я понимаю сепараста алежку с фупа, тот бидлонаймит за деньгу ахметовскую кому хош горло перегрызёт. Но вот так бесплатно топить за чуму ... нет не только полнолуние тут серьезная клиническая картина.

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 16 серпня 2019, 07:22

нічого ви не зрозуміли, не не хочете розуміти

stan700

Повідомлення stan700 » 16 серпня 2019, 10:21

Sintez писав: Чудово й похвально! А чому держава не може отримувати ВСІ гроші у бюджет? Тіпа, нездарні?
а це хто у обличі "держава"? і шо значить УСІ?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 16 серпня 2019, 19:42

M_M писав:
Sintez писав: Не всі. Чимало таких же моральних виродків, як він, для них він + саме то. Й платить щедро. А хто має совість - не витримують, плюють і йдуть деінде з підприємств, на котрих пропрацювали нерідко не один десяток років.

От дивіться, Ви ж сталініст (за Вашими словами). Тобто прихильник морального урода та вбивці. І це, мабуть, по-Вашому нормально.
Я ніде не казав, що я прихильник Ахмєтова чи взагалі когось з олігархів. Неодноразово проголошував тезу "олігархія must die". Але чомусь Ви вперто записуєте мене в ахмєтовці. Довести цього, звісно, не в змозі. Вибачитись за брехню не в стані.
Мо, маєте якісь негаразди зі шлунком?
По-перше, у "сталіністи" мене записали Ви, разом іще з деким. Бо вам не ймецця, доки не приклеїте ярлик всім, хто не поділяє Ваших особистих вірувань. Мені, власне, пофігу - ну так то й так.

По-друге, проголошувати маздай "олігархії" без знищення "олігархів" - це або лукавство, або якась нестиковка в розсудденні. Ну буває. Але я що, не маю права написати, що думаю з цього приводу? Я бачив і бачу ситуацію в енергетиці досить близько. Що Ахметка вбиває телеком - розповідають знайомі. Нє, ну да, "топи" в шикаладі, їм мзду банкомат видає в три захОди. Але це аж ніяк не показник. "Оновлення" - фуфєл і наіпалово, відмивка грошей, все включаєцця у тариф. Коли все посипецця - Ахмєтка вхопить чемодан і звалить, а ми залишимося біля розбитого корита. При свічках. Але Києву пофігу, Києв впевнений що його-то без електрики й тепла не залишать. А решта побоку.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 16 серпня 2019, 20:08

Sintez писав: По-перше, у "сталіністи" мене записали Ви, разом іще з деким
Sintez писав: Ну а волі їм не буде, я якраз не демократ ніфіга, а сталініст,
Sintez писав: Один я, та й то сталініст іпанутий...
Sintez писав: Але ж я хто - релігійний фанатик, екстреміст і сталініст у одному флаконі
Дозвольте відрекомендуватися - єретик, сталініст, і за сумісництвом місцевий модер Сінтез

M_M

Повідомлення M_M » 16 серпня 2019, 20:19

Sintez писав: По-друге, проголошувати маздай "олігархії" без знищення "олігархів" - це або лукавство, або якась нестиковка в розсудденні.
Сталіністи, мабуть, інших методів не знають.
Тому будь-які інші сценарії вважаються "лукавством або якась нестиковка в розсудденні".
Пояснити це доволі легко, бо знання отримують з джерел, що базуються на вченні (ака матриці) маркса-енгельса-лєніна-сталіна трохи більше ніж на 100%.
Олігарха від мільярдера мало хто з них відрізнить. Кровопийці! Розстріляти без суду та слідства!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 16 серпня 2019, 21:16

M_M писав: ..............................................................................................................................................................
Олігарха від мільярдера мало хто з них відрізнить. Кровопийці! Розстріляти без суду та слідства!

Кстаті, да.
Скільки янголів поміститься на вістрі голки, і як відрізнити олігарха від мільярдера ???
У дещо здичавілій, сильно зубожілій, розікраденій країні, під час війни, повальної втечі працездатних по закордонах, за відверто грабіжницьких тарифів, податків, т.д. ???
Як жеж їх не переплутати ???
Пригадується анекдот, старезний, часів самих іще початків політкоректності.
В якому чоловік розповідає, як ішов повз кущі, а там, у кущах - їбуться.
Його виправляють - не "їбуться", а "сношаються".
Чоловік, із готовністю погоджується - Ну, так, глянув - сношаються. А придивився - їбуться !!!

M_M

Повідомлення M_M » 16 серпня 2019, 21:41

Пан - майстер ізящной словєсності. Без неї думку аж ніяк не пояснити :girl_hospital:

У кого що болить?

Але все ж таки доведеться визначитись з термінологією. Скажімо, Герега - олігарх, чи ні? А Сігал? А якщо таблицю намалювати з кількасот багатіїв, швидко визначитесь, хто є хто? Сталініст вирішить швидко. Усі, хто отримує зарплатню вище за 20 тис грн - олігархи, розстрілять разом із родичами, конфісковать, подєліть. Потім, звісно, будуть пєрєгіби на мєстах, лєс рубят - щєпкі лєтят, вєлікіє стройкі вєка ітд по знайомому шляху.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 16 серпня 2019, 21:49

M_M писав: Пан - майстер ізящной словєсності. Без неї думку аж ніяк не пояснити :girl_hospital:

У кого що болить?

Але все ж таки доведеться визначитись з термінологією. Скажімо, Герега - олігарх, чи ні? А Сігал? А якщо таблицю намалювати з кількасот багатіїв, швидко визначитесь, хто є хто? Сталініст вирішить швидко. Усі, хто отримує зарплатню вище за 20 тис грн - олігархи, розстрілять разом із родичами, конфісковать, подєліть. Потім, звісно, будуть пєрєгіби на мєстах, лєс рубят - щєпкі лєтят, вєлікіє стройкі вєка ітд по знайомому шляху.

От, не треба прикидатися, воно Вам не пасує.
Зарплатня - то є дещо інше, правда?
Її не ховають по офшорках, а, переважно, відносять на базар і в магазин.
З неї не купують яхти по 20 - 30 - 50 - 70 - 100 метрів.
Не будують заміські резиденції, невдало копіюючи Версаль.
Тож, не варто так явно пересмикувати, тут нема малих дітей, номер не пройде.

Відповісти