якого року?
Вэсна прыйдэ..
Re: Вэсна прыйдэ..
Так це ж буде махровий сталінізьм! Репресії! Антисемітізьм! Унихжедєті! Й жінки тисячолєтія! Четвертого. З половиною. Шо скаже прогресівная апчєствєность?
Я? Я не вважаю за доцільне їх "садити". Їх слід пристерлити як скажених собак - задля суспільної безпеки. Але ж мене ніхто не слухає.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
тобі купить шмайсер?
Для виникнення махрового сталінизму саме розстрілів без суду та слідства і не вистачає. На тлі майже стовідсотково втягнутих у "схеми" мешканців. А республіка повинна діяти по закону. Хоча нам до республіки ще далеко.Sintez писав: ↑Так це ж буде махровий сталінізьм! Репресії! Антисемітізьм! Унихжедєті! Й жінки тисячолєтія! Четвертого. З половиною. Шо скаже прогресівная апчєствєность?
Я? Я не вважаю за доцільне їх "садити". Їх слід пристерлити як скажених собак - задля суспільної безпеки. Але ж мене ніхто не слухає.
І пропоную подумати над різницею між репресійним апаратом як виконавчим органом, що є у будь-якій країні, та масовими репресіями, що тупо нищать ресурси та будують спотворений соціальний ліфт. Це саме завдяки цьому ліфту у владі опинились усі ці покидьки, яких Ви хочете пристрелити, не розуміючи, що на заміну розстріляному прийде інший покидьок, ще гірший.
Тут дехто озвучиа мрію "усі здадуть усіх". Для втілення цієї мрії "усі" повинні залишитись живими та здоровими. А Жовті Води мають величезний кадровий дефіцит.
потом она наступила через 200 лет. и она наступила именно потому, что эти победы казаки не сумели конвертировать в государственность. воевать-то мы умели, а вот строить государство - не слишком.
пацаны вроде поняли как работает одна кнопочка - ливидируют Генеральную прокуратуру и все что ниже. будет Офис Генерального прокурора. все на выход.