«ДЕДЛАЙНИ ЗЕЛЕНСЬКОГО»
«ДЕДЛАЙНИ ЗЕЛЕНСЬКОГО»
Сайт «ТСН» оперативно створив крутий розділ під назвою - «ДЕДЛАЙНИ ЗЕЛЕНСЬКОГО», на якому розмістив сьогоднішні доручення Президента до КМУ та ВРУ. Біля кожного доручення встановлений таймер зі зворотнім відліком.
http://tsn.ua/special-projects/deadline ... k_7HQGUvUo
http://tsn.ua/special-projects/deadline ... k_7HQGUvUo
Re: «ДЕДЛАЙНИ ЗЕЛЕНСЬКОГО»
бля. не смотрел ни квартал, ни сериалы с вовой. но поскольку педроты непрерывно об этом вопят - скачал первый сезон.
йобаная тетя - там же все написано. там кусками снято как зеленые брать власть собирались. и куда смотрели петины политолухи? это же просто черновой сценарий того что произошло.
понятно шо это не киношедевр, клипово, в стиле КВН, но выглядит как сочинение на тему "как прийти к власти в украине. Хе-хе.
йобаная тетя - там же все написано. там кусками снято как зеленые брать власть собирались. и куда смотрели петины политолухи? это же просто черновой сценарий того что произошло.
понятно шо это не киношедевр, клипово, в стиле КВН, но выглядит как сочинение на тему "как прийти к власти в украине. Хе-хе.
интересно когда народ захотел продажи земли шо так всираются ?
. про армию верно - на 2021 год. 
К тому времени Украины как государства уже не будет и вопросы армии отпадут сами собой. Любители Степана Бандеры могут идти нахуй, они уже не нужны, свою работу они сделали-развалили государство.
Це називаєцця "матрично-егрегоріальне управління". Воно за межами понять пецікових політолухів. Організувала цей кульбіт та сама "закуліса", у котру ти не віриш. І в твоїх очах воно повинно виглядати як "само сталося так".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
если все организовывает "закулиса", то она таки довольно тупая. а тупая закулиса долго не прожила бы. так шо я не верю не напрасно.
а сталося оно именно "само". верней наша "элита" сама вырыла могилу, стала на ее край и вручила маузер зеленым.
Но маузер оказался настоящим...
Нетаньяху, вместе с Сарой апплодируют стоя)
Нетаньяху, вместе с Сарой апплодируют стоя)
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Всьо получилась, за что боролись, зашибись.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Срендєвіков'я.........
У 8-му класі мене сильно дістала класна керівниця.
І я організував її зверження.
Невеличкий пучт.
Абсолютно успішний.
Я зробив це руками інших учеників, їхніх батьків, і вороже до керівниці налаштованих вчителів.
Причому, для всіх це виглядало, як випадковий збіг обставин, сплеск емоцій, торжество демократії.
Директорат не міг второпати, що, взагалі, відбувається?
А я тільки спостерігав, здалеку, і збоку.
З моїм бекграундом - небезпечно було, навіть, близько до того стояти.
Мене, щонайменше, виперли би зі школи.
Одна тільки керівничка, одразу, моментально, зрозуміла, чия то робота.
Але нічого не могла довести, в неї вже не було ні часу, ні сил.
Мені вона сказала, що це все - я придумав і організував.
Я посміхнувся, знизав плечима, повернувся і пішов собі.
Я вважав, що вона - вісім разів на то заробила.
А дискутувати з нею - не було ні бажання, ні смислу.
Так що, я дуже давно знаю, як це робиться.
Теоретично, і практично.
Можна це називати Божою волею, чи як завгодно.
Це - просто один із способів управління.
Я тоді начитався літератури про заколоти, ррревольту, і мені свербіло спробувати.
Втім, можете з того робити, досхочу, предмет віри - невіри, хіханьок, т.д.
Якщо кому хочеться хіхікати - важко тому завадити.
У 8-му класі мене сильно дістала класна керівниця.
І я організував її зверження.
Невеличкий пучт.
Абсолютно успішний.
Я зробив це руками інших учеників, їхніх батьків, і вороже до керівниці налаштованих вчителів.
Причому, для всіх це виглядало, як випадковий збіг обставин, сплеск емоцій, торжество демократії.
Директорат не міг второпати, що, взагалі, відбувається?
А я тільки спостерігав, здалеку, і збоку.
З моїм бекграундом - небезпечно було, навіть, близько до того стояти.
Мене, щонайменше, виперли би зі школи.
Одна тільки керівничка, одразу, моментально, зрозуміла, чия то робота.
Але нічого не могла довести, в неї вже не було ні часу, ні сил.
Мені вона сказала, що це все - я придумав і організував.
Я посміхнувся, знизав плечима, повернувся і пішов собі.
Я вважав, що вона - вісім разів на то заробила.
А дискутувати з нею - не було ні бажання, ні смислу.
Так що, я дуже давно знаю, як це робиться.
Теоретично, і практично.
Можна це називати Божою волею, чи як завгодно.
Це - просто один із способів управління.
Я тоді начитався літератури про заколоти, ррревольту, і мені свербіло спробувати.
Втім, можете з того робити, досхочу, предмет віри - невіри, хіханьок, т.д.
Якщо кому хочеться хіхікати - важко тому завадити.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
То шо ты не тупой, то вже давно ясно, восьмикласнник тролливший училку, старый акдотъ, вовращайся целым и невредимым)
Всьо будет хорошо.
Всьо будет хорошо.

Главное, шоб не мозги и не сердце,,,
Возвращайся.
Возвращайся.

да и "сейчас" не далеко ушли.. если шо хорошее - то автор есть. если шо плохое - бес попутал. или закулиса подкузьмила.
хотя собственно это одно и то же - то во что "верят". реальных доказательств ни черта, ни закулисы никто представить не может. ну или хотя бы объяснить - как эти дебилы, шо не могут управлять рационально, могли стать закулисой?
остается одно объяснение - черт попутал.
дошел до двадцатой серии.. они, бля самоцитированием с этой кинухи в реал переносят - негр в Раде.
Чому вона тупа? Кожний новий през - по суті лох. Доки він зрозуміє що до чого - роки йдуть. А як зрозумів - ПНХ, слєдующій! Газ іде на Захід? Іде! Електрика іде? Іде! Ліс, вугілля, метал етк. При чому, зверни увагу, інфраструктура для цього була збудована ще за совка. Труби, ЛЕП і так далі. Збоїв практично немає. Ось недавно ще й некислий потік кваліфікованих і роботящих рабів налагодився... А Зєля ще й земельку продати нахваляєцця, да! Бо його нарот піддержав!
Пєцик же своєю тупою жадібністю задовбав, його викинули.
Юльку у прези не пустять, бо 2009 вона ПЕРЕРВАЛА потік газу у Європу. Пам'ятаєш, "газова війна", і знаментий "реверс" із ПГС на схід. Скандал. Таке не прощають.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Які "еті дебіли"?asmodey писав: ↑да и "сейчас" не далеко ушли.. если шо хорошее - то автор есть. если шо плохое - бес попутал. или закулиса подкузьмила.![]()
хотя собственно это одно и то же - то во что "верят". реальных доказательств ни черта, ни закулисы никто представить не может. ну или хотя бы объяснить - как эти дебилы, шо не могут управлять рационально, могли стать закулисой?
остается одно объяснение - черт попутал.![]()

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну а я тобі про що? Матриця зформована, тепер її наповнюють реальним змістом.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!