Все, я всьо пойняв. Більше, справді, нема про що говорити.
Секс по новым правилам...ОБЕРЕЖНО!!!
Re: Секс по новым правилам...ОБЕРЕЖНО!!!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нє.
Треба, щоб всі мали строго однакові права.
І педики не мали би жодних преференцій.
У т.ч. - у можливостях впливу на дітей, реклами свого способу життя, т.п.
Завдання суспільства і держави - підтримка народжуваності, здорової сім`ї, розвитку дітей.
А не роздача плюшок педикам за рахунок бюджету.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Запретный плод всегда сладок. (С)
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

"Сладок"? Пєдєрастія? Ну може... Кому й кобила нєвєста.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
За кордоном - так! І вимагають ще більших!. І у нас матимуть, якщо попустити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Яких суспільства й держави? Принаймні у нас ці інтереси зовсім не співпадають. Бо "держава" (чиновничий апарат) озабочена у першу, другу й третю чергу самозбереженням, самопрокормом і самовідтворенням. Суспільство ж для неї - кормова база, не більше.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Макрон наградил Элтона Джона орденом Почетного легиона
Президент Франции Эмманюэль Макрон наградил легендарного британского музыканта Элтона Джона орденом Почетного Легиона. Церемония награждения прошла в Елисейском дворце в пятницу вечером, 21 июня
http://ru.rfi.fr/frantsiya/20190621-mak ... go-legiona
Що педики вже один одному Орден Почесного Легіону роздають.
Нє.
Просто, педики афігєвшиє.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
не читала цю тему. але ж вже дев'ята сторінка! що ж ви тут пишете про секс? продивилась останню сторінка...
Друзі, розкажу вам одну історію, яка мене дуже вразила.
Під час навчання в інституті я товаришувала з одною дівчиною, навіть в гості до неї їздила додому.
Одного разу, після вихідних, подруга затрималась на пару днів. Тоді мобільників не було, я не переживала, що ж могло з нею статися, бо вона була дуже старанна і навчання не пропускала. Приїхавши, розповіла чому затрималась. Сусід зі суміжної квартири, хлопець 16-ти років, вкоротив собі віку. Я бачила того хлопця, навіть трохи спілкувалась. Дуже ввічливий, скромний, приємний у спілкуванні, він допомагав нам з подругою донести сумку до зупинки. І от така сумна історія.
Його знайшла мама повішеним на дверях у власній квартирі. Він був одягнений в колготки, жіночі трусики і якийсь інший жіночий одяг. Була записка, що він народився "не такий", переробити себе не зможе, тому жити немає сенсу.... приблизно такого змісту, я вже не пам'ятаю, це було більше 25 років назад. Тоді ще й мови не було про геїв, демонстрації тощо. Ех, народився би той хлопець хоча б на 15-20 років пізніше.
Це як шостий палець на руці, як будь-яка інша вада при народженні. Вони такі самі, як і ми, але такими народилися. І їх за статистикою 6-7, а може й більше. Сумно слухати чи читати гнівні проповіді ненависті до геїв. Вам би в 16-му столітті жити. Розуму багато, а мудрості нуль.
Друзі, розкажу вам одну історію, яка мене дуже вразила.
Під час навчання в інституті я товаришувала з одною дівчиною, навіть в гості до неї їздила додому.
Одного разу, після вихідних, подруга затрималась на пару днів. Тоді мобільників не було, я не переживала, що ж могло з нею статися, бо вона була дуже старанна і навчання не пропускала. Приїхавши, розповіла чому затрималась. Сусід зі суміжної квартири, хлопець 16-ти років, вкоротив собі віку. Я бачила того хлопця, навіть трохи спілкувалась. Дуже ввічливий, скромний, приємний у спілкуванні, він допомагав нам з подругою донести сумку до зупинки. І от така сумна історія.
Його знайшла мама повішеним на дверях у власній квартирі. Він був одягнений в колготки, жіночі трусики і якийсь інший жіночий одяг. Була записка, що він народився "не такий", переробити себе не зможе, тому жити немає сенсу.... приблизно такого змісту, я вже не пам'ятаю, це було більше 25 років назад. Тоді ще й мови не було про геїв, демонстрації тощо. Ех, народився би той хлопець хоча б на 15-20 років пізніше.
Це як шостий палець на руці, як будь-яка інша вада при народженні. Вони такі самі, як і ми, але такими народилися. І їх за статистикою 6-7, а може й більше. Сумно слухати чи читати гнівні проповіді ненависті до геїв. Вам би в 16-му столітті жити. Розуму багато, а мудрості нуль.
не понял, их преследуют, гнобят, запрещают им чего?
Наоборот, гейдемонстрация - пожалуйста, гейклуб - да сколько угодно!
В чём проблема-то?
главспец писав: ↑ ........................................................................................................................................................
не понял, их преследуют, гнобят, запрещают им чего?
Наоборот, гейдемонстрация - пожалуйста, гейклуб - да сколько угодно!
В чём проблема-то?
Гугліть анекдот, про нестачу опщєствєнного прізнанія.