Загальні питання
Re: Загальні питання
Шановні форумчани! Ображайтесь/не ображайтесь, але мені не подобається, коли короткій відповіді,
а іноді лише смайлику, передує розлоге простирадло з цитат, які ніякого відношення до відповіді не мають.
Я не просто це констатую, але й сам стараюся обрізати цитати до мінімуму.
"Сайт же не гумовий", як відповіли мені на одному із форумів.
а іноді лише смайлику, передує розлоге простирадло з цитат, які ніякого відношення до відповіді не мають.
Я не просто це констатую, але й сам стараюся обрізати цитати до мінімуму.
"Сайт же не гумовий", як відповіли мені на одному із форумів.
вобще-то гумовий. Но можно попросить админа посмотреть возможные ограничения на цитирование
ХЖВСУ
І ще один момент: розпочато тему, наприклад, про Мордор, але в якийсь момент починається дискусія про АЕС, твели, які не мають прямого відношення до теми. Це, по суті, явище, відоме під назввою "с..ач".
І ще: на форумі зібрлися в основному грамотні, освічені, з вищимиосвітами люди, кандидати різних наук, а висловлюються як "сапожники".
Особливо це дико звучить із жіночих уст...
І ще: на форумі зібрлися в основному грамотні, освічені, з вищимиосвітами люди, кандидати різних наук, а висловлюються як "сапожники".
Особливо це дико звучить із жіночих уст...

Re: Увага!
Пестик и шоб мы без тебя делали ??? 

- Pestilence
- Чефхелфер
Вот все что разрешает вставлять плагин
- Перехожий
Где спойлер?
СпойлерРозкрити
Шо мне во мне нравица, так это моя душевная красота, гениальность и скромность!!! 

Було б непогано "прикрутити " функцію OFF (оффтоп)...
Чи може вона є?
Бо у мене не всі функції відкриті.
Чи може вона є?
Бо у мене не всі функції відкриті.
- Pestilence
- Чефхелфер
- Pestilence
- Чефхелфер
2. Спойлер. Вроде працює, подивимосяPestilence писав: ↑22 березня 2018, 14:10Тут можна задавати загальні питання та давати рекомендації по налаштуванню.
Зараз шановний M_M шаманiть над форумом, щиро дякую, бо я в движке форума розбірався б тиждень.
Мета цієї гілки - зібрати всі питання що до функцій форуму та залишити лише якийсь FAQ, тому напевно, всі питання, на які є відповідь в першому топіку, будуть поступово почищені.
Відповіді на деякі питання:
1. ПП.
Приватне повідомлення можно відправити з профiля юзера. Натисніть на його аватарку, потрапите у профіль, там під аватаркою кнопка - "ПП:Відправити приватне повідомлення".
2. Аватарка.
Стиснути аватарку щоб вона менше важила, можна тут - kraken.io , або напішіть мені, я знайду час.
3. Ютуб. ФБ, Твіттер та інші відео тепер вставляються просто посиланням, як на квадратному ДД

по моему опыту на многих форумах, достаточно продолжительному)) соблюдение сабжа в топике возможно только на специализированных технических форумах, и то с трудом и помощью модератора. В форумах общей направленности, типа политической, темы начинают офтопиться уже с третьей страницы, а часто и со второй
ХЖВСУ
В принципі, я з Вами згідний, бо, висловлюючи своє побажання , я якраз і орієнтувався на технічні форуми.costashu писав: ↑04 квітня 2018, 15:45по моему опыту на многих форумах, достаточно продолжительному)) соблюдение сабжа в топике возможно только на специализированных технических форумах, и то с трудом и помощью модератора. В форумах общей направленности, типа политической, темы начинают офтопиться уже с третьей страницы, а часто и со второй
Але і на загальнополітичних форумах необхідна самодисципліна, бо тут же не пишуть пацієнти реального дурдому!

Re: Внимание
Все сбросил, все почистил. Все равно не показывает.Pestilence писав: ↑03 квітня 2018, 23:05Странно, но у меня нормально.VVV_VVV писав: ↑03 квітня 2018, 20:01Вот здесь:
viewtopic.php?f=4&t=199&p=5031#p5031
не отображается ни в каком виде.
Может надо кеш сбростиь (в хроме ctrl+f5)
Проверил в Опере, достал даже из залежей IE - в них показывает.
А в Мозилле не хочет. Мозилла стоит последняя.
И началось это сразу после того, как сделали возможность постить прямые ссылки.
Не вижу Фейсбук и Твиттер.