Отож.
Между цемахом и нашими...
- Pestilence
- Чефхелфер
Re: Между цемахом и нашими...
А зараз з'явилася можливість щось змінити?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ви в полоні "бінарного" мислення. У конфліктах кількість сторін не обмежуєцця цифрою "2". А поміркувати корисно завжди.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Саме тому, що Марчук - хенерал КГБ, того самого, що РЕАЛЬНО розвалило країну - іде він накуй.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я не згоден. Це нав'язана матриця. Типу "луччє бути бідним, та здоровим аніж багатим та хворим". Чому не багатим та здоровим?! Так і тут. Чому я повинен погоджуватися на "смерть" через те, що із країною витворила комуно-жидо-попо-бандицька мафія? Хай вона й здохне!

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Коли людині немає шо сказати або вона не права, вона починає переходити на особистості. Хай я буду сто разів ватник і шо? Дурість Зеленського стане мудрістю? Ага, щас! До речі. мені, як ватнику, ВИГІДНО, щоб в Україні всьо харашо. Для тих, хто в танку, пояснюю на пальцях. Пу, вєлікій і ужасний, існує тільки в еротичних фантазіях українських поцреотів для того, щоб виправдати власну імпотенцію. Бо коли тебе імєєт протівоєстєствєнним способом якийсь солідний пацан-воно, конєшно, непріятно, але хоч є відмазка. А коли тебе імєют всілякі там шлєпєри-то перед пацанами невдобно. Можна. конєшно, цей процес називати "перемогою", що й робиться, але ж пацани в курсє дєла!
Так і з ПУ-його вже навіть солідні люди в Рашці називають найгіршими російським правителем за всю її історію. Бо за 20 років, маючи такі високі ціни на нафту. всьо проїпать-це треба зуміть! Правда, українські дєятелі в цьому плані на першому місці, але Пу твердо йде на другому. А мені. як і мільйонам інших ватників, начхать на вєлічіє Росії, мене хочеться жити в нормальний державі, а не в країні жуліков і воров, як називають єдіноросов, які своє тотальне розкрадання країни називають патріотизмом. Тому чим раніше піде Пу, тим краще і це вже всі розуміють.
В Рашці він вже обісрався по вуха, зосталася йому як козир тільки зовнішня. Там об нього теж ноги витирають всі. крім, єстєствєнно, України, об яку витирає ноги він. Фактично, для росіян у нього зосталася одна мантра "не стане мене-буде,я на Україні". Тобто. щим скоріше ви наведете в себе порядок і станете жити краще, тим скоріше ця мантра зникне разом з ним. Ал е ж, блять, все робите, щоб цього не сталося!
За стільки років перша справжня перемога, як з тим же Цемахом-і ту ви ухитрились зразу ж просрать! І хто вам тоді лікар і нафіга ви Європі?
Так і з ПУ-його вже навіть солідні люди в Рашці називають найгіршими російським правителем за всю її історію. Бо за 20 років, маючи такі високі ціни на нафту. всьо проїпать-це треба зуміть! Правда, українські дєятелі в цьому плані на першому місці, але Пу твердо йде на другому. А мені. як і мільйонам інших ватників, начхать на вєлічіє Росії, мене хочеться жити в нормальний державі, а не в країні жуліков і воров, як називають єдіноросов, які своє тотальне розкрадання країни називають патріотизмом. Тому чим раніше піде Пу, тим краще і це вже всі розуміють.
В Рашці він вже обісрався по вуха, зосталася йому як козир тільки зовнішня. Там об нього теж ноги витирають всі. крім, єстєствєнно, України, об яку витирає ноги він. Фактично, для росіян у нього зосталася одна мантра "не стане мене-буде,я на Україні". Тобто. щим скоріше ви наведете в себе порядок і станете жити краще, тим скоріше ця мантра зникне разом з ним. Ал е ж, блять, все робите, щоб цього не сталося!
Востаннє редагувалось 08 вересня 2019, 12:57 користувачем Нечай, всього редагувалось 1 раз.
- Babasha
- Штучний інтелект
Эко «поцыэнта» подорвало - ему уже как и миллионам ватников начхать на величие... 
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.
Кожен пацієнт хоче одужати. А те, що пацієнт воліє змін, підтверджено виборами. І пацієнт не настільки дурний чи сліпий, щоб не бачити що відбувається. Тому уважно слідкує за руками. І ніхто не очікує, що усе відразу зміниться на краще. Особливо після того, як комуно-жидо-попо-бандицька мафія вже сто років хазяйнує в Україні.
Хоча є певні маркери, які можна використовувати як орієнтир. У рамках обговорюваного обміну, бачу позитив. Звільнення наших співгромадян. Є певне побоювання щодо можливої змови пуйла з "узеленського", але є тверде переконання, що за руками слідкують дуже уважно. І в "узеленського" це чудово розуміють. Вони зробили ставку на народ, поки що їх підтримує Батьківщина, хвилюватись почну, коли вектор зміниться.
Ви пропонуєте мені ватників, у якості морального та інтелектуального орієнтира ???
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Це Ваше намагання звалити в одну купу Волмера й Нечая. Їх незгоду з Вашою позицією Ви автоматично трактуєте як "підтримку" одне одного.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Виборами підтверджено, що поцієнт ідіот і голосує за те, за що йому скаже телевізор, на цей раз - за Голобородька. Я давно розжовую суть цього лохотрону, але ресурси мої скромні.
І бачить поцієнт все не власними очима, а через телевізор, і "думає" теж.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я ж своїми очима бачу, напримєр, що на перехрестях з'явилися мусори й знову почали кормитися з водіїв, чого давненько не помічав. Значить, дано "добро" на кормлєніє. Мені не вірити власним очам? Тільки не треба про "безпеку", одразу прошу. Ми ж дорослі.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Бінарне мислення мало б наслідком шельмування пана Volmer як ватника. Але чомусь ні в кого такої думки не виникло. Бо мова про дію, тобто НМД помилку. Тобто обговорюєтья не персона, а дія. Щодо ватника - він сам це задекларував, тобто ватник - це не ярлик, але відображення його власної декларації.
M_M писав: ↑ ........................................................................................................................................................................
.............. Щодо ватника - він сам це задекларував, тобто ватник - це не ярлик, але відображення його власної декларації.
Вас нє занадто затрудніт, пояснити, хто, і що "задекларував" ???
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Взагалі-то цю херню почав ти, переходячи на особистості. Бо по факту сказаного тобі заперечити нічого. Але ж ти завжди намагався сидіти на двух стільцях: і бути КОБ-івцем, і націоналістом одночасно, що в принципі неможливо. Це як обрізаний Ісаак Абрамович з православним хрестом в бані. Я ж тобі давно пропонував-видали мій акаунт або забань "навічно". І буде на форумі єдиномисліє. Глєва. до речі. так і зробив, в 2014-му. коли я ЄДИНИЙ на форумі писав, що Хуйло блефує, що Крим треба боронити, бо інакше ми втратимо його назавжди і отримаєму війну з набагато більшими жертвами. А "патріоти" кричали, що треба зберегти людей, як оце ти зараз. До речі. ти й тоді так казав. В результаті я оказався правий, а ви, як завжди, нє прі чьом. А за шо забанити-придумай сам, тобі не вперше.Sintez писав: ↑Хто ти такий, щоб кидатися такими звинуваченнями? Поїхав ти в кацапію за довгим шматком ковбаси, і не ліпи сюди "ідеологію". Престиж страни зливався десятки, якщо не сотні років, починаючи із хрещення, і якщо на те пішло, твоя вина у "зливі" не менша й не більша за інших. Я ж як модер поки що по-доброму пропоную полишити ці жидівські цірлихи-манірлихи, намагання "пришити" "нам" почуття вини за якусь виколупану із пальця куйню. Безперспективно.
Просто вибач, але я просто органічно не можу терпіти брехню і ідіотизм в медицині, бо від цього гинуть люди. А від вашого гине країна. Хуйло в черговий раз взяв вас на понт і ви повелися. Тих же моряків він би відпустив і так, бо інакше б всі російські судна з понеділка почали б заарештовувати в усіх зарубіжних портах. А це мільяодні збитки, на які ПУ ніколи не піде, бо він хоч і Хуйло, але не дурень. Але Гаазький суд визнав їх ЗАРУЧНИКАМИ, а українська влада-ПОЛОНЕНИМИ. А раз полонені, то виходить, що вони дійсно порушили кордон і, значить, Крим таки російський. Тим більш, що Путін відокремив їх від інших полонених і передав якомусь там облбудсмену. Тобто, пояснюю ще раз-для Гаазького суда він їх відпустив як ЗАРУЧНИКІВ, а Україна їх обміняла як ПОЛОНЕНИХ, віддавши за них вбивць і терористів і ще раз визнавши де-факто Крим російським. І, по твоєму. ті, хто таку "перемогу" підтримує-то справжні патріоти, а хто ні-ватники? То краще вже бути ватником, менше сорому.
А тепер можеш банити, бо в мене серце кров'ю обливається, дивлячись, як ти намагаєшся найти причину для бана. Я ж кажу-краще прибери акаунт. Одне прохання-перестань дурити людей тим, що ти називає КОБ. Бо ти в ній як ні хєра не розумів-так ні хєра і розуієш. тільки дискредитуєш теорію. Ти повторюєш правильні речі, зовсім не розуміючи їхнього змісту. КОБ, як казав Лєнін про марксизм-це руководство к дєйствію. Тобто, людина, вивчаючи КОБ, опановує спочатку теорію, щоб потім перейти до практики-вирішувати проблеми згідно отриманих знань. А в тебе з цим повний пєсєц, ти, як ті фарисеї у Христа-говориш правильні речі, а дієш навпаки тому, що говориш. Тому, якщо ти дійсно хочеш хоч трохи розуміти, що відбувається і що робити-то почни з простого, хоча б з того ж Лєніна. Ясень перець, що "Матеріалізм і емпіріокритицизм" ти зараз не осилиш, це в Сорбонні вивчають, почни знову ж таки з простішого-стаття "О продовольствєнном налогє." Я серйозно, може зрозумієш, як розумні люди проблеми вирішують і що в них на першому плані-красиві теорії чи реальні обставини, особливо зверни увагу на те, проти кого Ілліч закликає застосувати терор. Може, хоч щось в твоїй макітрі проясниться.