Чому це офтоп? До приходу "слуг" я мусорів на дорогах практично не бачив. І - да! - "хвиля порушень" якось дороги не "захлєснула". А якщо мусори пішли на "кормлєніє", значить їх хтось туди випустив. Хто?
Слуги зарвались?
Re: Слуги зарвались?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Нарушитєлєй, звичайно. Ти в церкву не ходиш? Так поцікався, і взнаєш, що самим фактом "порочного" зачаття ти вже "нарушитєль" був, ще не народившись.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
- Telecaster
так.... я тут бачу знову... бои за демократию продолжаюця... значки коломойского скоро носити будем!.
а че клоуны танцюють - роботам наравиця!
а шо там аваков писав - мусора не люди... от бяда га.... ы главное як вони друг друга ныхто! посадити не можуть..... душать душать - а не виходе...
а шо там аваков писав - мусора не люди... от бяда га.... ы главное як вони друг друга ныхто! посадити не можуть..... душать душать - а не виходе...
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Вони кормляцця у одних і тих же місцях, які спеціально зроблені щоб водій помилився й порушив. Я знаю ці місця, тому не попадаюся. Але в чужій області попадався тамошнім. Давно, коли ще Крим був наш. І все чудово зрозумів, і місцеві мусорські суки навіть не намагалися якось прикинутися, тупо і ясно - ось знак, ось розмітка, ось стаття - ось протокол, башляй. І годувалися вони там, як на конвейері.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Як же вони одне одного посадять? Вони ж нанайскіє мальчіки!Telecaster писав: ↑ так.... я тут бачу знову... бои за демократию продолжаюця... значки коломойского скоро носити будем!.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
не видел я таких мест! Т.е., места где водитель не может выполнить требования знаков или разметки. Т.е. надо протупить, не заметить.Sintez писав: ↑Вони кормляцця у одних і тих же місцях, які спеціально зроблені щоб водій помилився й порушив. Я знаю ці місця, тому не попадаюся. Але в чужій області попадався тамошнім. Давно, коли ще Крим був наш. І все чудово зрозумів, і місцеві мусорські суки навіть не намагалися якось прикинутися, тупо і ясно - ось знак, ось розмітка, ось стаття - ось протокол, башляй. І годувалися вони там, як на конвейері.
Я тоже один раз протупил: в 6 утра, обычной дорогой на работу, а ночью знак повесили - поворот запрещён. И стоит ГАИ. И шо? Должен был я заметить знак? Да. Было это в 90-х. С тех пор я отслеживаю. Вывод: не тупи.
- Telecaster
товарищь верь!
- Telecaster
ну шо прозрели чи ще ні?
демократія .....
і це лише поверхностній взляд ... нам же хер хто каже шо всей той кагал там обговорював... і робив.... на тому день р..... о да! об народе бутери жували!
тьху
-----
підпис оленя читай
демократія .....
і це лише поверхностній взляд ... нам же хер хто каже шо всей той кагал там обговорював... і робив.... на тому день р..... о да! об народе бутери жували!
тьху
-----
підпис оленя читай
финт. Со стороны гайцев, в 6 утра уже ловить и штрафовать, а если подсказывать? Ну, а водитель должен быть внимательным? Не было бы гайцев, я бы так и поехал, против шерсти, никого навстречу. А через пару часов, когда поток? Один заметил, едет по-новому, другой по привычке?
п.с.
по Вашей логике надо бы запретить обманные финты в спорте. Или обязать перед применением - предупреждать.
водитель должен быть внимательным, строго соблюдать ПДД и не ловиться на подставу! Сегодня в стране ежедневно не менее 10 трупов в ДТП. Основные причины - скорость и проезд перекрёстков.
Да пусть под каждым кустом сидит полицай с радаром, а это же явная подстава! Если это уменьшит смертность хоть на одного покойника в день, я - за такие подставы.
Підстава - це коли мєнт зупиняє водія на пішоходному переході, і здирає за це штраф. Це коли мєнт сам розбиває лампу та виписує штраф за несправне освітлення. І ще 100500 способів підставити водія, бо мєнт не зацікавлений у зменшенні кількості ДТП. Він зацікавлений в їх збільшенні. Як штрафують за перевищення швидкості вище вже було написано. Бачив це на власні очі. Бо дружині, яка їхала 50 (початківець, ага), намагались виписати штраф за начебто 89 км/год. За півгодини, які один з гайців оформлював протокол, було зупинено під сотню автівок. Виходили подивитись на показник швидкості одиниці. А там все ті ж 89 км/год. Всі інші підтримували мєнтів грошима не виходячи з машини. Суто добровільно.
Востаннє редагувалось 13 вересня 2019, 12:40 користувачем M_M, всього редагувалось 1 раз.
"Да пусть под каждым кустом сидит -полицай- МУСОР с радаром"? и "я - за такие подставы."
есть еще вопросы к персонажу?
есть еще вопросы к персонажу?
ЗЕбеня оставил авакяна. Авакян дал добро на выпас своим мусорам. все просто
известны случаи? А труп под колёса не подбрасывали? А наркоту с патронами?
Фантазировать можно сколько угодно.
Строго соблюдай ПДД, умей отстоять свою правоту и посылай полицаев в даль!