Привіт всім.
Привіт всім.
Здали старий Дурік шоколадній мерзоті.
Ех.
А то мене ностальгія замучила, зайшов, а там сморід і купи коричневого, але не шоколаду.
Ех.
А то мене ностальгія замучила, зайшов, а там сморід і купи коричневого, але не шоколаду.
Re: Привіт всім.
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

За то власник вже десь вилазе...
Майже публічним став,..
Майже публічним став,..
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

-
Soldier Of Fortune
Вливайся 
никто его не сдавал. закрыл хозяин. мы, как свободные люди, уши сюда. спасибо Пестиленсу, что озаботился тех. стороной.
а старый ДД превратился в филиал СУПа - такое же говно и отбросы.
- Telecaster
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019
Ви про яку з них питаєте 
Слава Богу, обидві здорові
Але дружині трохи тяжко справлятися...
Слава Богу, обидві здорові
Але дружині трохи тяжко справлятися...
Ну вот и хорошо..
присоединяйся.
Привіт!
Не дивуйтеся, якщо Ваші перші повідомлення з'являться не одразу - адмін включив премодерацію, щоб відсікти ботів. Тому повідомлення чекає схвалення певний час. Але це недовго.
ПС. У нас шикаладу начебто нема, як з'являцця - ми їх мітлою...
ППС. А стару площядку Шрайк просто продав, як я розумію. "Монетизував", як зараз модньо казати. Ананас (а на нас) він поклав, як у тому анекдоті.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Епідемія шикаладного ідіотизму ще чекає свого осмислення й оцінки. Оскільки вразила навіть тих, від кого я чекав цього найменше, тото ж Ендрікса - Хартановича. Феномен для мене поки що незрозумілий.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ти копірайт ВП СССР пам'ятаєш? Про неюридичне містичне воздаяніє. Я не раз вже пересвідчувався, що подібні речі діють.
Рома вирішив, що Бога за бороду спіймав, а формумчани - бидло, яким можна знехтувати.
Здря.
Правда, можливо, що Пестиленс його врятував, створивши нову площядку, так що Рома колективу вже просто попідйух. Особисто я на нього зла не тримаю, скільки їх, дурачьків із амбіціями, скільки було й буде...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
ну это да.
Согласен.

та вобщем-то почти понятно - в шоколадных собрались все обиженные со времен дрыща. и Пьотр их последняя надежда, после него уже никакой реинкарнации дрыщевых любых друзив не предвидится - своим говнодрыстанием во все стороны они разосрались со всеми - от националистов, до Юли. Одни рыги еще у них в неафишируемых друзьях ходят. но то понятно - товарищ Ахметов подельник Кнура.
- Pestilence
- Чефхелфер
Привет.
Заходи почаще. Я изменил настройки для новичков, теперь после первого схваленого сообщения, остальные публикуются без модерации. Думаю этого достаточно, а там посмотрим.
Заходи почаще. Я изменил настройки для новичков, теперь после первого схваленого сообщения, остальные публикуются без модерации. Думаю этого достаточно, а там посмотрим.
А Ендрікс?asmodey писав: ↑та вобщем-то почти понятно - в шоколадных собрались все обиженные со времен дрыща. и Пьотр их последняя надежда, после него уже никакой реинкарнации дрыщевых любых друзив не предвидится - своим говнодрыстанием во все стороны они разосрались со всеми - от националистов, до Юли. Одни рыги еще у них в неафишируемых друзьях ходят. но то понятно - товарищ Ахметов подельник Кнура.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!