МОЗ попереджає.

Фрося

МОЗ попереджає.

Повідомлення Фрося » 06 вересня 2019, 16:49

Активисты заявили, что фарммафия с людьми Богатыревой возвращается в Минздрав
https://inforesist.org/aktivisty-zayavi ... -minzdrav/

Зображення
Активисты заявили, что фарммафия с людьми Богатыревой возвращается в Минздрав
InfoResist
Читать материал на украинском
Активисты общественных организаций, связанных с медициной, призывают премьер-министра и президента быть бдительными в формировании кадровой политики Министерства здравоохранения и не допустить возобновления старых коррупционных схем. Об этом общественные деятели заявили на совместной пресс-конференции на тему «Кастрация Медреформы? Первые симптомы», передает «24 канал».

Активисты утверждают, что за возможные последствия должен отвечать глава Комитета по вопросам здоровья нации, медицинской помощи и медстрахования Михаил Радуцкий. Он был назначен Владимиром Зеленским неформальным куратором системы здравоохранения.

По словам активистов, среди советников новой главы Минздрава есть люди, которые были вовлечены в коррупционную схему и работали в период руководства министерством Раисы Богатыревой. Ее, как известно, подозревают в хищении госсредств.

В общественных организациях отмечают, что указанные личности из окружения Богатыревой также являются доверенными лицами скандального представителя фармацевтического бизнеса Петра Багрия – фигуранта теневых схем по закупке препаратов за бюджетные деньги. По мнению активистов, подобные назначения – это доказательства влияния Богатыревой и реванш фармацевтической мафии.

Кроме того, общественные организации обеспокоены другими кадровыми назначениями в Минздраве: Валерия Дубиля, Александра Чумака и Багрия.

Дубиль является народным депутатом трех созывов. В четвертый раз был избран в парламент 9-го созыва. В настоящее время он занимает руководящую должность в Комитете по вопросам здоровья и медпомощи. Его неоднократно обвиняли в рейдерстве и отмывании денег. Помощник Дубиля – Дмитрий Подтуркин, который занимал должность советника Богатыревой по закупкам в период ее работы в министерстве.
Зображення
Чумак – доверенное лицо одиозного Багрия. Также он является совладельцем компании «Интерхим», которая изготавливала препараты, содержащие кодеин – вещество с наркотическим эффектом. Государственная служба Украины по лекарственным средствам и контролю за наркотиками выступала с заявлением, чтобы взять под контроль количество лекарственных средств, выпускаемых в «Интерхиме». Еще Чумак работал помощником депутата Олега Мусия, который саботировал медреформу.
СпойлерРозкрити
Зображення
Имя Багрия – президента Ассоциации «Производители лекарств Украины» — связано с многими громкими скандалами в сфере государственных закупок препаратов.
Зображення
Зображення
https://inforesist.org/aktivisty-zayavi ... -minzdrav/

главспец

Re: МОЗ попереджає.

Повідомлення главспец » 07 вересня 2019, 09:13

так ето правда? Ты проверила, или будет как с «исчезновением Зайцевой из тюряги»?

Фрося

Повідомлення Фрося » 26 вересня 2019, 10:57

:shock:

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 26 вересня 2019, 11:10

:olen: :rofl:
треба садити йолки в трускавце і лекарства лікарсва вакруг.....
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 вересня 2019, 12:39

Минздрав инициирует проведение аудита в "Охматдете", ГП "МЗУ" и Центре эндокринной хирургии
#аудит #минздрав #охматдет #мзу
:pop: ну да,после зашквара в институте рака,єтих тоже надо потрясти..

Фрося

Повідомлення Фрося » 27 вересня 2019, 15:37

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 27 вересня 2019, 16:40

усех в телемедицину і банки з водой заряжать!

Archer

Повідомлення Archer » 27 вересня 2019, 16:54

Тиунов прикольная историческая фамилия. Зря он требовал 300 грн. Надо было взять и сделать эндоскопия советским эндоскопом. :lol: Странных пациентов надо обязательно эндоскопировать советскими эндоскопами.

Archer

Повідомлення Archer » 27 вересня 2019, 17:03

И собственно почему активистам не нравится Фантамасовна ? Она хотя бы врач по образованию, скорых Рено и фуфлагенов накупила вместо гнилых газелей. Правда там йобнутые на всю голову гибкие носилки и нет санитаров, если выносить больного, то придётся бегать искать помощников, так как бригадные не выносят больных до машины, но лучше такое чем никакого. Зря они зря.

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 28 вересня 2019, 01:36

мда.... знову роботів просветлять... чокнуця можна.....
но ми могем - не могем а могем!

oven
щира українка

Повідомлення oven » 28 вересня 2019, 09:32

Там не все так просто.

1. https://life.pravda.com.ua/health/2019/09/24/238313/

2.Заява Міністра охорони здоров`я Зоряни Скалецької

Я взяла на себе персональне зобов'язання перед президентом, отримала його підтримку і схвалення щодо продовження руху змін у системі охорони здоров'я.

Я взяла на себе персональне зобов'язання перед Верховною Радою України та народом України, що зроблю все, щоб кожен українець мав доступ до якісних, своєчасних, високотехнологічних медичних послуг.

Я взяла на себе персональне зобов'язання перед прем'єр-міністром України, що виконаю кожен з пунктів, покладений на мене програмою уряду та продовжу розпочаті трансформації.

Несу персональну відповідальність перед народом України, президентом, парламентом і урядом.

Тому перше – в МОЗ буде проводиться аудит. За його результатами найкращі, найефективніші працівники залишаться працювати на державу і український народ. Хто за картинками ховає неефективність і бездіяльність – на вихід.

Реформа державної служби – щоб професійні чиновники працювали на державу і не були політиками. Тому мені не зрозуміло, чому чиновники тиснуть на мене політичними засобами.

У цьому мене підтримав прем'єр-міністр.

Друге – робота міністерства йде у звичайному режимі. Внутрішня сварка між одним із моїх заступників та частиною колективу відомства не впливає на те, щоб швидка доїхала до пацієнта вчасно, були ліки, готувались закони. Ми всі працюємо.

Громадянам немає про що турбуватись.

Третє – про звинувачення та інформацію щодо ліків, придбання автомобілів швидкої допомоги та інші закиди. Я особисто вивчаю кожен з пунктів.

Дивно, правда, що я дізнаюсь про проблеми через Facebook (до речі як і про запрошення на зустріч із колективом), а не під час робочих нарад чи особистого повідомлення.

Дивно, що я дізнаюсь про проблеми через Facebook, коли знаходжусь у відрядженні в США.

Окрема увага – про закупівлі автомобілів. СБУ повідомило мене, що документи, які мені надали на підпис, мають ознаки корупції (розтрати) на 100 млн гривень. Про це кілька тижнів назад я повідомила і департаменти охорони здоров'я в областях. Чи є ще питання?

Хочу запевнити всю команду міністерства – всі, хто працює ефективно на державу і народ України, спеціаліст у своїй справі – далі буде працювати в команді. І на тому крапка.

Суть реформи державної служби – професійні чиновники, знавці своєї справи, що без політики працюють на державу. А не політичними засобами воюють з командою міністерства.

Не я цю війну почала, але я її завершу.

Зустріч з колективом буде. Так само, як і в перший день моєї роботи, коли я зібрала всіх і спитала про нагальні завдання, що скорше необхідно. Спілкуюсь з усіма, дослухаюсь, працюємо спільно.

Пацієнти та лікарі втомились від політики. Вони чекають на результати нашої роботи.©

Мені здається, що "супрунята" борзєють. Може просто бояться аудиту і збираютя розбігатись. "Матка" ж десь затаїлась і відповідати за "ґранти" доведеться саме їм...
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Нечай

Повідомлення Нечай » 28 вересня 2019, 12:32

stan700

Повідомлення stan700 » 28 вересня 2019, 15:38

oven писав: Там не все так просто.
Дивно, що я дізнаюсь про проблеми через Facebook, коли знаходжусь у відрядженні в США.
дуня. то якої маци ти перлась на цю роботу
як ти дупля не рубиш ні в чому?

stan700

Повідомлення stan700 » 28 вересня 2019, 15:39

oven писав: Мені здається, що "супрунята" борзєють. Може просто бояться аудиту і збираютя розбігатись. "Матка" ж десь затаїлась і відповідати за "ґранти" доведеться саме їм...
оце висер

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 28 вересня 2019, 20:26

вавілон всьо равно рухне...
такі всі в оксфоржах стенфордах вчаться --- сума сойти
геній на генії... воно і видно

oven
щира українка

Повідомлення oven » 29 вересня 2019, 19:26

stan700 писав:
oven писав: Мені здається, що "супрунята" борзєють. Може просто бояться аудиту і збираютя розбігатись. "Матка" ж десь затаїлась і відповідати за "ґранти" доведеться саме їм...
оце висер
Я в темі. Тому знаю що кажу. Ті рехворматори прийшли лише ламати. Будувати не налаштовані. І зараз їх ставлять у МОЗі на місце.
В передісторії мадам Сухорукова дозволили собі нахабно запитати у академіка, директора НДІ, автора сотень научних статей - яка у вас освіта? І ці "специ" полізли наводити лад у системі, від якої залежить здоров'я населення країни. Зараз вони ведуть себе епатажно, на рівні хамовитості, добиваються звільнення, щоб не відповідати за той безлад і хаос, який вони зробили у медичній практиці в Україні. Зараз прийшли нормальні спеціалісти, медики , готові до реформ, але без різких і непотрібних втрат, без викидання з практики корисних напрацювань.
"Володіти собою - найбільша влада." Сенека

Нечай

Повідомлення Нечай » 29 вересня 2019, 19:56

oven писав:
stan700 писав: оце висер
Я в темі. Тому знаю що кажу. Ті рехворматори прийшли лише ламати. Будувати не налаштовані. І зараз їх ставлять у МОЗі на місце.
В передісторії мадам Сухорукова дозволили собі нахабно запитати у академіка, директора НДІ, автора сотень научних статей - яка у вас освіта? І ці "специ" полізли наводити лад у системі, від якої залежить здоров'я населення країни. Зараз вони ведуть себе епатажно, на рівні хамовитості, добиваються звільнення, щоб не відповідати за той безлад і хаос, який вони зробили у медичній практиці в Україні. Зараз прийшли нормальні спеціалісти, медики , готові до реформ, але без різких і непотрібних втрат, без викидання з практики корисних напрацювань.
Тобто раніше крали по хамськи. а тепер будуть красти культурно, по європейськи?

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 30 вересня 2019, 09:00

готові до реформ... шо опять?
до основанья а затем.... і клоун такой молодой :facepalm2:

Archer

Повідомлення Archer » 30 вересня 2019, 12:45

Нечай писав:
oven писав: Я в темі. Тому знаю що кажу. Ті рехворматори прийшли лише ламати. Будувати не налаштовані. І зараз їх ставлять у МОЗі на місце.
Тобто раніше крали по хамськи. а тепер будуть красти культурно, по європейськи?
По европейски вже не "красти", а впроваджувати консалтинг та обгрунтований спиздинг :lol:

stan700

Повідомлення stan700 » 30 вересня 2019, 20:07

oven писав: Я в темі. Тому знаю що кажу.
я ж не про Вас.
Заява Міністра охорони здоров`я Зоряни Скалецької

Відповісти