один чувак был очевидцем драки православного попа со свидетелями Иеговы. Говорит, брошюрки - полная фигня супротив кадила!Vollmer писав: ↑ Алаверди, я, якось, у п'ятницю ввечері, нарвався на мериканських проповідників, яким свербіло негайно розповісти мені благую вєсть.
Я подивився на хлопчиків, манери, костюми, черевики, поведінка, як вони тримають свої папери, як побудоване звернення. Блиснула в голові раптова здогадка.
Суперечки за гендирну талірантність
Re: Вісті з Китаю
Как и всегда, значение слова зависит от контекста. А контекст меняется вместе с историей. НекогдаPestilence писав: ↑ А как быть со словом "жид", если предложение написано на украинском языке? Или Żyd если на польском, Jude на немецком?
популярное имя Адольф стало весьма малопопулярным. То же касается имен Иуда, Иосиф и некоторых других, не столь известных.
Кацапы часто подчеркивают негативное значение слова жид, употребляя букву "ы". Спросите любого Jew, нравится ли ему это? Думаете, они не чувствуют интонацию издевки? Думаете, они слышат нечто подобное впервые? Дело же не в евреях/жидах/аидах/семитах/иудиному племени и прочих изощренных попыток оскорбить человека на основании его национальности. Или на основании того, что обладает дефектом речи. Букву "р" плохо выговаривают не только евреи.
Применяя оскорбления человек в первую очередь унижает самого себя.
Те же самые ярые антисемиты, попав на прием к врачу еврею, быстренько прячут свои антисемитские замашки куда подальше. Ибо кто его знает... говорят, они самого сталина убили...
У каждого преступления есть автор, его сотворивший. От национальности не зависит. Да, есть склонность определенных групп людей к непривычному поведению, иногда неприемлемому для другой группы людей. Например, людоедство. Поговорим о навязывании вражеской культуры людоедам?
Ну, пачімуже ???
Можемо поговорити про нав'язування опіуму Китаю, "цивілізованим світом".
Під погрозами збройною, воєнною силою.
І з цілком зрозумілими цілями.
Про виконання Будапештського меморандуму.
Про виховання пари поколінь грантожерів в Україні.
Про насос МВФ + офшорки, який 30 років висмоктує з України соки.
Все - під аккомпанемент розмов про "права чілавєка".
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Хороший пример лицемерия - ну просто ни разу никого не обозвал кацапом и сталинистом.M_M писав: ↑ Ви або підтимуєте декларацію прав людини, з усіма наслідками, або ні. Все інше - викрутаси, перехід на особистість співрозмовника, наклепи, натяки, припущення не гідні порядної людини.
Колись, перебуваючи у якоїсь їдальні у США, вжив слово "негр". Російською. Оточуючі миттєво зреагували. Мовляв, тихіше, не можна так, публічно і таке інше. Арешт за "слово" там нікого не здивує.
Stupid, crazy вживати можна. Niger, чи будь що інше з натяком на національну образу - ні. А в нас на форумі навпаки.
Давайте ще про залякування, шантаж, утиск свободи слова, потім Оруєл, диявол, босявки, брехня, конфесія, концтабір. Хоча мова виключно про публічне порушення відомої декларації та можливі наслідки.
Про тривіальну гігієну вже мови нема. Скарги на публічне застосування образ ігноруються. Є підстави вважати, що ігноруються свідомо, коли це стосується неприємної для модера людини.
Був би дуже вдячний за відокремлення офтопу в іншу гілку.
Гарний приклад. Називаю ворога (кацапів) ворогом. Тих, хто не є громаданами кацапії, але підтримують кацапію - підкацапниками, бо працюють на ворога. Ворог - це той, хто вбиває моїх співвітчизників на території моєї країни, чи підтримує ці вбивства.
Сталіністи самі себе звуть сталіністами, мабуть не відчуваюь образи, але навпаки, пишаються цим. Якщо помітили, жодного разу не було використано якогось підсилення на кшталт "грьобаний сталініст", хоча й неодноразово казав, що сталін - виродок. Чи стосується це сталіністів - це їм вирішувати. Поваги за своє ставлення до виродка не дочекаються.
Те практически все подкацапники исключая тех кого убивают. Следуя этому Порошенко и Зеленский тоже подкацапники ?M_M писав: ↑Гарний приклад. Називаю ворога (кацапів) ворогом. Тих, хто не є громаданами кацапії, але підтримують кацапію - підкацапниками, бо працюють на ворога. Ворог - це той, хто вбиває моїх співвітчизників на території моєї країни, чи підтримує ці вбивства.
Сталіністи самі себе звуть сталіністами, мабуть не відчуваюь образи, але навпаки, пишаються цим. Якщо помітили, жодного разу не було використано якогось підсилення на кшталт "грьобаний сталініст", хоча й неодноразово казав, що сталін - виродок. Чи стосується це сталіністів - це їм вирішувати. Поваги за своє ставлення до виродка не дочекаються.
поучительная история!
А если ниггер обрежется, он автоматически становится жидом? Или требуются дополнительные манипуляции? А если он ещё и гей...
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%AD%D1 ... 0%B5%D0%B8
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D1 ... 0%B5%D0%B8
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A7%D1 ... 0%B5%D0%B8

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ворог народу - Ахмєтов. Але у Вас він - роботодавець. Нізя лаяти, він же людей годує. Правда, здебільшого перепадає таким же виродкам, як сам, але то вже дрібні деталі. Та й по шиї можна отримати неілюзорно. От лаяти "кацапів" й "сталіністів" - то можна, безпечно й одобряємо ліберально-інтелігентною тусовкою. "В тренді".M_M писав: ↑Гарний приклад. Називаю ворога (кацапів) ворогом. Тих, хто не є громаданами кацапії, але підтримують кацапію - підкацапниками, бо працюють на ворога. Ворог - це той, хто вбиває моїх співвітчизників на території моєї країни, чи підтримує ці вбивства.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
зачот, как обично! Только стесняюсь спросить: дело-то было в Америке? Или в Хацапетовке? А как тогда удалось с ходу определить «мериканскую» принадлежность, по ботинкам?! Или они шли под нац.флагом?Vollmer писав: ↑ Алаверди, я, якось, у п'ятницю ввечері, нарвався на мериканських проповідників, яким свербіло негайно розповісти мені благую вєсть.
Я подивився на хлопчиків, манери, костюми, черевики, поведінка, як вони тримають свої папери, як побудоване звернення. Блиснула в голові раптова здогадка.
Кажу, рєб'ята, це буде бєспонтово, бо я - такий же комерційний агент, як і ви................
Сталіністом я став себе називати з подачі таких, як Ви. Ібо для вас "сталініст" чи інший "...іст"- це всякий, хто сміє мати власний, а не "правильний", погляд на історичні події й історичних діячів. Я зпершу, було, пручався, намагався щось комусь пояснювати, але потім зрозумів, що це намагання щось довести, по суті, віруючим. Котрі самі у ті часи не жили, але вірують у всякі писанія, котрими їх щедро снабжають. Тому я плюнув і вирішив - раз сталініст, то й сталініст. Можете вважати, як Перехожий, що це "епатаж" може так легше буде. Завжди легко й зручно приклеїти ярлик, аніж намагатися кудись копати углиб.
Щодо "прокацапських" "підкацапників" - те ж саме. Дуже зручно звинуватити цілий народ, гамузом і без розбору. Після ВВВ для совєцьких людей "фашист" і "німець" теж було однофігствєнно.
Щодо "обрАзи" - я вже давно покинув дурну звичку на когось чи на щось ображатися. Непродуктивно. Якщо мене обзивають тим, чим я не є - нащо ображатися? Це не мої проблеми. Якщо ж кажуть правду - тим більше ображатися нема на що.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez писав: ↑ Ворог народу - Ахмєтов. Але у Вас він - роботодавець. Нізя лаяти, він же людей годує. Правда, здебільшого перепадає таким же виродкам, як сам, але то вже дрібні деталі. Та й по шиї можна отримати неілюзорно. От лаяти "кацапів" й "сталіністів" - то можна, безпечно й одобряємо ліберально-інтелігентною тусовкою. "В тренді".

Цікаво, чи вважає Тимошенко Ахмєтов ворогом народу?
Не переймайтесь. Я вже пропонував Вам доводити тези, більше не буду, це марно. Бо є підстави вважати якщо Вам брехня допомагає принизити опонента, то те вже майже не брехня, але добра справа.
Ви не знайдете ніде щоб я називав Ахмєтова благодійником. Хоча якщо є бажання про його благодійництво можна знайти навіть у вікі. І так, Ахмєтов є роботодавцем і має багато прихильників. Прихильники є навіть у Януковича, навіть зараз. Обидві тези легко перевірити. Чи означає це те, що я є прихильником Ахмєтова чи Януковича? Аж ніяк. Моя теза стосувалась наявності проблеми, яку потрібно враховувати. Здається, це я вже пояснював.
Ще раз, читаємо повільно. З озвучення якогось факту не випливає прихильність до цього факту. З того, що хтось повідомляє про вбивство не робить його вбивцею.
На відміну від декого, спроби звинуватити мене у прихильності до Ахмєтова не зроблять мене ахмєтовцем, не сподівайтесь. Найдіть справжнього ахмєтовця, та спробуйте своє вміння на ньому.
Щодо сталіна та подій тих часів. Мені доводилось розмовляти з тими, хто жив у ті часи. Їм я вірю значно більше ніж пресі, та пропагандонам.
Щодо кацапів та підкацапників. У Німеччині теж не всі підтримували гітлерівські авантюри. Але відрібли геть усі. Зробили висновки, живуть собі нормально, незважаючи на репарації, шалену іміграцію, та велику кількість бажаючих випити усю воду з кранів. Зараз уважно спостерігаємо за кацапією. Відгрібуть усі. Навіть ті, кого дуже поважаю, тобто ті, хто не боїться пуйла та вголос протестують проти кримнашу, донбаснашу, пріжнєстров'єнашу ітд. Їх шкода. Інші - кацапи, рашисти, підкацапники є ворогами України і не тільки. І мені зовсім небайдуже, коли ворогам України надають площу для пропаганди. Не для порозуміння, а саме для пропаганди. Це вже можна. В тренді. Свобода слова. Скоро й шарія можна буде пропагувати.
M_M писав: ↑
Цікаво, чи вважає Тимошенко Ахмєтов ворогом народу?
....................................................................................................................
.....................................................................................................................
Але відрібли геть усі. Зробили висновки, живуть собі нормально, незважаючи на репарації, шалену іміграцію, та велику кількість бажаючих випити усю воду з кранів.
....................................................................................................................
Зараз уважно спостерігаємо за кацапією. Відгрібуть усі. Навіть ті, кого дуже поважаю, тобто ті, хто не боїться пуйла та вголос протестують проти кримнашу, донбаснашу, пріжнєстров'єнашу ітд. Їх шкода. Інші - кацапи, рашисти, підкацапники є ворогами України і не тільки. І мені зовсім небайдуже, коли ворогам України надають площу для пропаганди. Не для порозуміння, а саме для пропаганди. Це вже можна. В тренді. Свобода слова. Скоро й шарія можна буде пропагувати.
Чи вважаєте Ви Тимошенко - Господом Всемогущим і Всеведущім ???
Да, в білих одєждах................
Вас радує, що "відгрібли усі" ?
Ви, справді, вважаєте, що вони "живуть собі нормально" ? "Незважаючи........" ?
Ви, справді, вважаєте, що присутність людей, трохи вражених кацпропагандою, присутність обмежена, дозована, - дорівнює державній політиці пацифікації і кацапізації народу ?
Ви, справді, вважаєте за можливе компенсувати державну політику - корекцією ситуації на форумі ?
Ми, так, завдамо смертельного удару Вандербільтіхє ?
Опамєнтайсє, панє !!! <C>
Все він розуміє.
З мене досить.
З мене досить.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
На форумі є багато прихильників Тимошенко. Гадаю, поведінка їх лідера може мати згачення. Сам я не є її прихильником, хоч і завжди голосував за Батьківщину та ЮВТ, враховуючи обставини.
У даному випадку було поставлено просте запитання. Відповідь: "з мене досить" Дуже переконливо. Запитань більше нема.
.
Ні, не радує. Співчуваю тим, хто відгрібає за гріхи інших.
Так, вважаю. Підстава - використана можливість порівняти життя тут і там. Чи здрисну туди, де краще? Ні. Бо будую "краще" тут, власноруч. Це мій вибір. Тому маю підстави захищати досягнуте.
Компенсувати? Ви насправді вважаєте свого співрозмовника дурником? Тоді нащо час гаєте?
Але суспільство складається з таких мізерних групок населення. З одинаків, парочок, сімей, малих та великих колективів, тощо. С голубого ручєйка начінаєтся рєка. Ніхто з нас не має достатньо впливу на рішення президента. Але кожен може спробувати зробити хоч щось. Якщо людина навіть на форумі нічого не робить, то в житті й поготів, тому не варто ховатись за мізерністю форума.
У нас присутні представники з дуже різними поглядами. Є "вражені кацпропагандою", дехто з них тримає себе у рамках цивілізованої дискусії, і до них питань чомусь не виникає, навіть коли на грані фолу. Є сумнів щодо великої кількості кацпропаганди останнім часом. Але оскільки модери не бачать в цьому нічого поганого, то
що я можу зробити? Мій вплив закінчується можливістю демонстрації невдоволення. Бо кацагіток більше ніж украгіток. Що виглядає як поступрве перетворення форуму на прокацапський. Тобто кацапи не вороги, воно просто обдурені кацпропагандою. Зі зразками кацпропу для достовірності.
Геть засмітили тематичну гілку
Прохання відокремити ігнорується принципово. Обома модераторами, що тут присутні.
Почали з Китаю, звели до Юлі.
Якщо переносити - то куди?
Треба якусь гілку, "Юля в білих одєждах", абошо............
Сенс у тому, що багато неправильного навкруги, і це вилазить, про що би не говорили.
Ну, здрассьтє.
Звели до обговорення Юлі, а тепер - у гілку про "гендирність".
А чому не про фень-шуй, чи макіяж?
Бо офтоп почався саме з гендерних теорійок. Але не маю заперечень проти "фень-шуй чи макіяж". Це ж Вам вирішувати.
Суперечки за гендирну талірантність
Виокремлюємо, щоби не затемняти світлий образ ЦК КПК.