Мені пофігу, ким вважає Ахмєтова Тимошенко. Чи навпаки.
Щодо брехні - нагадаю, що у давній суперечці саме Ви доводили мені, що буває "корисна", "праведна"
По-друге, саме Ваше твердження про те, що я маю мету когось принизити, є брехнею. Але то таке.
Мені пофігу, ким вважає Ахмєтова Тимошенко. Чи навпаки.

Практично те ж, що Ви наитсали щодо себе й Ахмєтова, стосуєцця мене й Сталіна. Тим не менше, мені активно й настирливо ліпили ярлик сталініста. Так що Ви - ахметовець. Оскільки справжнього не знайшов, я його зліпю, як із мене ліплять сталініста.M_M писав: ↑ Ви не знайдете ніде щоб я називав Ахмєтова благодійником. Хоча якщо є бажання про його благодійництво можна знайти навіть у вікі. І так, Ахмєтов є роботодавцем і має багато прихильників. Прихильники є навіть у Януковича, навіть зараз. Обидві тези легко перевірити. Чи означає це те, що я є прихильником Ахмєтова чи Януковича? Аж ніяк. Моя теза стосувалась наявності проблеми, яку потрібно враховувати. Здається, це я вже пояснював.
Ще раз, читаємо повільно. З озвучення якогось факту не випливає прихильність до цього факту. З того, що хтось повідомляє про вбивство не робить його вбивцею.
На відміну від декого, спроби звинуватити мене у прихильності до Ахмєтова не зроблять мене ахмєтовцем, не сподівайтесь. Найдіть справжнього ахмєтовця, та спробуйте своє вміння на ньому.

Мені теж доводилося, і я їм вірю.

Рівно до того часу, як об'явицця новий Гітлер.

Знову брехня. Але для добрих цілей, я розумію.

Якби це написав я (а я писав, бо економіка найперше - саме розподіл), то моментально отримав би (і отримував) ярлики типу "Шаріков". Але якщо пише "правильний" М_М, то все нормально.

Нє, ну ясно. Кормільцев і роботодатєлєй обіжать ніззя.

Вооот! Оце діло! А то, панімаєш, роз'їздилися! Проєдатєлі! Нє шоб у оборот пустить!M_M писав: ↑ Трусить большой бизнес необходимо, но нужно и средний трусить. Ибо деньги на руках у населения есть, как бы ни оно прикидывалось. Иимеся в виду не те, кто ездит на ланосах и "иномарках" 20-летней давности. Если присмотреться к маркам авто в пробках по городу, обнаружим огромное количество дорогих и очень дорогих иномарок. По окраинам обнаружим огромное количество дач среднего размера, число оных растет ккк на дрожжах. Вот именно это и есть массовое проедание, потребление, вместо того, чтобы пустить заработанное в оборот.

Не набрид цей гайдарівський бред за три десятиліття?

Практично було наведено цитати Ваших власних висловлювань. Щоб вони втратили силу достатньо один раз задекларувати щось на кшталт "ні, зараз я не сталініст". І утримуватись від натяків на схвалення масових розстрілів а ля "аби не сталінізм". Масові вбивства не є сталінським копірайтом. Їх колись застосовували і в країнах розвинутої демократії. І рабовласництво теж не сталінський чи кацапський копірайт. Це історія. Хтось раніше відмовляється від звірячих методів, хтось пізніше. Увага сталіну приділяється з тієї причини, що звірства сталіністів нещодавно відбувалися на нашій землі. І все ще є на нашій землі сталіністи з комуністами, що мріють про "можем павтаріть".

Ви розтолкуєте, що таке "натяк на схвалення"?M_M писав: ↑Практично було наведено цитати Ваших власних висловлювань. Щоб вони втратили силу достатньо один раз задекларувати щось на кшталт "ні, зараз я не сталініст". І утримуватись від натяків на схвалення масових розстрілів а ля "аби не сталінізм". Масові вбивства не є сталінським копірайтом. Їх колись застосовували і в країнах розвинутої демократії. І рабовласництво теж не сталінський чи кацапський копірайт. Це історія. Хтось раніше відмовляється від звірячих методів, хтось пізніше. Увага сталіну приділяється з тієї причини, що звірства сталіністів нещодавно відбувалися на нашій землі. І все ще є на нашій землі сталіністи з комуністами, що мріють про "можем павтаріть".
Ніколи знову. Сталіністів - геть.

Гайдар, Чубайс, Пинзеник, Шахрай(!), Бурбуліс, Лановий... Яка різниця? Всі вони - брехуни, які за копієчку прикривали своїм троьпом знищення/розкрадання ("утилізацію") совка, та й самі при нагоді рвали шматки. Зараз правда постаріли й частково передохли, але їм на зміну прийшли наїбуліни із гонтарєвими. Ці, правда, так складно брехати вже не вміють, але не дуже й треба - поїзд ушол.

Стук є наслідком створеної атмосфери в суспільстві. Конкуренція серед стукачів, хто швидше... Можливість застосовувати санкціі без суду, або по сфабрикованим звинуваченням. Атмосфера страху. Сталін помер, але його "методи" працювали ще довго. От наприклад, знаєте скільки людей було страчено за вбивства Чикатила? А знаєте, скільки причетних до вбивства невинних було за це адекватно покарано?
Так само як і жидів без шахрайства не існує. Клин клином вишибають.
Я не збираюся спорити з вашими релігійними догмами. Як і розбиратися, що і як звучить. Ви мене слухати не збираєтеся, невдобні Вам аспекти просто тупо ігноруєте, чому я маю розбиратися у Ваших голосах? Не буває - значить не буває. Може мені теж привиділося, що Україні настає пц. Може, це мої глюки, а насправді все класно. Хтозна.