Віра писав: ↑
............................................................................................................................................................
от розумієш, Clone.... отримувала би я одну пенсію 2 тис.грн, не змогла би тут оплачувати щомісяця житло 5-6 тис.грн (це мінімум), то точно так само вважалась для тебе тим самим хламом. І таких там багато, хто хотів би виїхати, а грошей не має. А от щодо "Погибло много тысяч лучших людей Украины" - згодна. але!!! оті що зараз під офісом президента розкачують ситуацію - вимагають залишити усе як є! Не відводити війська, не домовлятись, взагалі не вирішувати ніяк це питання - нехай і далі гинуть і калічаться наші хлопці. Не знаю, підтримуєш ти DSMechanic'а чи ні, але якщо підтримуєш, то ти так само благословляєш на подальшу загибель наших захисників. Це я так бачу.
Віра, 5000 - це двушка, у місті. Там мають бути і заробітки - не сільські.
Щодо загибелі захисників: пропонуєш їм нікого не захищати ???
Справді, не розумієш, що буде далі?
Давно не бачила попочлєнцев, зблизька, живцем?
Не пробувала з такими "домовлятись"?
Справді не розумієш, що таке - однобічні поступки?
Чечні, Абхазії, Грузії, Осетії - було мало? Не вистачило?
Там - гарно домовились? Вовік уміє так само, чи краще?
З війною, Віра, така штука, що, або - гинуть захисники, або - гинутимуть мирні.
А якщо, справді, думаєш, що можеш зупинити війну сама, однобічно, без участі ворога, то - потренуйся, спробуй відомий дзенський фокус, "плескання однієї долоні". Розкажеш, як вдалося.