Очередной протест или попытка сковырнуть Зелю?

Фрося

Re: Очередной протест или попытка сковырнуть Зелю?

Повідомлення Фрося » 04 жовтня 2019, 10:47

Хуевый Слуга Народу
@Surovyy_UA
3 ч.3 часа назад

Пацаны тут подработка на вечер платят хорошо

Ретвит пожалуйста, чтобы все поняли суть этого "майдана"
Зображення
https://twitter.com/Surovyy_UA/status/1 ... 3625322498
:pop: Порошенко тратит деньги ,которые конфискуют..

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 04 жовтня 2019, 10:58

главспец писав: а как английский язык, в Индии, ещё угрожает? Или открывает потомкам шудр двери в цивилизованный мир?
От коли покажеш де російська відкриває "двері в цивілізаційний світ" - тоді і можна говорити.
Не хочу розводити срач за останні три сотні років, але навіть прям зараз Московія догниває, державна олігархія з задавлючанням будь якої, навіть смішної (той же шаман чи пусічкі) опозиції, але туди ж - ракети з ядерним двигуном треба запускати. Якісь байки про "спільний економічний простір" перекриваються хресними ходами дітей і посадками. При тому що не видно щоб вони так вже багатші за нас були - сама держава - да, грошики на Олімпіади і космодроми є, а по людям - те саме.

Зміст туди вкатуватись? Ось навіть без "вічної боротьби за волю", а просто шкурний? Може вони і не посипляться, як ми думаємо, але і розвиток не проглядається - армія чиновників росте, а технології відстають все більше від світових - медицина, космос, елементарний ширпотреб і їжа.

главспец

Повідомлення главспец » 04 жовтня 2019, 11:04

DSMechanic писав: От коли покажеш де російська відкриває "двері в цивілізаційний світ" - тоді і можна говорити.
так покажи где закрывает?! Ушибленные совком...

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 04 жовтня 2019, 11:08

главспец писав:
DSMechanic писав: От коли покажеш де російська відкриває "двері в цивілізаційний світ" - тоді і можна говорити.
Який сенс співпраці з сучасною Москвою? Ідеологічного нема в принципі. Хоча б шкурний?

главспец

Повідомлення главспец » 04 жовтня 2019, 11:14

DSMechanic писав:
главспец писав:
Який сенс співпраці з сучасною Москвою? Ідеологічного нема в принципі. Хоча б шкурний?
ты о чем?! Какая «спивпраця»? Транзит их газа? Так чего же патриоты гневно протестуют против северного потока? И призывают европу заблокировать это неподобство.
п.с.
я исключительно о языке, хочу в быту пользоваться языком, привычным с детства, родной язык тот, на котором думаешь. Для меня это русский. И шо?

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 04 жовтня 2019, 11:24

главспец писав: я исключительно о языке,
Тут я привожу двох відомих кадрів - Яник і Азаров. Я абсолютно не сумнівають що вони думають і розмовляють дома російською. Але всі державні виступи були українсьвою і це їх не парило.

главспец

Повідомлення главспец » 04 жовтня 2019, 11:29

DSMechanic писав:
главспец писав: я исключительно о языке,
Тут я привожу двох відомих кадрів - Яник і Азаров. Я абсолютно не сумнівають що вони думають і розмовляють дома російською. Але всі державні виступи були українсьвою і це їх не парило.
так и меня не парит, я на работе виключно державною.
Но смотреть как кассирка в супермаркете выдавливает из себя суржик, потому как велено, без слёз просто невозможно!
п.с.
так русский язык в быту - злобные происки врагов, не?

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 04 жовтня 2019, 11:34

главспец писав: Но смотреть как кассирка в супермаркете выдавливает из себя суржик, потому как велено, без слёз просто невозможно!
Якщо це всі проблеми - можна і не паритись. Ви розумієте що озвучуєте - частина людей нездатна вивчити десяток стандартних фраз. Як вони школу закінчили з таким рівнем інтелекту?

главспец

Повідомлення главспец » 04 жовтня 2019, 11:43

DSMechanic писав:
главспец писав: Но смотреть как кассирка в супермаркете выдавливает из себя суржик, потому как велено, без слёз просто невозможно!
Якщо це всі проблеми - можна і не паритись. Ви розумієте що озвучуєте - частина людей нездатна вивчити десяток стандартних фраз. Як вони школу закінчили з таким рівнем інтелекту?
так зачем создавать доп.трудности?
Почему спектакль на русском языке (по Закону) должен сопровождаться укр.переводом(субтитрами)?
Если кому из патриотов не нравится, могут не ходить на этот спектакль, но мне-то зачем портить восприятие?
Могу себе представить Жванецкого с субтитрами...
Нафига субтитры в культовых советских фильмах? Например, в «Бриллиантовой руке», специально внимательно читал субтитры, так перевод - убогий, безграмотный!

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 04 жовтня 2019, 11:48

главспец писав: так зачем создавать доп.трудности?
Тому що значна частина населення - україномовна. І тоді вони вимушені повністю знати російську. Державна одна.
Це вже говорили-переговорили. Росії настільки треба відсутність української що почала війну, коли не змогла переконати словами. і це вже давно вийшло за межі "зрочно - не зручно", це вже перейшло на існування держав. І ми повертаємось до початку - нема сенсу, навіть шкурного, знову входити під крило Москвовії.

главспец

Повідомлення главспец » 04 жовтня 2019, 11:56

DSMechanic писав: . І ми повертаємось до початку - нема сенсу, навіть шкурного, знову входити під крило Москвовії.
главспец писав: Транзит их газа? Так чего же патриоты гневно протестуют против северного потока? И призывают европу заблокировать это неподобство.
главспец писав: Почему спектакль на русском языке (по Закону) должен сопровождаться укр.переводом(субтитрами)?
Если кому из патриотов не нравится, могут не ходить на этот спектакль, но мне-то зачем портить восприятие?
Могу себе представить Жванецкого с субтитрами...

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 04 жовтня 2019, 12:02

главспец писав: Транзит их газа? Так чего же патриоты гневно протестуют против северного потока?
Все зводиться до бабла, шкурного інтересу. Це частина цього процесу. Націоналізм - це теж можна звести до бабла. І наближення до Москви - це втрата грошей для нас. Але вона є і рядом - тому певна співпраця завжди буде.

главспец

Повідомлення главспец » 04 жовтня 2019, 12:08

DSMechanic писав:
главспец писав: Транзит их газа? Так чего же патриоты гневно протестуют против северного потока?
Все зводиться до бабла, шкурного інтересу. Це частина цього процесу. Націоналізм - це теж можна звести до бабла. І наближення до Москви - це втрата грошей для нас. Але вона є і рядом - тому певна співпраця завжди буде.
двойные стандарты? В лучшем виде...

п.с.
так почему бы не покупать газ на 25% дешевле?!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 жовтня 2019, 12:13

главспец писав: ...................................................................................................................
п.с.

І за скидочку - розплатитися власним майбутнім.............
Очінь дешево вийде........................................................................
Участь в голосуванні - є формою колаборації

DSMechanic

Повідомлення DSMechanic » 04 жовтня 2019, 12:15

главспец писав: двойные стандарты? В лучшем виде...
Таке життя, це майже всюди по ріщним питання, чорно-білого не буває. Москва ж теж - розказує які кроважадні бандеривці захопили владу - але торгівлю не зупиняє. Розпинаються як знищять Америку ядерними ракетами на виступ Президента малюють відповідні роліки, а самі співпрацюють по всим напрямкам.
Це ж не первісні часи коли сказав чужі - погані і тільки дубінкою при зустрічі. Зараз всі від всих залежні.

главспец

Повідомлення главспец » 04 жовтня 2019, 12:16

Vollmer писав:
главспец писав: ...................................................................................................................
п.с.

І за скидочку - розплатитися власним майбутнім.............
Очінь дешево вийде........................................................................
каким образом? Без обязательств.
А транзит, это деньги за услугу, так возьми газом. И никаких проблем.
Не, ну кроме «патриотических».

главспец

Повідомлення главспец » 04 жовтня 2019, 12:23

DSMechanic писав:
главспец писав: двойные стандарты? В лучшем виде...
Таке життя, це майже всюди по ріщним питання, чорно-білого не буває. Москва ж теж - розказує які кроважадні бандеривці захопили владу - але торгівлю не зупиняє. Розпинаються як знищять Америку ядерними ракетами на виступ Президента малюють відповідні роліки, а самі співпрацюють по всим напрямкам.
Це ж не первісні часи коли сказав чужі - погані і тільки дубінкою при зустрічі. Зараз всі від всих залежні.
вернёмся к языку. Теперь у меня нет выбора, приходя к своему приятелю стоматологу в клинику, я или он (по Закону) обязаны начинать разговор на держмове, и только по обоюдному согласию переходить на вражий язык!
Во как...
Понятное дело, в реале никто этой фигнёй не страдает. Выходит, начхали на Закон?!
Востаннє редагувалось 04 жовтня 2019, 12:24 користувачем главспец, всього редагувалось 1 раз.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 04 жовтня 2019, 12:23

главспец писав: ...................................................................................................................................................

Торгівля з кацапами?
Газом?
"Бєз обязатєльств"?
А що тоді таке були "Харківські угоди"?
А що тоді таке - нафтогазовий бузінесс Мертвечука?
А як Пінчукові труби пускають - не пускають - пускають - не пускають, в курсі?
А як фірми, що закупали українські вироби, при наявності на ринку російських аналогів, карали, ще від Єльцина - ти в курсі?

Прокинься, попий кави. Бо верзеш щось неподобне і загадкове. Може, у тебе вже субота? :lol: :lol: :lol:
Участь в голосуванні - є формою колаборації

главспец

Повідомлення главспец » 04 жовтня 2019, 12:28

Vollmer писав:
главспец писав: ...................................................................................................................................................

Торгівля з кацапами?
Газом?

"Бєз обязатєльств"?
А що тоді таке були "Харківські угоди"?
А що тоді таке - нафтогазовий бузінесс Мертвечука?
А як Пінчукові труби пускають - не пускають - пускають - не пускають, в курсі?
А як фірми, що закупали українські вироби, при наявності на ринку російських аналогів, карали, ще від Єльцина - ти в курсі?

Прокинься, попий кави. Бо верзеш щось неподобне і загадкове. Може, у тебе вже субота? :lol: :lol: :lol:
так погоди, а транзит, что кроме денег? Есть доп. условия?
Что мешает начать закупки газа без доп.условий?
Не нравится, не покупай! Бери тот же самый, но дороже. Но не у врага. А деньги за транзит - ето можно... Хоть и у врага.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 04 жовтня 2019, 12:32

главспец писав:
Sintez писав: Так, узький єзиг безпосередньо загрожує українській державності. Серед своїх кацапські ідеологи не приховують, що він використовуєцця саме як знаряддя колоніального впливу.
а как английский язык, в Индии, ещё угрожает? Или открывает потомкам шудр двери в цивилизованный мир?
Кста, английский там один из двух государственных! Прикинь, даже не «второй».

может дело, таки, не в языке?!
Ти в Індії бував? Чи хоча б знайомі твої?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти