Ви ніяк не можете зрозуміти, що ні Європа, ні США не зацікавлені в підсиленні Росії за рахунок України. Але що їм робити з хитросраким народом, який НЕ ХОЧЕ воювати за власну землю, який навіть під час війни продає нормальну військову техніку за бугор, а на війну виставляє мотлох, при цьому вимагаючи на халяву військову техніку у сусідів. Який жаліється на агресію, але досі не визнав стан війни з Росією офіційно. Зрозумійте, нарешті, що хохли заїпали весь світ в доску своїм ідіотизмом і хитросракістю і світ просто хоче позбавитися від такого геморою. На що Путін і розраховував і українці виправдали всі його сподівання. Розберіться спочатку в собі. станьте, нарешті, нормальними людьми, адекватними, навчіться тверезо мислити, перестаньте бути інфантильними дебілами і тоді, можливо, все потихеньку почне змінюватись на краще. Особисто мені в це слабо віриться, але дай боже, щоб я помилився.Vollmer писав: ↑ Фактично, так, погоджуюся з тими , хто вже сказав, що під "формулою Штайнмайєра" - схований "Мінськ - 3".
Детальніше виписаний, гарантований вже не лише єврогейцями, а і Трампом, і зконструйований, як класичне комерційне "тягло", що відкриває безліч можливостей для кацапів, викручувати нові поступки, зупиняти процес на перше бажання, чи використовувати, як інструмент впливу, як плацдарм для військової агресії.
Якщо так піде далі, то кожен наступний президент буде починати каденцію з підписання чергового "Мінська".
Це кацапи злизали зі схеми окупації Германії, як і багато чого іншого.
Зеленський: "формула Штайнмайера" і мінські угоди.
Re: Зеленський: "формула Штайнмайера" і мінські угоди.
-
Нечай ви погано ознайомлені з реаліями України на даний момент, ВСЯ керівна ланка належить москалям, звичайні люди готові були воювати. Я особисто в 2014 му прийшов на війскомат добровольцем, а мені сказали йди відпочивай. P.S Війська звязку, виявляється не потрібно було. Не треба ображати звичайних українців, не робіть цього.
Наразі ВСЯ керівна ланка належить жидам, ПРОмоскальским єсно, починаючи з ПРЕЗА!Soldier Of Fortune писав: ↑ Нечай ви погано ознайомлені з реаліями України на даний момент, ВСЯ керівна ланка належить москалям, звичайні люди готові були воювати. Я особисто в 2014 му прийшов на війскомат добровольцем, а мені сказали йди відпочивай. P.S Війська звязку, виявляється не потрібно було. Не треба ображати звичайних українців, не робіть цього.
Soldier Of Fortune писав: ↑ Нечай ви погано ознайомлені з реаліями України на даний момент, ВСЯ керівна ланка належить москалям, звичайні люди готові були воювати. Я особисто в 2014 му прийшов на війскомат добровольцем, а мені сказали йди відпочивай. P.S Війська звязку, виявляється не потрібно було. Не треба ображати звичайних українців, не робіть цього.
Ага.
Племінник ходив до військкомату.
Сказали - слабке здоров'я.
Працювати матросом - нормальне, а для військкомату - заслабке.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Это Вы лично пришли в военкомат. Но на одного такого, как Вы, с десяток тех, кто от военкомата бежал куда подальше. И это не оскорбление украинцев, а суровая реальность.Soldier Of Fortune писав: ↑ Нечай ви погано ознайомлені з реаліями України на даний момент, ВСЯ керівна ланка належить москалям, звичайні люди готові були воювати. Я особисто в 2014 му прийшов на війскомат добровольцем, а мені сказали йди відпочивай. P.S Війська звязку, виявляється не потрібно було. Не треба ображати звичайних українців, не робіть цього.
Я не ображаю, я показую реакцію звичайного європейця на події в Україні. Що скаже європеєць на ваш пост? Скаже, а шо ви ці роки робили, як могли до такого допустити, куди дивились? Пам'ятники зносили? Яйця чухали? Ну чухайте далі, не можете самі керувати-за вас керуватимуть інші.Soldier Of Fortune писав: ↑ Нечай ви погано ознайомлені з реаліями України на даний момент, ВСЯ керівна ланка належить москалям, звичайні люди готові були воювати. Я особисто в 2014 му прийшов на війскомат добровольцем, а мені сказали йди відпочивай. P.S Війська звязку, виявляється не потрібно було. Не треба ображати звичайних українців, не робіть цього.
ingvar писав: ↑Это Вы лично пришли в военкомат. Но на одного такого, как Вы, с десяток тех, кто от военкомата бежал куда подальше. И это не оскорбление украинцев, а суровая реальность.Soldier Of Fortune писав: ↑ Нечай ви погано ознайомлені з реаліями України на даний момент, ВСЯ керівна ланка належить москалям, звичайні люди готові були воювати. Я особисто в 2014 му прийшов на війскомат добровольцем, а мені сказали йди відпочивай. P.S Війська звязку, виявляється не потрібно було. Не треба ображати звичайних українців, не робіть цього.
Це - великий успіх Пєціка, йому вдалося відродити в армії кондовий, пліснявий совок, зробити бійців гарматним м'ясом для обстрілів, зробити сидіння у шанцях - безсенсовним, медійно знищити репутацію армії, визвольний імпульс народу, посіяти зневіру, взаємні підозри між штабами і шанцями, між офіцерством різних ланок. Недовіру кожного до всіх, і постійне очікування, що тебе підставлять, або здадуть.
Цк ніхто інший, як Пєцік, знищив черги до військкоматів.
А вони - були !!! Це всі пам'ятають.
А тими, хто наполягав - вже опікувалися пєціківська пропаганда, і прокурор Мафіоз.
У нас - немає Генштабу.
Якщо Зєлєньській гарантує спокій жителям сірої зони, то наскільки він довіряє Путіну?
Зброя, накопичена в Лугандосі - має наступальний характер.
Путін і його оточення - психологічно не готові нічого віддавати і відводити.
Проти нас воюють регулярні ЗС РФ, і наша помилка, що ми цього не визнали.
Чим "формула Штайнмайєра" Порошенка відрізняється від "формули Штайнмайєра" Зєлєньського?
Формула далека від реальності, в ній нема Росії.
Путін змагається за виживання, тому - не зупиниться.
Пионитковский не Окуджава!
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

Это просто маразматик.
Если будет желание, мы разберём это интервью в личной беседе, по косточкам, но там нех разбирать..
Если будет желание, мы разберём это интервью в личной беседе, по косточкам, но там нех разбирать..
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

06.10.19 16:12 Полицейские продолжат нести службу в Золотом-4 и Катериновке после разведения сил, - Троян
Несмотря на анонсированное разведения военных сил на участке вблизи г. Золотое, полицейские продолжат нести службу в г. Золотое-4 и с. Катериновка.
Об этом заместитель председателя Национальной полиции Украины Вадим Троян заявил во время встречи с жителями г. Золотое-4 на Луганщине,
Источник: https://censor.net.ua/n3152376
Несмотря на анонсированное разведения военных сил на участке вблизи г. Золотое, полицейские продолжат нести службу в г. Золотое-4 и с. Катериновка.
Об этом заместитель председателя Национальной полиции Украины Вадим Троян заявил во время встречи с жителями г. Золотое-4 на Луганщине,
Источник: https://censor.net.ua/n3152376
06.10.19 15:47 "Это наш последний блокпост, и мы никогда его не покинем", - Билецкий пообещал защищать Золотое в случае отвода ВСУ.
Лидер Нацкорпуса Андрей Белецкий вместе с ветеранами Операции объединенных сил в воскресенье, 6 октября, прибыли в Золотое Луганской области и заявили о готовности защищать поселок в случае отвода украинских войск.
Лидер Нацкорпуса Андрей Белецкий вместе с ветеранами Операции объединенных сил в воскресенье, 6 октября, прибыли в Золотое Луганской области и заявили о готовности защищать поселок в случае отвода украинских войск.
06.10.19 14:21 Если будет приказ отойти, а граждане Станицы Луганской, Золотого, Петровского будут кричать о помощи - добровольцы оставляют за собой право занять эти позиции, - Лапин.
Я хочу, чтобы услышали и с той, и с той стороны - тут собрались граждане, а не население. Так вот граждане, от имени своих побратимов добровольцев хочу сказать, что нам тут навязывают какие-то красные линии. Для меня красная линия - это кровь моего побратима в этом окопе, который застра могут заставить освободить. И кто придет на эти окопы? Сепарня? Россияне? Это мы для них должны освободить позиции и отойти? Мы оставили в наследство стабилизированный фронт. Мы оставили в наследство Вооруженные Силы, которые стоят и сдерживают агрессора. И мы оставляем за собой право продолжать эту борьбу.
Источник: https://censor.net.ua/v3152360
Я хочу, чтобы услышали и с той, и с той стороны - тут собрались граждане, а не население. Так вот граждане, от имени своих побратимов добровольцев хочу сказать, что нам тут навязывают какие-то красные линии. Для меня красная линия - это кровь моего побратима в этом окопе, который застра могут заставить освободить. И кто придет на эти окопы? Сепарня? Россияне? Это мы для них должны освободить позиции и отойти? Мы оставили в наследство стабилизированный фронт. Мы оставили в наследство Вооруженные Силы, которые стоят и сдерживают агрессора. И мы оставляем за собой право продолжать эту борьбу.
Источник: https://censor.net.ua/v3152360
В станице уже терры занимают новы и выгодные позиции.
Ещё.
В зиму, дожди, холод.
Менять позиции.
Дебил придумал?
Или просто похуй?
Ещё.
В зиму, дожди, холод.
Менять позиции.
Дебил придумал?
Или просто похуй?

Наши были уже в Горловке.

- Амосенко Олег