По ситуації з Золотим.
- Pestilence
- Чефхелфер
Re: По ситуації з Золотим.
Вот и разобрались кто в каком углу срал и кто стал на сторону порохоботов.
- Pestilence
- Чефхелфер
- Амосенко Олег
Стільки понаписували, скажу чесно не читав.
Поки бачу єдине - Зе поїхав - гарно обісрався, і зараз почались "вкиди": що і добровольці не такі, і он подивіться відео якесь інше і т.д.
Уже не перший раз. Зрозуміло що зараз почав працювати аналог Пєціного мінстеця, щоб загладити ситуацію.
Але головне почуте: през-т дозволяє собі "блатний" жаргон.(він не "ЛОХ", ну ну).
Уже одного такого през-а бачили, він зараз в Ростові.
І зараз уже підозри що і цей там закінчить.
Поки бачу єдине - Зе поїхав - гарно обісрався, і зараз почались "вкиди": що і добровольці не такі, і он подивіться відео якесь інше і т.д.
Уже не перший раз. Зрозуміло що зараз почав працювати аналог Пєціного мінстеця, щоб загладити ситуацію.
Але головне почуте: през-т дозволяє собі "блатний" жаргон.(він не "ЛОХ", ну ну).
Pestilence писав: ↑Ну так никто не отрицал. Нарезку сделал порохобот Мирослав Гай, чтобы дискредитировать Зе. А повелись не только порохоботы, но и здешние юлькИ

Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

- Pestilence
- Чефхелфер
А чстоило бы почитать, глянуть видео, стало бы ясно кто обосрался на самом деле. Ну то такое, я вижу стало модно подвывать порохоботам.Амосенко Олег писав: ↑ Стільки понаписували, скажу чесно не читав.
Что те люди, которые массово туда заехали, что отморозок Зе лично прибыл тудп, чтоб загладить конфликт...
Пацанва..
Пацанва..
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

При каких делах тут порохоботы?

Систематичная подмена понятий.
Хто тут поохобот.
Я?
Это серьёзный вопрос.
Хто тут поохобот.
Я?
Это серьёзный вопрос.

- Амосенко Олег
Ви ж знаєте як я відношуся до Пєті.Pestilence писав: ↑ А чстоило бы почитать, глянуть видео, стало бы ясно кто обосрался на самом деле. Ну то такое, я вижу стало модно подвывать порохоботам.
Але якщо Президент дозволяє у спілкуванні з народом використовувати слова на зразок "я не лох", то ні до чого хорошого це не призведе.
Уже був такий який казав "шльопери".
Востаннє редагувалось 27 жовтня 2019, 20:42 користувачем Амосенко Олег, всього редагувалось 1 раз.
- Pestilence
- Чефхелфер
Неужели так сложно сложить 2+2?
Какие-то чуваки приехали, окопались, с ними известный порохобот Гай, который потом сделал нужную нарезку. Что не ясно? Вот именно потому я нудно спрашивал вначале топика - кто эти добровольцы, где они были с 2014 по сей день и как очутились в Золотом?
- Амосенко Олег
"мне 42 года і я не лох" теж порохоботи придумали у відео?Pestilence писав: ↑ который потом сделал нужную нарезку.
- Pestilence
- Чефхелфер
Рекомендую глянуть видео целиком. Там правильнее было быв не "я не лох", а "да вы окуели". Они его реально базаром пытались развести как лоха.Амосенко Олег писав: ↑ Але якщо Президент дозволяє у спілкуванні з народом використовувати слова на зразок "я не лох", то ні до чого хорошого це не призведе.
- Pestilence
- Чефхелфер
Соответственно моменту этьо было верхом дипломатичностиАмосенко Олег писав: ↑ "мне 42 года і я не лох" теж порохоботи придумали у відео?
Ну наконец я увидел ваш ход мысли.Pestilence писав: ↑Неужели так сложно сложить 2+2?
Какие-то чуваки приехали, окопались, с ними известный порохобот Гай, который потом сделал нужную нарезку. Что не ясно? Вот именно потому я нудно спрашивал вначале топика - кто эти добровольцы, где они были с 2014 по сей день и как очутились в Золотом?
Посмотрим.

- Амосенко Олег
Я взагалі за те щоб забути про Пе і згадувати про нього тільки разом з словами "вимога відкрити кримінальну справу проти Пе" і т.д.
Зараз є Зе, він президент, і він робить страшенні помилки.
І єдине що ми можемо зараз - показувати що ті помсилки є, а не замовчувати їх. ("бо почекайте, от от і все буде, ми не знаємо як але буде, повірте нам, ми переграємо Хутіна" - це не спрацює)
І єдине що ми можемо зараз - показувати що ті помсилки є, а не замовчувати їх. ("бо почекайте, от от і все буде, ми не знаємо як але буде, повірте нам, ми переграємо Хутіна" - це не спрацює)
А как по мне, какиеТо чуваки отдают стратегические позиуии и всех, кто против, называют врагами народа, порохоботами.
Если это подтвердится, земля будет гореть под ногами.
Если это подтвердится, земля будет гореть под ногами.

- Pestilence
- Чефхелфер
Я не шучу.

- Pestilence
- Чефхелфер
Ошибки будут всегда. А Педро...я уверен на 99% что за теми добровольцами его уши торчат.Амосенко Олег писав: ↑ Я взагалі за те щоб забути про Пе і згадувати про нього тільки разом з словами "вимога відкрити кримінальну справу проти Пе" і т.д.
Посмотрим.Pestilence писав: ↑Я могу ошибаться, но, думаю, примерно так и было. Очень интересно кто конкретно там был, не сами ребята добровольцы, а их лидеры и те кто способствовал поездке в Золотое. Добровольцы это отличные парни, но ими могут манипулировать.