ДД...

Тетяна_Д

Re: ДД...

Повідомлення Тетяна_Д » 30 жовтня 2019, 23:39

Mack Mack писав: Мені та Лєра до одного місця, але коли висміюють злочин (підпал) та називають це гумором...
Підпал...Одного з будинків, збудованих на вкрадені в України гроші...Хазяйка заздалегідь здриснула до Великої Британії...
Скажіть, будь ласка, Мак Мак : ви так само засуджували нас, коли ми нагороджували епітетами "корм для риб" хор Александрова, який летів до Сирії розважати вбивць дітей Алеппо?

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 30 жовтня 2019, 23:41

А коли посміли не дуже засмучуватися з приводу смерті Задорнова, який насміхався над Голодомором і Боїнгом? (та якби тільки!)

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 31 жовтня 2019, 00:00

Тетяно, хору А., Задорнову, Кобзону та подібним - горіти в аду.
Але якщо ви виходити за межі "не засмучуватися" до "корм для риб" для некомбатантів - то горіти будете з ними разом.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 31 жовтня 2019, 00:17

Mack Mack писав: Тетяно, хору А., Задорнову, Кобзону та подібним - горіти в аду.
Але якщо ви виходити за межі "не засмучуватися" до "корм для риб" для некомбатантів - то горіти будете з ними разом.
хм...
ви засуджуєте тих, хто глузує з приводу смерті відкритого ворога, який вдерся на чужу землю ?
а якщо хтось не вбачає суттєвої різниці між некомбатантами і комбатантами?
Ви ж не претендуєте на істину в останній інстанції?

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 31 жовтня 2019, 00:29

Mack Mack писав: Тетяно, хору А., Задорнову, Кобзону та подібним - горіти в аду.

Це Лєра Сатановська - "некомбатант"?
Облиште.
Все майно було застраховане.
Продати вона його нормально не могла.
Привід для галасної рекламної кампанії їй був потрібен.
Зняла охорону, і домовилася про підпал.
Маючи на совісті 100 угроблених банків, сотні тисяч пограбованих вкладників, вона втекла подалі від тих людей, бо розуміє, що зробила. Але - гроші не повернула !!!
А хтось залишився без даху над головою всерйоз.
Хтось не зміг полікувати дітей, батьків.
То все має минутися Сатановській так, плазом?
А справедливість?
А захищати Лєру від її ж, саморобних, загроз - то вопше..........
Верх абстрактного, неприв'язаного, гуммонізьму.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 31 жовтня 2019, 06:48

А мене засмучує те, що Мак припускає тільки єдиний варіант - підпал. Хоча здоровий глузд говорить про зворотнє.

Хоча нічого дивного - мародер і усі його подільники недоторкані для прихильників мародера. Хоча й коняці зрозуміло, що в турму не хочеться, от мародер і мутить - висмоктує протести з пальця проти влади. "Ні капітуляції!" А сам скільки разів "капітулював", прихильники мародера "забули" і на мітинги проти нього не бігали.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 31 жовтня 2019, 08:03

А хто сказав, що Лєра - не комбатант? Дик Кабздон якби тоді теж "не комбатант"! І хор... Вони тільки відкривали рот і ще дещо робили, не стріляли й не бомбили. А те, що війна робицця не лише зброєю вогнепальною чи холодною, а й словами, грошима, газовими вентилями й так далі - занадто складно зрозуміти? І в цій війні що Лєра, що Петрушка воювали й воюють ПРОТИ України.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 31 жовтня 2019, 08:46

Тетяна_Д писав: а якщо хтось не вбачає суттєвої різниці між некомбатантами і комбатантами?
Я - ні. Але деякі істоти, що не бачили різниці між комбатантами і некомбатантами, отримали у Нюрнбергу по повній. ;)

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 31 жовтня 2019, 08:51

Sintez писав: А хто сказав, що Лєра - не комбатант? Дик Кабздон якби тоді теж "не комбатант"! І хор... Вони тільки відкривали рот і ще дещо робили, не стріляли й не бомбили. А те, що війна робицця не лише зброєю вогнепальною чи холодною, а й словами, грошима, газовими вентилями й так далі - занадто складно зрозуміти? І в цій війні що Лєра, що Петрушка воювали й воюють ПРОТИ України.
Я в курсє з приводу "Вільне радіо і телебачення тисячі пагорбів". Але приклади Тетяни показують що у методах ми не далеко відійшли від Руанди, :pardon:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 31 жовтня 2019, 08:54

Vollmer писав:

песець
Погугліте спочатку що означає "некомбатант" та "комбатант", а потім вже щось кажіть.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 31 жовтня 2019, 09:44

Mack Mack писав:
Тетяна_Д писав: а якщо хтось не вбачає суттєвої різниці між некомбатантами і комбатантами?
Я - ні. Але деякі істоти, що не бачили різниці між комбатантами і некомбатантами, отримали у Нюрнбергу по повній. ;)
якраз ті істоти нічого у Нюрнбергу і не отримали, крім Східної Пруссії і Курилів, прикинувшись некомбатантами
і сьогодні світ відхаркує кров"ю ту свою нерозбірливість

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 31 жовтня 2019, 09:49

Тетяна_Д писав:
Mack Mack писав: Я - ні. Але деякі істоти, що не бачили різниці між комбатантами і некомбатантами, отримали у Нюрнбергу по повній. ;)
якраз ті істоти нічого у Нюрнбергу і не отримали, крім Східної Пруссії і Курилів, прикинувшись некомбатантами
і сьогодні світ відхаркує кров"ю ту свою нерозбірливість
Це інші істоти і свого суда вони ще отримають.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 31 жовтня 2019, 09:53

Mack Mack писав:
Vollmer писав:
песець
Погугліте спочатку що означає "некомбатант" та "комбатант", а потім вже щось кажіть.
та що там гуглити..
якщо ця пропита бабіщя є "некомбатантом" у педрокодлі в часи її хазяйнування в Україні, то хто ж тобі "комбатант"?
Хіба Сатановська всього лише забезпечувала потоки до кишень членів кнуроферми, а власні кишені спорола?
Мак Мак, ви сам себе чуєте?
Що власне сталося?

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 31 жовтня 2019, 09:57

Mack Mack писав: Це інші істоти і свого суда вони ще отримають.
але суть аналогії ви зрозуміли
але вперто відмовляєтеся визнати певну аналогію у сприйнятті значної частини Українців цієї самої Сатановської і наприклад кремлівського Хуйла
а вона дуже проста : це - вороги.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 31 жовтня 2019, 10:21

Тетяна_Д писав: у сприйнятті значної частини Українців
Зеленський це Голобородько :lol:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 31 жовтня 2019, 10:22

Тетяна_Д писав: та що там гуглити..
Розумієте, якщо ви бажаєте дискутувати і не бажаєте узгоджувати дефініції - то смисл спілкуватися? Я вам про одне - ви мені про інше.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 31 жовтня 2019, 10:45

Мак, Лєра зняла охорону, в день пожежі.
Лише це одне - вже мало би бути відповіддю на всі питання.
Без тих 100 прибитих банків, і обікрадених людей.
Які "некомбатанти" ???
Це - ворожа агентура.
Знекровили країну під час війни, і завели сюди кацапський бізнес, на місце знищеного українського.
Видавати їм талони, на усілєнноє пітаніє ???
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 31 жовтня 2019, 11:24

Mack Mack писав:
Тетяна_Д писав: у сприйнятті значної частини Українців
Зеленський це Голобородько :lol:
Та ні, на жаль
але для вас особисто буде значним досягненням і полегшенням, коли ви чесно увідомите, що Зеленський як явище виник не на порожньому місці
хтось дууууууууже постарався для цього
як вважаєте, хто зробив все від нього залежне аби Українці (з великої літери, бо маю на увазі не етнічних українців як таких, а всіх хто живе в Україні і вважає її своєю батьківщиною) ось так доволі одностайно віддали вищу посаду у своїй країні доволі мутному коміку? Мутному - в плані політорієнтації, громадянських принципів тощо.

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 31 жовтня 2019, 11:27

Mack Mack писав:
Тетяна_Д писав: та що там гуглити..
Розумієте, якщо ви бажаєте дискутувати і не бажаєте узгоджувати дефініції - то смисл спілкуватися? Я вам про одне - ви мені про інше.
ви спираєтеся на своє попереднє переконання, що я не знаю хто такі комбатанти або некомбатанти
а я всього лише дещо поширила застосування цих понять, і не більше
тобто не обов"язково мати в руках вогнепальну зброю і застосовувати її проти когось або сприяти застосуванню
у наш час зброєю може стати навіть слово, а надто - дія

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 31 жовтня 2019, 11:33

Тетяна_Д писав:
Mack Mack писав: Зеленський це Голобородько :lol:
Та ні, на жаль
Тетяно, не ні, а так. Читайте усю фразу, починаючи з вашої цитати. Мій допис - то закінчення фрази.

Відповісти