asmodey писав: ↑
сейчас у системы серьезная проблема - теряется возможность передать свою номенклатурную ренту своим деткам и внукам. рвется связь поколений ивсе эти ревы, луценки,порошенки теряют не просто власть, они теряют место у кормушки. все становится неопределенным, и просто происхождение уже нихуя не гарантирует.
это не лига плюща.![]()
Так отож.
Оце і було написано на їхніх мармизах, під час кенгурації.
А плани, безумовно, були.
Всі ці дурнуваті садиби на 50 гектар, з лебедями, страусами, фонтанами, позолотою і власною церквою.
Всякі церемонії посвячення у кавалери і кавалерки ордену Св. Станіслава.
Протягування діточок до ВР, до апарату КМ, у керівництво державних концернів.
Виховання діточок не десь, а в Англії. Я, колись, задумався - чому саме там ???
Там є система забезпечення всякої поваги, в т.ч. і демонстративної, до серів, перів, і т.п. спадкового графства, баронства, і т.д. Батьки саме до цього хотіли діточок привчити, розуміти, що вони - то шото одно, а всі решта посполиті - то шото другоє.
Наші скоробагатьки, нуворіші, хотіли зафіксувати у свідомості діточок оцю приналежність до касти обраних. І ніхто мене не переконає, що йшлося про щось інше. Якби про освіту, то є Геттінген, Женева, Сорбонна, Еколь Нормаль, американські заклади.
В часи Кравчука і Кучми ФСБ прицільно розбещувало наших свіжоспечених мільйонерів із влади організацією спілок дворянського потомства, окремих шкіл. І робилося це все - зовсім не для танців під оркестр. А вони купувалися, пачками. І це вже тоді виглядало ганебно і жалюгідно.
Якщо зараз вся ця брудна, паскудна конструкція розвалиться - я буду задоволений.