Единственный верный вотум действующим модераторам!

В свете открывшихся обстоятельств как поступим с действующими модераторами?

1) Отстранить обоих
8
53%
2) Отстранить обоих с пожизненным баном
1
7%
3) Отстранить только Синтеза
1
7%
4) Отстранить только Волмера
0
Немає голосів
5) Я идиот, оставляем все как есть
5
33%

Всього голосів: 15

Фрося

Re: Единственный верный вотум действующим модераторам!

Повідомлення Фрося » 23 квітня 2020, 12:52

Нечай писав: Віро, послухайте тут
Передача с Робертом Штайном и Томасом Рёпером. Речь идёт о Украине и Зеленском.
Этого слушать?
Интервью с немецким экспертом, живущим в России: Томас Рёпер уже 20 лет живёт в России

Archer

Повідомлення Archer » 23 квітня 2020, 13:36

Віра писав:
Archer писав: Надо завести отдельную ветку - Зеленский молодец. И там запретить критику президента.
Арчер, ви нічого не зрозуміли?
От в цій гілці йде обговорення про його помилки, недоліки, невдоволення його діями тощо. Це все нормально.
Ненормально було те, коли не обговорювали, а знущались та сипали різними образами.
Я ж не против. У него есть позитив - например возврат пленных. Я думаю что-то хорошее он все же делает. Вероятно.

Единственно в вопросе перекоса культуры - Зеленский может оскорблять, а его нельзя. Мне кажется, что это неэтично. Более явно, того он делает намеренно. Кроме того, когда он нарывается на ответною реакцию, он расстраивается. Если он такой принципиальный парень, то если он не способен с собой разобраться, со своим хамством - простите с ненужным "оскорблятсвом", то зачем он предлагает такую модель поведения ? Мы ж все президенты ? Или сейчас новый концепт ?

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 23 квітня 2020, 13:44

Sintez писав: Здєсь? У фейковому ТАЄМНОМУ "голосуванні"? Ну логічно.
Та где хотите, можете и ветку открыть, разве это запрещено?
Просто там лучше конкретные пункты и поправки, чтобы не терялась суть

Нечай

Повідомлення Нечай » 23 квітня 2020, 14:28

Фрося писав:
Нечай писав: Віро, послухайте тут
Передача с Робертом Штайном и Томасом Рёпером. Речь идёт о Украине и Зеленском.
Этого слушать?
Интервью с немецким экспертом, живущим в России: Томас Рёпер уже 20 лет живёт в России
Честно говоря, не знал.

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 23 квітня 2020, 15:26

Віра писав:
toisamiy писав: а може це форумний майдан? :ukraine2:
який майдан? де самоуправство з мого чи Фросіного боку? Де самоуправство з боку Пестілєнса? А хто четвертий?
ЯКЕ самоуправство, блд?! Сінтез охренів, бо кнопку цяцьку любиму відібрали, і не може зупинитись.

Він по природі сталініст, йому конче потрібно мати владу над людьми, а тут на тобі!
А майдан, це не самоуправство, НМД, а справедливе обурення народу діями влади.
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.

Віра
Тимчасово переміщена в нікуди

Повідомлення Віра » 23 квітня 2020, 15:26

Archer писав:
Віра писав:

Арчер, ви нічого не зрозуміли?
От в цій гілці йде обговорення про його помилки, недоліки, невдоволення його діями тощо. Це все нормально.
Ненормально було те, коли не обговорювали, а знущались та сипали різними образами.
Я ж не против. У него есть позитив - например возврат пленных. Я думаю что-то хорошее он все же делает. Вероятно.

Единственно в вопросе перекоса культуры - Зеленский может оскорблять, а его нельзя. Мне кажется, что это неэтично. Более явно, того он делает намеренно. Кроме того, когда он нарывается на ответною реакцию, он расстраивается. Если он такой принципиальный парень, то если он не способен с собой разобраться, со своим хамством - простите с ненужным "оскорблятсвом", то зачем он предлагает такую модель поведения ? Мы ж все президенты ? Или сейчас новый концепт ?
чё, шапку з голови у когось зірвав чи за носа схопив, як Петя?
чи в чому його хамство чи теє саме оскорблятство?
пам'ятаю тільки "вийди отсюда, розбійник" (розбійник, бо чи то був покараний, чи звинувачений за розбій)
та і який він хам? позапопередник :lol: той дійсно був хамом, ні, Хамом, навіть кликуху таку мав, а цей хлопчик для бітія

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 квітня 2020, 15:40

Archer писав:

Нє, щодо обміну - подивіться графік, інтенсивність обмінів, від 2014 року. Там все очевидно.
Останній обмін - то була відверта ганьба, тому його, навіть, не надто рекламували.
Кожен рух - то просто, чергове прогинання під забаганки Кремля.
Бюджетні надходження зменшуються, бо розкрадаються, дефіцит 300 млрд. плюс нависають виплати по боргам у валюті, нічого не реструктуризується, бо, мабуть, скрізь закладено шкурний інтерес, не інакше.
Цілі області відверто здає олігархам, під "патронаж".
Але - не критикуйте його, бо він - хароший !!!
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Віра

Повідомлення Віра » 23 квітня 2020, 15:45

toisamiy писав: А майдан, це не самоуправство, НМД, а справедливе обурення народу діями влади.
однозначно, я хіба заперечую? якщо мається на увазі саме Майдан. На жаль, по неписаному закону, плодами Майдану скористався негідник

а у нас ніякого майдану не було, просто сінтеза поглинула велетенська образа, от он трохи, а може і не трохи, втратив здоровий глузд - і він в усьому винуватить мене
вже видумав якийсь альянс чотирьох
опонувала йому тільки я, Фрося трохи мене підтримувала, і усе. Я пішла з форуму, щоб поберегти свої нерви. Далі - мабуть адмін. нмд, побачив, що люди розбігаються, на форумі продовжується скажене шоу двох юзерів, (за сумісництвом модераторів), і вирішив провести перевибори, створивши Правила. Реакція з боку сінтеза була бурною і непередбаченою. То про який альянс він говорить? І хто ці четверо?

Віра

Повідомлення Віра » 23 квітня 2020, 15:53

А чи є у когось статистика, скільки було звільнено Порошенком за ті 5 років? Щось я пам'ятаю звільнення Афанасьєва і (забула прізвище) - водив їх по тб-каналах, піарився. Так само із Савченко, та Надя виявилась норовливою. То скільки їх було?

Волмер, ви ставите в укор кількісний і якісний склад звільнених. То, може, друга сторона була не дуже договороздатна?

Archer

Повідомлення Archer » 23 квітня 2020, 16:13

Віра писав: чё, шапку з голови у когось зірвав чи за носа схопив, як Петя?
пам'ятаю тільки "вийди отсюда, розбійник" (розбійник, бо чи то був покараний, чи звинувачений за розбій)
та і який він хам? позапопередник :lol: той дійсно був хамом, ні, Хамом, навіть кликуху таку мав, а цей хлопчик для бітія
Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на "солодкі" місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі "Слугою Народу" у Верховній Раді. Звісно, ми відмовили. Адже епоха договірняків скінчилася назавжди.

Але подивіться, який гарний вигляд має зараз "опозиція". Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають "солоденького".

Вам приятно ? Это с публичного. Абы не Порошенко.

Лень перечислять "повторы" 1+1, где ЮВТ стебутся над всем и возрастом и тд и тп 95 квартальцы. Штук шесть точно за две недели. Ну и стоит ли удивлятся, что не шмог прийти шо на дебаты - оптимальный термин - "ссыкун". И особо цынично выглядело как Зеленский в пустой студии Ахметова вякал про 50% рейтинга.

toisamiy

Повідомлення toisamiy » 23 квітня 2020, 16:28

Archer писав:
Віра писав: чё, шапку з голови у когось зірвав чи за носа схопив, як Петя?
Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на "солодкі" місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі "Слугою Народу" у Верховній Раді. Звісно, ми відмовили. Адже епоха договірняків скінчилася назавжди.

Але подивіться, який гарний вигляд має зараз "опозиція". Така фігура! А знаєте, чому? Тому що зараз їй просто не дають "солоденького".

Вам приятно ? Это с публичного. Абы не Порошенко.

Лень перечислять "повторы" 1+1, где ЮВТ стебутся над всем и возрастом и тд и тп 95 квартальцы. Штук шесть точно за две недели. Ну и стоит ли удивлятся, что не шмог прийти шо на дебаты - оптимальный термин - "ссыкун". И особо цынично выглядело как Зеленский в пустой студии Ахметова вякал про 50% рейтинга.
Лише за те, що він гигикав над ЮВТ, коли вона була в кутузці ще й з хворобою, його взагалі не можна вважати людиною. Хам "по жизні".
Всіх, хто підтримував сепаратизм на Донбасі -- позбавити громадянства України.

Віра

Повідомлення Віра » 23 квітня 2020, 16:49

toisamiy писав: Лише за те, що він гигикав над ЮВТ, коли вона була в кутузці ще й з хворобою, його взагалі не можна вважати людиною. Хам "по жизні".
я тоді якось за ним не слідкувала взагалі
але мені здається, що він дуже змінився, на плечі лягла велика відповідальність и придавила майже до землі

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 квітня 2020, 17:38

Віра писав: ...........................................................................................................................................................
а у нас ніякого майдану не було, просто сінтеза поглинула велетенська образа, от он трохи, а може і не трохи, втратив здоровий глузд - і він в усьому винуватить мене
вже видумав якийсь альянс чотирьох
опонувала йому тільки я, Фрося трохи мене підтримувала, і усе. Я пішла з форуму, щоб поберегти свої нерви. Далі - мабуть адмін. нмд, побачив, що люди розбігаються, на форумі продовжується скажене шоу двох юзерів, (за сумісництвом модераторів), і вирішив провести перевибори, створивши Правила. Реакція з боку сінтеза була бурною і непередбаченою. То про який альянс він говорить? І хто ці четверо?

Що ж ви, четверо, а такі непередбачливі !!! :lol: :lol: :lol:
Тут не вистачає опису голосувань, і як, довільно, змінювалися і задавалися правила їх проведення і легітимності.
І, не вистачає згадки про старанно вдавану, квадроістерику, яка мала виправдати незаконні дії, за відсутністю кращих варіантів. І переліку справжніх, реальних мотивів цієї клоунади.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 квітня 2020, 17:45

Віра писав: А чи є у когось статистика, скільки було звільнено Порошенком за ті 5 років? Щось я пам'ятаю звільнення Афанасьєва і (забула прізвище) - водив їх по тб-каналах, піарився. Так само із Савченко, та Надя виявилась норовливою. То скільки їх було?

Волмер, ви ставите в укор кількісний і якісний склад звільнених. То, може, друга сторона була не дуже договороздатна?

От як ???
А де звернення до Червоного Хреста, з передачею всіх справ по полоненим ???
Де робота по документуванню тортурів на підвалах, скалічених людей, де позови до Росії ???
Взяли документи Малгожати Госєвської, сховали до шухлядки, трохи порекламувалися на готовому - і все ???
Бо Путєн не хоче мати справу з Червоним Хрестом ???
Бо Червоний Хрест наділений правом, визначати бойові дії - війною, між двома державами, і це поламає Путєну з Вовочкою увесь договорняк ???
Накриються бузінесси, із шановними партнерами ???
Так, хто тут у нас - недоговороздатний ???
Чи - недоговороспроможний ???

главспец

Повідомлення главспец » 23 квітня 2020, 17:59

Vollmer писав: Бо Червоний Хрест наділений правом, визначати бойові дії - війною, між двома державами, і це поламає
а можно подтвердить ссылкой на такое эксклюзивное международное право? И как ето происходит, заявой, указом просто объявой?!
п.с.
смайлики не применять!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 квітня 2020, 18:01

главспец писав:
Vollmer писав: Бо Червоний Хрест наділений правом, визначати бойові дії - війною, між двома державами, і це поламає
а можно подтвердить ссылкой на такое эксклюзивное международное право? И как ето происходит, заявой, указом просто объявой?!
п.с.
смайлики не применять!

Я зустрічав згадки про це, неодноразово. Погугліть, і будете мати той же результат.

главспец

Повідомлення главспец » 23 квітня 2020, 18:05

Vollmer писав:
главспец писав:
п.с.
смайлики не применять!

Я зустрічав згадки про це, неодноразово. Погугліть, і будете мати той же результат.
и я, про кожаные шорты в вермахте!
Ну, коль Вы заявили про КК, то будьте любезны и подтвердить ссылкой, не?
п.с.
иначе можно любую фигню заряжать, и предлагать - а ты сам погугли и найди!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 23 квітня 2020, 18:06

главспец писав:
Vollmer писав:
п.с.
иначе можно любую фигню заряжать, и предлогать - а ты сам погугли и найди!

Вам так не буде! <C>

главспец

Повідомлення главспец » 23 квітня 2020, 18:19

Vollmer писав:
главспец писав:
п.с.
иначе можно любую фигню заряжать, и предлогать - а ты сам погугли и найди!

Вам так не буде! <C>
так ссылки нет?! И почему я не удивлён...

Віра

Повідомлення Віра » 23 квітня 2020, 18:30

Vollmer писав: Що ж ви, четверо, а такі непередбачливі !!!
так а хто четвертий? відкрийте мені великий секрет, бо не второпаю ніяк, хто ж влився невидимкою у нашу з Фросею кампанію. Про третього можу тільки здогадуватись

Відповісти