юльки. перестаньте гнати халтуру в пропаганді

Aelit

Re: юльки. перестаньте гнати халтуру в пропаганді

Повідомлення Aelit » 24 травня 2018, 17:42

costashu писав:
Aelit писав: давня запис на івриті знайдена на території києва ставить під питанням - хто тут є автохтонніший
не бреши, не ставит
ну давай давай. давайпруфи що наші предки мали писемність на той час а не були двоногою рухомою худобою - якою перестали бути лиш в 70 роки позаминулого століття))))

costashu
князь

Повідомлення costashu » 24 травня 2018, 18:35

Aelit писав: ідіоти. що ви вияснили? іврит аккадська - етс - то є семітські мови які давніші ніж санскрит
выгравируй себе на лбу, идиот:
M_M писав: Между XIII и VII веками до н. э. иврит становится самостоятельным семитским языком, окончательно отделившись от близкородственных ему языков
Востаннє редагувалось 24 травня 2018, 18:37 користувачем costashu, всього редагувалось 1 раз.
ХЖВСУ

costashu
князь

Повідомлення costashu » 24 травня 2018, 18:37

Aelit писав: наші предки
вопрос с твоими предками уже закрыт
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 травня 2018, 19:31

Aelit писав:
24 травня 2018, 17:38
зи. давня запис на івриті знайдена на території києва ставить під питанням - хто тут є автохтонніший - євреї які тоді були панівним писемним класом віно виконуючи провідну у керуючу - ну як в принципі і веь час, чи місцеве неписьменне населення не памятяючі свого родства і вірячи всьому що їм насруть в голови))
Он воно чьо! А все я думав, звідки вітер віє у твоїй голові...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 травня 2018, 19:34

Aelit писав:
costashu писав: иврит моложе греческого, даты выше. Но с твоим этносом считай выяснили
)))
Древнегре́ческий язы́к (самоназв. ἡ Ἑλληνικὴ γλῶσσα) — язык индоевропейской семьи, предок греческого языка, распространённый на территории греческой ойкумены в эпоху с начала II тысячелетия до н. э. до IV века нашей эры.

ідіоти. що ви вияснили? іврит аккадська - етс - то є семітські мови які давніші ніж санскрит - а давсньогерцьк а- це форк санскриту . то як може бути форк молодшої мови бути давнішим за старішу мову. ))))) не дивно що кого б ви не обрали - стовідсотково некомпетентний тотально корумпований гнід. обирають і визнають за владу - адже - лиш собі подібних)))
Як мінімум, я "вияснив", що ти кацапомовний жид або принаймні жидопоклонник.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 24 травня 2018, 20:00

Sintez писав:
Aelit писав:
24 травня 2018, 17:38
зи. давня запис на івриті знайдена на території києва ставить під питанням - хто тут є автохтонніший - євреї які тоді були панівним писемним класом віно виконуючи провідну у керуючу - ну як в принципі і веь час, чи місцеве неписьменне населення не памятяючі свого родства і вірячи всьому що їм насруть в голови))
Он воно чьо! А все я думав, звідки вітер віє у твоїй голові...
Він, власне, виклав те, що закладають у голови кошерним дітям у "культурних центрах", у спеціальних школах, під час організованого літнього відпочинку, тощо. Це - спеціально зконструйовані тези для індоктринації. Підготовка майбутнього прошарку менеджерів, хазяїв, наглядачів, безпощадних, безоглядних, переконаних у власній расовій і культурній вищості, своєму повному праві діяти стосовно українців - як заманеться. Зверніть увагу, : національні школи годуються з Бюджету, але ні уряд, ні ВР не цікавляться змістом програм навчання, напрямками викладання історії, культури, т.д. Це просто ахуєть, панове !!! Ми за кілька років отримаємо тисячі Вальцманів і Гнойсцмандів, які люто ненавидять все українське, і діють організовано, в складі етнічної групи.

Наскільки я орієнтуюся в тематиці, маємо аналог індоктринації SS. Причому, не Waffen-SS, а Allgemeine. З цих позицій зрозуміліше воплі про "онтєсімєтізьм", т.д. - звичайна тактика упереджуючого нападу в якості превентивної оборони, "хапайте злодія!".

Отже, alles, я більше не вірю в заблудшого, помилившогося, і т.д. Аеліта.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 24 травня 2018, 20:47

оце наломали :olen:

цікаво а як вони там на атлантиді писали...
Востаннє редагувалось 24 травня 2018, 21:04 користувачем Telecaster, всього редагувалось 1 раз.
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

costashu
князь

Повідомлення costashu » 24 травня 2018, 20:58

фиксировали мысли в кристаллах
ХЖВСУ

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 24 травня 2018, 22:20

Vollmer писав:
Sintez писав: Он воно чьо! А все я думав, звідки вітер віє у твоїй голові...
Він, власне, виклав те, що закладають у голови кошерним дітям у "культурних центрах", у спеціальних школах, під час організованого літнього відпочинку, тощо. Це - спеціально зконструйовані тези для індоктринації. Підготовка майбутнього прошарку менеджерів, хазяїв, наглядачів, безпощадних, безоглядних, переконаних у власній расовій і культурній вищості, своєму повному праві діяти стосовно українців - як заманеться. Зверніть увагу, : національні школи годуються з Бюджету, але ні уряд, ні ВР не цікавляться змістом програм навчання, напрямками викладання історії, культури, т.д. Це просто ахуєть, панове !!! Ми за кілька років отримаємо тисячі Вальцманів і Гнойсцмандів, які люто ненавидять все українське, і діють організовано, в складі етнічної групи.

Наскільки я орієнтуюся в тематиці, маємо аналог індоктринації SS. Причому, не Waffen-SS, а Allgemeine. З цих позицій зрозуміліше воплі про "онтєсімєтізьм", т.д. - звичайна тактика упереджуючого нападу в якості превентивної оборони, "хапайте злодія!".

Ну в заблудших і помиляющихся у нас в основному вірять Тетяна й Овен. Я не вірю, але сам феномен вивчити цікаво. До перечисленого Вами можу додати ще одну можливість - просто жінка - іудейка. Інститут єврейських жінок не афішуєцця, але є широко розповсюдженим, В принципі, у "Катехізисі" все досить ясно розписано.

І не "отримаємо", а вже маємо багато століть, як мінімум з часів "хрещення", тисячі біороботів на керівних посадах, чия Батьківшина - ніяк не Україна, хоча зараз прізвища у всіх на "-ко" й днюють ночують у вишиванках...
А воплі - бо не дурнІ й розуміють, що закінчицця все погромами, і нічого не вдієш уже, Інтернет знищив тисячолітню жидівську монополію на контроль над обігом інформації, а заливання толпи наркотиками теж не безмежне, народжуєцця покоління яке матиме імунітет...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Telecaster

Повідомлення Telecaster » 24 травня 2018, 22:55

це канешно да
але вони сша захопили і сильно... там саме потужне лобі у них.. aipac
Our society is run by insane people for insane objectives (с)John Lennon
ЗЛО - это отсутствие сострадания (с) Anima-2019

Тетяна_Д

Повідомлення Тетяна_Д » 24 травня 2018, 23:37

Sintez писав: До перечисленого Вами можу додати ще одну можливість - просто жінка - іудейка.
і навіть трохи більше
діти - євреї, хоча би наполовину
для некосмополітіа це збагнути (твоя рідна дитина фактично іншої раси) можна лише потрапивши в аналогічне становище
цілком можливо, що вивчення євриту - це прагнення скоротити цю уявну відстань від них
навіть попри те, що самі діти зроду того євриту не знають

Aelit

Повідомлення Aelit » 24 травня 2018, 23:57

Тетяна_Д писав:
Sintez писав: До перечисленого Вами можу додати ще одну можливість - просто жінка - іудейка.
і навіть трохи більше
діти - євреї, хоча би наполовину
для некосмополітіа це збагнути (твоя рідна дитина фактично іншої раси) можна лише потрапивши в аналогічне становище
цілком можливо, що вивчення євриту - це прагнення скоротити цю уявну відстань від них
навіть попри те, що самі діти зроду того євриту не знають
аааа. ну по перше аеліт зразка 2006-2010 року був найбільший антисемітом укрнету))) за що меен відпаврили в перший вічний бан на фупі 2010 року десь.

по друге. в нашій родині на наявність єврейської крові ніяк не акцентується - моя дружина темнорусява, діти ж всі в мене блакитноокі світловолосі. з. моя прабабуся по маминій ліній сік - теж єврейка . але всі ми позиціонуємо себе як українці - моя мама патріотка і український філолог - у неї величезна бібліотека української літератури і власноруч вишиті портрети франка лесі тараса. той факт що колись хтось з наших мав незвичне фіо - ні на що не впливає.
також я вивчив німецьку мову - що не значить інчого іншого крім того що вона мені подобається. ну в мене широке коло інтересів. а ви вже тут такого нафантазували. іноді банан це просто банан)))

Aelit

Повідомлення Aelit » 24 травня 2018, 23:59

Vollmer писав:
Sintez писав: Он воно чьо! А все я думав, звідки вітер віє у твоїй голові...

ще раз в що ти віриш не віриш - впливає тільки на реальінсть анвколо тебе. мене твої вірування не стосуються. ти можеш вірити в ісуса в перуна а яхве чи в леніна чи в порошенку чи в тімашенку - твої вірування роблять реальність тобі а не мені.
і не очікував такого лускоту пуканів на очевидний факт що найдревніший найденим письмом н атериторії києва - іврит. а про до глаголічне письмо українців взагалі нічого ен відомо. ну це факт. і нікого в тому винуватити не тре

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 травня 2018, 00:03

Sintez писав:
Aelit писав: )))
Древнегре́ческий язы́к (самоназв. ἡ Ἑλληνικὴ γλῶσσα) — язык индоевропейской семьи, предок греческого языка, распространённый на территории греческой ойкумены в эпоху с начала II тысячелетия до н. э. до IV века нашей эры.

ідіоти. що ви вияснили? іврит аккадська - етс - то є семітські мови які давніші ніж санскрит - а давсньогерцьк а- це форк санскриту . то як може бути форк молодшої мови бути давнішим за старішу мову. ))))) не дивно що кого б ви не обрали - стовідсотково некомпетентний тотально корумпований гнід. обирають і визнають за владу - адже - лиш собі подібних)))
Як мінімум, я "вияснив", що ти кацапомовний жид або принаймні жидопоклонник.
то я вже кацапомовний))) і жидопоклонник)) і все через констатацію факту по найдавнішнє письмо на території києва. ну з жидопоклонством ще так сяк - хоча найбільшому антисеміту який за то страждав на фупі це обвинувачення - чиста хуцпа обвинувачувачі - але чоум кацапомовний ?))

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 травня 2018, 00:05

До чого тут кров? Будь ти хоч негром похилого віку, так зневажати все українське ти можеш лише НЕ причисляючи себе до українців.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 травня 2018, 00:10

Sintez писав: До чого тут кров? Будь ти хоч негром похилого віку, так зневажати все українське ти можеш лише НЕ причисляючи себе до українців.
я не зневажаю все українське - я кажу очевидне 2+2=4, хіба я винен в корумпованості українців ? навпаки - вказуючи на цю рсиу через якої ми всі потерпаєм - я прагну одного - щоб ми засудили корумпованість і стали вважати її найбільшою ганьбою , злочином і загрозої національінй безпеці. а не нормою доблестю і вмінням жить як це є зараз.
то хто з нас бажає добра українцям - я чи ти? що волієш замовчувати корумпованість і її наслоідки - визнаючи її нормою

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 травня 2018, 00:11

Aelit писав: то я вже кацапомовний)))
Так. Оце писав кацап, перекладаючи свої кацапські думки українською:
зи. давня запис на івриті знайдена на території києва
Тому що українською "запис" - ВІН, а російською "запись" - ВОНА.

Я це одразу помічаю, й нічого такого б не написав, якби ти не бив себе копитом у груди який ти віпєнний українець і яке гавно всі інші.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 травня 2018, 00:16

)) друзяко - я просто швидко набираю не дивлячись ні на клаву ні на монік і не надто тим переймаючись)) моя перша мова українська, думаю я українською. конкретно по тій фразі - коли я то писав згадував що текст знайдений на якійсь табличці чи деревяшці - вобщем міксував. так що ще раз. іноді банан це просто банан. якщо є бажання можемо потриндіти по відеозвязку прям зараз на фейсбуці - мій нік там цинічний бандера ))

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 25 травня 2018, 00:18

вказуючи на цю рсиу через якої ми всі потерпаєм
Знову неправильний переклад з російської фрази

"Указывая на эту черту, из-за которой мы все страдаем".

Не відпирайся, ти тільки більше заплутуєшся. Швидкість набирання тут ні до чого, ти ДУМАЄШ російською й перекладаєш на ходу. Неправильно.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Aelit

Повідомлення Aelit » 25 травня 2018, 00:20

ааааааа. в тебе запущена форма параної. всерозвіється просто. срешся відеозвязку - на пейсбуці можна вийти на чисто аудіозвязок - ну і позиркаєм в кого з нас природніша українська ок? давай я вмикаю ноут бо на компі в мене немає мікрофона

Відповісти