Суперечки за гендирну талірантність

Sintez
Єретик

Re: Суперечки за гендирну талірантність

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 13:41

M_M писав: Цікаво, чи вважає Тимошенко Ахмєтов ворогом народу?
Не переймайтесь. Я вже пропонував Вам доводити тези, більше не буду, це марно. Бо є підстави вважати якщо Вам брехня допомагає принизити опонента, то те вже майже не брехня, але добра справа
Мені пофігу, ким вважає Ахмєтова Тимошенко. Чи навпаки.
Щодо брехні - нагадаю, що у давній суперечці саме Ви доводили мені, що буває "корисна", "праведна" :olen: брехня.

По-друге, саме Ваше твердження про те, що я маю мету когось принизити, є брехнею. Але то таке.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 13:47

M_M писав: Ви не знайдете ніде щоб я називав Ахмєтова благодійником. Хоча якщо є бажання про його благодійництво можна знайти навіть у вікі. І так, Ахмєтов є роботодавцем і має багато прихильників. Прихильники є навіть у Януковича, навіть зараз. Обидві тези легко перевірити. Чи означає це те, що я є прихильником Ахмєтова чи Януковича? Аж ніяк. Моя теза стосувалась наявності проблеми, яку потрібно враховувати. Здається, це я вже пояснював.
Ще раз, читаємо повільно. З озвучення якогось факту не випливає прихильність до цього факту. З того, що хтось повідомляє про вбивство не робить його вбивцею.
На відміну від декого, спроби звинуватити мене у прихильності до Ахмєтова не зроблять мене ахмєтовцем, не сподівайтесь. Найдіть справжнього ахмєтовця, та спробуйте своє вміння на ньому.
Практично те ж, що Ви наитсали щодо себе й Ахмєтова, стосуєцця мене й Сталіна. Тим не менше, мені активно й настирливо ліпили ярлик сталініста. Так що Ви - ахметовець. Оскільки справжнього не знайшов, я його зліпю, як із мене ліплять сталініста.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 13:52

M_M писав: Щодо сталіна та подій тих часів. Мені доводилось розмовляти з тими, хто жив у ті часи. Їм я вірю значно більше ніж пресі, та пропагандонам.
Мені теж доводилося, і я їм вірю.

Ви так і не відповіли мені, ЯК мав чинити Сталін, щоб "правильно", або ігнорували взагалі, або забалтували відмазками. Типу "умовних Жовтих Вод", й іншою фантастикою. Бо відповіді у Вас немає ні щодо тодішніх, ні щодо нинішніх часів, окрім уже набившого оскому з'їзду на розстріли, котрий, по-Вашому, має загладити усі нестиковки.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 13:54

M_M писав: Щодо кацапів та підкацапників. У Німеччині теж не всі підтримували гітлерівські авантюри. Але відрібли геть усі. Зробили висновки, живуть собі нормально, незважаючи на репарації, шалену іміграцію, та велику кількість бажаючих випити усю воду з кранів.
Рівно до того часу, як об'явицця новий Гітлер.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 13:56

M_M писав: І мені зовсім небайдуже, коли ворогам України надають площу для пропаганди. Не для порозуміння, а саме для пропаганди. Це вже можна. В тренді. Свобода слова. Скоро й шарія можна буде пропагувати.
Знову брехня. Але для добрих цілей, я розумію.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 14:14

M_M писав: Хотим стабильной валюты? Тогда речь о перераспределении. У кого-то забрать, чтобы кому-то добавить.
У кого и что забрать?
Якби це написав я (а я писав, бо економіка найперше - саме розподіл), то моментально отримав би (і отримував) ярлики типу "Шаріков". Але якщо пише "правильний" М_М, то все нормально.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 14:16

M_M писав: У кого и что забрать? Очевидный отбор нажитых непосильным трудом дворцов, яхт и страусиных ферм, к сожалению, к существенному росту пенсий не приведет. Разве что хватит на разовую выплату. Хотя имеет смысл с точки зрения достижения согласия в обществе.
Нє, ну ясно. Кормільцев і роботодатєлєй обіжать ніззя.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 14:25

M_M писав: Трусить большой бизнес необходимо, но нужно и средний трусить. Ибо деньги на руках у населения есть, как бы ни оно прикидывалось. Иимеся в виду не те, кто ездит на ланосах и "иномарках" 20-летней давности. Если присмотреться к маркам авто в пробках по городу, обнаружим огромное количество дорогих и очень дорогих иномарок. По окраинам обнаружим огромное количество дач среднего размера, число оных растет ккк на дрожжах. Вот именно это и есть массовое проедание, потребление, вместо того, чтобы пустить заработанное в оборот.
Вооот! Оце діло! А то, панімаєш, роз'їздилися! Проєдатєлі! Нє шоб у оборот пустить!

Цікаво, якби таке написав я, що було б? :olen: Шаріков, Швондер, весь комплект.

От тільки неув'язочька - "в оборот" все якраз і запустили з 90-х років, включаючи енергетику, соціалку, комуналку, зв'язок, все, чого "в оборот", маючи розум, пускати не варто було б. Зараз "дооберталися" до того, що "обертать" вже майже нічого. Може, зупинитися, подумати? Ні! Обернуть все, що досі не обернули!
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 14:28

M_M писав: Остальное и так тратится на производство и расширение бизнеса.
:1: У каво?(с)
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 14:30

M_M писав: Нужно остановить утечку капитала за рубеж? Это можно сделать только создав условия для эффективного использования капитала внутри страны. Тогда и инвестиции потекут рекой.
Не набрид цей гайдарівський бред за три десятиліття?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 01 жовтня 2019, 14:32

Sintez писав: Практично те ж, що Ви наитсали щодо себе й Ахмєтова,
Практично було наведено цитати Ваших власних висловлювань. Щоб вони втратили силу достатньо один раз задекларувати щось на кшталт "ні, зараз я не сталініст". І утримуватись від натяків на схвалення масових розстрілів а ля "аби не сталінізм". Масові вбивства не є сталінським копірайтом. Їх колись застосовували і в країнах розвинутої демократії. І рабовласництво теж не сталінський чи кацапський копірайт. Це історія. Хтось раніше відмовляється від звірячих методів, хтось пізніше. Увага сталіну приділяється з тієї причини, що звірства сталіністів нещодавно відбувалися на нашій землі. І все ще є на нашій землі сталіністи з комуністами, що мріють про "можем павтаріть".
Ніколи знову. Сталіністів - геть.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 14:37

Ще не з'ясоване питання. Як же бути із стукачеством? Адже общєізвєсно, що стукачєство й доноси були в 30-х роках, і то виключно тому, що всіх до цього змушував клятий Сталін, гад. А так, звичайно, ніяких доносів не було б. Але... Внєзапно, доностити на "корупціонерів" закликає єдинодушно73%-вий Зєля... Він шо, сталініст?

Якісь суцільні розриви шаблона.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 01 жовтня 2019, 14:39

Sintez писав: Не набрид цей гайдарівський бред за три десятиліття?
До чого тут гайдар? Ця теза відома з давніх давен. Нехитра математика. Це якщо недостатньо конкретних історичних прикладів (забагато).

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 14:40

M_M писав:
Sintez писав: Практично те ж, що Ви наитсали щодо себе й Ахмєтова,
Практично було наведено цитати Ваших власних висловлювань. Щоб вони втратили силу достатньо один раз задекларувати щось на кшталт "ні, зараз я не сталініст". І утримуватись від натяків на схвалення масових розстрілів а ля "аби не сталінізм". Масові вбивства не є сталінським копірайтом. Їх колись застосовували і в країнах розвинутої демократії. І рабовласництво теж не сталінський чи кацапський копірайт. Це історія. Хтось раніше відмовляється від звірячих методів, хтось пізніше. Увага сталіну приділяється з тієї причини, що звірства сталіністів нещодавно відбувалися на нашій землі. І все ще є на нашій землі сталіністи з комуністами, що мріють про "можем павтаріть".
Ніколи знову. Сталіністів - геть.
Ви розтолкуєте, що таке "натяк на схвалення"?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 14:47

M_M писав:
Sintez писав: Не набрид цей гайдарівський бред за три десятиліття?
До чого тут гайдар? Ця теза відома з давніх давен. Нехитра математика. Це якщо недостатньо конкретних історичних прикладів (забагато).
Гайдар, Чубайс, Пинзеник, Шахрай(!), Бурбуліс, Лановий... Яка різниця? Всі вони - брехуни, які за копієчку прикривали своїм троьпом знищення/розкрадання ("утилізацію") совка, та й самі при нагоді рвали шматки. Зараз правда постаріли й частково передохли, але їм на зміну прийшли наїбуліни із гонтарєвими. Ці, правда, так складно брехати вже не вміють, але не дуже й треба - поїзд ушол.

Яких прикладів? Бразилія, Аргентина, інші "врятовані", у котрих окрім футболу й карнавалу ніфіга не залишилося?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 14:49

Цитата, де я схвалював масові розстріли, буде?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 01 жовтня 2019, 15:18

Sintez писав: стукачєство й доноси були в 30-х роках, і то виключно тому, що всіх до цього змушував клятий Сталін, гад.
Стук є наслідком створеної атмосфери в суспільстві. Конкуренція серед стукачів, хто швидше... Можливість застосовувати санкціі без суду, або по сфабрикованим звинуваченням. Атмосфера страху. Сталін помер, але його "методи" працювали ще довго. От наприклад, знаєте скільки людей було страчено за вбивства Чикатила? А знаєте, скільки причетних до вбивства невинних було за це адекватно покарано?

Та ні, сталін до тих своїх підписів на розстрільних списках не мав жодного відношення. Катиньські розстріли були сфабриковані жидами, голодомор - то божа кара за прихильність до жидів...
Досить. Є конкретні злочини, до яких причетні конкретні нелюди. У числі нелюдів є представники багатьох національностей, у тому числі декілька відомих грузинів, евреїв, українців, росіян і інших. Серед жертв є грузини, євреї, українці, росіяни і інші.
Сталінський стук - це не повідомлення про злочини. Це можливість заробити на брехні. Масові анонімні повідомлення на сусідів по комуналці та колег по роботі. Масове полювання на відьом. Мовчазна згода оточуючих з репресіями, бо невдоволені швидко стають у чергу до безкоштовних сніданків. А підозра на невдоволеність може з'явитись на підставі недостатньо гучних оплесків. Атмосфера, що спричиняла самогубства, бо ге кожен може таке витримати. Ви навіть уявити цю атмосферу не в стані, але постійно іронізуєте "аби не сталінізм".

M_M

Повідомлення M_M » 01 жовтня 2019, 17:14

Sintez писав: Цитата, де я схвалював масові розстріли, буде?
Ваше постійне іронічне "аби не сталінізм" звучить у моїх вухах як "сталінізм краще" (може я помиляюсь, якщо так - поясніть, будь ласка, що мається на увазі). А сталінізму без масових розстрілів у природі не існує.

Нечай

Повідомлення Нечай » 01 жовтня 2019, 19:38

M_M писав:
Ваше постійне іронічне "аби не сталінізм" звучить у моїх вухах як "сталінізм краще" (може я помиляюсь, якщо так - поясніть, будь ласка, що мається на увазі). А сталінізму без масових розстрілів у природі не існує.
Так само як і жидів без шахрайства не існує. Клин клином вишибають.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 01 жовтня 2019, 21:57

M_M писав:
Я не збираюся спорити з вашими релігійними догмами. Як і розбиратися, що і як звучить. Ви мене слухати не збираєтеся, невдобні Вам аспекти просто тупо ігноруєте, чому я маю розбиратися у Ваших голосах? Не буває - значить не буває. Може мені теж привиділося, що Україні настає пц. Може, це мої глюки, а насправді все класно. Хтозна.
Мені просто шкода на це часу. Розбиратися у "натяках на схвалення".
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти