Віро, Ви щойно обдумано обізвали модератора. Сподіваєтеся загострити конфлікт? Навіщо? Ви персонально знаєте Волмера й Зеленського?
Новий рік, потрібні зміни (?)
Re: Новий рік, потрібні зміни (?)

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну яка може бути неприязнь до джерела такої феєричної творчості. Ну, а що до моїх питань до тебе, то прямий наслідок моєї прихильності до кумедного.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Пургу про свої вигадки, як якусь "процедуру" пишеш ти. Чи ти забув, що ти противник усталених структур та писаних правил.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Завжди голосую за Синтеза. Не тому, що вважаю його хорошим модератором, найкращим був Кардинал. А тому, що він типовий представник української інтелігенції. яка вміє говорити правильні речі, але робить завжди прямо протилежне тому, що говорить. Так і Синтез-цитує КОБу, але чинить прямо їй протилежне. І так в усьому. По ньому розумієш, чому всі потуги нашої інтелігенції щось збудувати завжди закінчувались черговою Руїною. І це не спеціально, а від невміння робити правильні висновки. У мене такі студенти були-визубрить все на "5", а на практиці це застосувати не може, хоч до хворих його не допускай. Так і тут-наче робить все правильно, а форум на ладан дихає. Такий стиль поведінки характерний для жінок-вона може читати розумні книжки, ходити в театри і в картинні галереї, але все одно чинитиме так, як її ліва нога захоче. Українці-жіноча нація, тому завжди програють у протистоянні з чоловічими. Як зараз з Рашкою.
Між іншим, типовий, питомо порохоботський фінт.
Бан - репресія за зелені погляди.
Небан - неефективність модерації.
"Вилка".
НМСД, кращим буде асиметричне рішення, в дусі мудрості Св. апостолів.
Ця штука називається "попуст Божий".
Тобто, ніякого бану, при тому, що оцінка - дана.
Що буде далі - подивимось.
Або - порозуміння, або - ми докладніше знатимемо, які ще слова знає Віра, і чи вимагатиме загальної присяги на вірність, вона скаже - кому, підписаної свіжою кров'ю.
Участь в голосуванні - є формою колаборації
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
https://24tv.ua/milyoni_za_publikatsiyu ... v_n1256725
Витратьте 6 хвилин свого часу і послухайте уважно Лещенка. Як би хто до нього не ставився, не звертайте увагу на автора, а на суть питання. Про це давно багато хто говорив і розумів.
Як я писала вище, зараз усі зусилля "бійців прпагандистського фронту" направлені не на вихваляння того хто платить (відомо хто), а на зневаження його головного опонента. Забули, яка пропагандистська машина була направлена на Юлю? Зараз Юля поки що не представляє своїми діями ніякої загрози, навіть навпаки, тому її не чіпають. Знищують Зеленського. І усі, як по команді, одночасно стали зневажливо називати Зе бубочкою. І наш волмер не забарився, повторюючи цю образу десятки разів на день.
Що він такого злочинного зробив, щоб так його знищувати, зневажати? Мені також багато чого не подобається в діях зе, я навіть відкривала декілька тем про те, що вважаю небажаним чи неприпустимим
viewtopic.php?f=4&t=2578&p=98033#p98033 "Володя, где ты находишь такое говмго...."
viewtopic.php?f=4&t=2496&p=93047#p93047 "Слуги зарвались?"
viewtopic.php?f=4&t=2399&p=88600#p88600 Починаються "разброд і шатанія"?
viewtopic.php?f=4&t=2382&p=87847#p87847 ...заявив, що не бачить...
але ж так множити на нуль людину, яка реально робить дієві кроки для визволення наших людей. вважаю не просто неприпустимим, а злочинним.
Витратьте 6 хвилин свого часу і послухайте уважно Лещенка. Як би хто до нього не ставився, не звертайте увагу на автора, а на суть питання. Про це давно багато хто говорив і розумів.
Як я писала вище, зараз усі зусилля "бійців прпагандистського фронту" направлені не на вихваляння того хто платить (відомо хто), а на зневаження його головного опонента. Забули, яка пропагандистська машина була направлена на Юлю? Зараз Юля поки що не представляє своїми діями ніякої загрози, навіть навпаки, тому її не чіпають. Знищують Зеленського. І усі, як по команді, одночасно стали зневажливо називати Зе бубочкою. І наш волмер не забарився, повторюючи цю образу десятки разів на день.
Що він такого злочинного зробив, щоб так його знищувати, зневажати? Мені також багато чого не подобається в діях зе, я навіть відкривала декілька тем про те, що вважаю небажаним чи неприпустимим
viewtopic.php?f=4&t=2578&p=98033#p98033 "Володя, где ты находишь такое говмго...."
viewtopic.php?f=4&t=2496&p=93047#p93047 "Слуги зарвались?"
viewtopic.php?f=4&t=2399&p=88600#p88600 Починаються "разброд і шатанія"?
viewtopic.php?f=4&t=2382&p=87847#p87847 ...заявив, що не бачить...
але ж так множити на нуль людину, яка реально робить дієві кроки для визволення наших людей. вважаю не просто неприпустимим, а злочинним.
- Віра
- Тимчасово переміщена в нікуди
ДИВІТЬСЯ УВАЖНО! І поставте себе на місце цих людей. Або когось зі своїх синів, батьків, братів!
це ад на землі:
І ви після цього зневажаєте дії президента? Бо ви нікчемні диванні писаки, деякі з вас за гроші. І як вас після цього називати? Нелюди, щоб м'яко сказати.
Тепер усе. Знаходитись на форумі з таким непотрібом я не можу.
це ад на землі:
СпойлерРозкрити
blob: https://www.radiosvoboda.org/14c044b1-3 ... fe1cb9b3e8
А Сергей Иванчук старший солдат Иван Деев , яких катували майже щодня, після чого вони вже не могли йти самі, їх приносили...
А Сергей Иванчук старший солдат Иван Деев , яких катували майже щодня, після чого вони вже не могли йти самі, їх приносили...
Тепер усе. Знаходитись на форумі з таким непотрібом я не можу.
Ах, як хочецця, так? Щоб на Ваші вигадки "накрутити" хоч якийсь фактаж... Ні, не дочекаєтеся.
Віро, Ви розумієте, що із своєю яросттю благородною вподобляєтеся Річчі?
Лєщенка слухати я не буду. Тому що ціную свій час. Як не буду слухати, напримєр, Шарія.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ні, Віра. не так.
І Сірожа Лєщєнко - не потрібен, щоби оцінити події. за ті гроші, якими зараз його, авторитетне мнєніє, купив бубочка, надавши відверту сінекуру. З чого всі вже посміялися. Це - щодо грошей і писак.
Далі - дещо серйозне.
Акцентування на стражданнях полонених, заклики, приміряти їх на себе, на близьких і рідних, зроблені під час війни - є ніщо інше, як умисне сіяння паніки, спецоперація пропаганди на користь ворога. За мірками ІІWW, за такі штуки, в полосі фронту, приблизно, 20-50 км., належався розстріл на місці, а дальше від фронту - років 10 сонячної Колими.
Чому?
Бо тут працює механізм "самосправджуючогося прогнозу", паніка веде до поразки, і - до того самого полону, з усіма розплямканими ужосами. І військові чудово це знають, багацько було прикладів. Розстріл панікера на місці, за будь-якими мірками, обходиться дешевше, ніж катастрофа.
Друге. Оцю справу, сіяння паніки, залякування власного народу, власної армії - розпочав не хто інший, як Пєцік, і ще 2014 року, регулярно, сам, і через підвладних йому людей, і через медія. Регулярні заяви, про непереможність кацапської армії, про її велич, незрівнянну чисельність, технічну оснащеність, передові тактики ведення бою, і т.д.
Зілєньській лише продовжує цю лінію, панікерства, підмахування пропагандистській машині кацапів.
Пєцік і бубочка - нанайські хлопчики нашого олігархату. Кожен - із вираженієм своєго літса.
Ще далі.
Одночасно із залякуванням свого народу і армії, бубочка відкриває ринок для країни - агресора. Електрика, автозбирання, т.д. Прямі поставки газу, тобто - прямий контроль нашої економіки з Москви. Розпродаж землі, розпродаж підприємств оборонки, стратегічних підприємств, інфраструктури. Під час війни. Підпорядкування президенту всіх силовиків, знищення парламентаризму, знищення структури Кабміну, прискорене будування піраміди ОВГЗ, як вперше в історії, і т.д.
Але, публіці закривають очі, і всю пропускну спроможність інформаційних каналів - "стражданнями полонених", приписавши їхнє звільнення особисто бубочці, окремо від того, чим він розплатився, від імені України і всіх нас. Що є досить примітивним дуриловом, але, як бачимо - ефективним.
Отже, Зілєньський - є колаборант.
І я не бачу потреби, питати в когось дозволу, щоб назвати колобка - колобком.
P.S. Думаю, Нечай міг би прокоментувати коротше і енергійніше, із розумінням справи з іншого боку.
І Сірожа Лєщєнко - не потрібен, щоби оцінити події. за ті гроші, якими зараз його, авторитетне мнєніє, купив бубочка, надавши відверту сінекуру. З чого всі вже посміялися. Це - щодо грошей і писак.
Далі - дещо серйозне.
Акцентування на стражданнях полонених, заклики, приміряти їх на себе, на близьких і рідних, зроблені під час війни - є ніщо інше, як умисне сіяння паніки, спецоперація пропаганди на користь ворога. За мірками ІІWW, за такі штуки, в полосі фронту, приблизно, 20-50 км., належався розстріл на місці, а дальше від фронту - років 10 сонячної Колими.
Чому?
Бо тут працює механізм "самосправджуючогося прогнозу", паніка веде до поразки, і - до того самого полону, з усіма розплямканими ужосами. І військові чудово це знають, багацько було прикладів. Розстріл панікера на місці, за будь-якими мірками, обходиться дешевше, ніж катастрофа.
Друге. Оцю справу, сіяння паніки, залякування власного народу, власної армії - розпочав не хто інший, як Пєцік, і ще 2014 року, регулярно, сам, і через підвладних йому людей, і через медія. Регулярні заяви, про непереможність кацапської армії, про її велич, незрівнянну чисельність, технічну оснащеність, передові тактики ведення бою, і т.д.
Зілєньській лише продовжує цю лінію, панікерства, підмахування пропагандистській машині кацапів.
Пєцік і бубочка - нанайські хлопчики нашого олігархату. Кожен - із вираженієм своєго літса.
Ще далі.
Одночасно із залякуванням свого народу і армії, бубочка відкриває ринок для країни - агресора. Електрика, автозбирання, т.д. Прямі поставки газу, тобто - прямий контроль нашої економіки з Москви. Розпродаж землі, розпродаж підприємств оборонки, стратегічних підприємств, інфраструктури. Під час війни. Підпорядкування президенту всіх силовиків, знищення парламентаризму, знищення структури Кабміну, прискорене будування піраміди ОВГЗ, як вперше в історії, і т.д.
Але, публіці закривають очі, і всю пропускну спроможність інформаційних каналів - "стражданнями полонених", приписавши їхнє звільнення особисто бубочці, окремо від того, чим він розплатився, від імені України і всіх нас. Що є досить примітивним дуриловом, але, як бачимо - ефективним.
Отже, Зілєньський - є колаборант.
І я не бачу потреби, питати в когось дозволу, щоб назвати колобка - колобком.
P.S. Думаю, Нечай міг би прокоментувати коротше і енергійніше, із розумінням справи з іншого боку.
Щодо "бубочки". По-перше, це все ж не так зневажливо, як називати когось непотребом або гімнюками. По-друге, щоб із бубочки стати Володимром Олександровичем, Зєля має довести свою спроможність як керівника держави реальними справами. Подолання ж шлейфу коміка - це його проблеми, бо професію він собі обрав сам (чи вона-його), у будь-якому разі не Волмер йому її обирав і не я.
Щодо полонених. Так, вони страждають. І їх шкода. І сльози застилають очі. Це нормальна реакція нормальної людини. Але зрозумійте просту річ. Є НЕЛЮДЬ. Не я і не Волмер, хоча може Ви й хотіли б нас такими зобразити, а реальна НЕЛЮДЬ. І у тієї нелюді чужі емоції - інструмент управління людьми. Вони вміють роздувати Ваші емоції, примушувати Вас під впливом тих емоцій робити щось чи не робити, кудись іти чи стояти на місці етк. І якщо Ви приборкаєте свої емоції, то багато речей у Ваших очах виглядатимуть зовсім інакше.
Як, наприклад, порівняєте те, що творять нині кацапи у лугандоні із перспективою того, що вони творитимуть у "новоросії", якщо МИ їм "її" здамо, піддаючись на терористичних шантаж.
Я, власне, не розраховую, що Ви так і зробите, але мав це написати для пояснення мотивації своїх дій, хоча як на мене, це начебто очевидно мало б бути і без пояснень.
Щодо полонених. Так, вони страждають. І їх шкода. І сльози застилають очі. Це нормальна реакція нормальної людини. Але зрозумійте просту річ. Є НЕЛЮДЬ. Не я і не Волмер, хоча може Ви й хотіли б нас такими зобразити, а реальна НЕЛЮДЬ. І у тієї нелюді чужі емоції - інструмент управління людьми. Вони вміють роздувати Ваші емоції, примушувати Вас під впливом тих емоцій робити щось чи не робити, кудись іти чи стояти на місці етк. І якщо Ви приборкаєте свої емоції, то багато речей у Ваших очах виглядатимуть зовсім інакше.
Як, наприклад, порівняєте те, що творять нині кацапи у лугандоні із перспективою того, що вони творитимуть у "новоросії", якщо МИ їм "її" здамо, піддаючись на терористичних шантаж.
Я, власне, не розраховую, що Ви так і зробите, але мав це написати для пояснення мотивації своїх дій, хоча як на мене, це начебто очевидно мало б бути і без пояснень.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Sintez,ВЫ так держитесь за кнопку,что позволяете себе такие выпады против форумчанки?
И причем тут Риччи?
Sintez,ВЫ так держитесь за кнопку,что позволяете себе такие выпады против форумчанки?
И причем тут Риччи?
[/quote]
Нда, відмова забанити - "випад", канєшно, зачотний !!!
А голосування буде, волєнс - нолєнс, тут ніхто нічого не змінює.
От тільки, порівняння з Порошенком - отето я, шото, ніпонєл..................
Sintez,, зогчєм Ві ідьотє по ступєнькам Порошенко ???
Не думаю. Есть мнєніє, що ми не порозі чергової ж@пи. Котра мало залежить від чеснот як Пєці, так і Зєлі. Тому покой нам тільки сницця...
СпойлерРозкрити

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Я лише розкриваю спробу примітивної (як на мій погляд) маніпуляції. Ви відмовляєте мені в такій можливості?Фрося писав: ↑Sintez,ВЫ так держитесь за кнопку,что позволяете себе такие выпады против форумчанки?![]()
И причем тут Риччи?если речь идет о ВАШЕМ переизбирании демократическим путем?Я считаю,что почти год модераторства привел к тому,что ВЫ слышите только себя и вам подобных по взглядам.Это не я придумала,это классическая психология.
Дальше по ступенькам "пуп земли"..и пример жалкого Порошенко.
![]()
А я счєтаю, що Ви підтримуєте свою одно-фан-клубницю. Це мені очевидно і без посилання на "авторитет" психології. До речі, якщо посилаюцця, то хоча б із цитатою, бо персонажа "класічєская психологія" ніколи не існувало.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ну, чому ж "мало залежить"?
Можна поцікавитися, на яку суму продано ОВГЗ, під які проценти.
Ми ж розуміємо, хто розпочинав цю справу, чиї люди <C>.
І хто погоджував склад керівництва НБУ і Маркарову, при зміні влади?
Можна поцікавитися, на яку суму продано ОВГЗ, під які проценти.
Ми ж розуміємо, хто розпочинав цю справу, чиї люди <C>.
І хто погоджував склад керівництва НБУ і Маркарову, при зміні влади?
Vollmer писав: ↑Sintez,ВЫ так держитесь за кнопку,что позволяете себе такие выпады против форумчанки?![]()
И причем тут Риччи?если речь идет о ВАШЕМ переизбирании демократическим путем?Я считаю,что почти год модераторства привел к тому,что ВЫ слышите только себя и вам подобных по взглядам.Это не я придумала,это классическая психология.
Дальше по ступенькам "пуп земли"..и пример жалкого Порошенко.
![]()
Нда, відмова забанити - "випад", канєшно, зачотний !!!
А голосування буде, волєнс - нолєнс, тут ніхто нічого не змінює.
От тільки, порівняння з Порошенком - отето я, шото, ніпонєл..................
Sintez,, зогчєм Ві ідьотє по ступєнькам Порошенко ???
[/quote]
А це звецця ємким словом "хуцпа". Ну треба ж хоч щось приплести, якщо нічого нема.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Якщо я за щось держуся, то за форум. Як вмію й вважаю потрібним. Один уже проср@ли.
Поясніть, будь-ласка. З'являєцця форумчанка, котра останнім часом досить рідко буває на форумі, обзиває модератора всякими словами, звинувачує у зраді зрадній, а я маю мовчки, толєрастично дивитися на це? Так, я зробив поправку, який-небуть Галамага полетів би у вирій на місяць за такі викрутаси. Вимагаєте, щоб я радів таким наїздам? Ви мене з кимось переплутали.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Хз.Нечай писав: ↑ Завжди голосую за Синтеза. Не тому, що вважаю його хорошим модератором, найкращим був Кардинал. А тому, що він типовий представник української інтелігенції. яка вміє говорити правильні речі, але робить завжди прямо протилежне тому, що говорить. Так і Синтез-цитує КОБу, але чинить прямо їй протилежне. І так в усьому. По ньому розумієш, чому всі потуги нашої інтелігенції щось збудувати завжди закінчувались черговою Руїною. І це не спеціально, а від невміння робити правильні висновки. У мене такі студенти були-визубрить все на "5", а на практиці це застосувати не може, хоч до хворих його не допускай. Так і тут-наче робить все правильно, а форум на ладан дихає. Такий стиль поведінки характерний для жінок-вона може читати розумні книжки, ходити в театри і в картинні галереї, але все одно чинитиме так, як її ліва нога захоче. Українці-жіноча нація, тому завжди програють у протистоянні з чоловічими. Як зараз з Рашкою.
Ну й які результати у Кардинала?
Кардинальска команда запрошувала. Тоді я не пішов, бо не був готовий. І, власне, не розумів, ЯК вони збиралися модерувати.
По темі - модератор не може бути хорошим. Не та робота. Це я також розумію. До тих, хто вважає це "владою", "короною" етк - ставлюся іронічно, ну співчуваю, буває.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
https://www.google.com.ua/search?client ... 8&oe=UTF-8
ВЫ так уверенны,что если ВЫ не будете модератором-форум пропадет?
Ну и что,что она редко появлялась,она такая же форумчанка как все и имеет свое мнение .И Вы против того,что бы модератору Vollmer-делали замечания?Поясніть, будь-ласка. З'являєцця форумчанка, котра останнім часом досить рідко буває на форумі, обзиває модератора всякими словами, звинувачує у зраді зрадній, а я маю мовчки, толєрастично дивитися на це? Так, я зробив поправку, який-небуть Галамага полетів би у вирій на місяць за такі викрутаси. Вимагаєте, щоб я радів таким наїздам? Ви мене з кимось переплутал
Хотя благодаря ему на форуме сложилась нездоровая обстановка.
Вам этого не видно?