Може Ви є прихильником егалітаризму?
Катастрофа освіти, куди ми котимося?
Re: Катастрофа освіти, куди ми котимося?
Тим Хайнлайн і молодець, що вхитрявся у "казки для дітей" вгвинчувати філософську частину. Для молодшого і середнього? Ну кому як... А що для "дорослих"? Філософські трактати? Канта, котрого той же Хайнлайн назвав нмд цілком справедливо "любителем ганятися за власним хвостом"?
Тема толпо-"елітаризму" повністю розкрита там де треба, й легко засвоюєцця, якщо свідомість не піддалася заклеюванню "гуманітарною освітою".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
"Егалітаризм" - така ж картонна дурілка, як і "націоналізм".

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Тому що нереальний, точніше нереалізуЄмий в принципі, сорі за кацапізм. Ібо базуєцця на нереальних, казкових засадах. ХТО "вирівнювати" буде?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
петляешь? А давай проще - с возрастом, у тебя как, с усвоением и обработкой инфы? Все еще прогрессируешь?!
Це просто термін. Як і елітаризм. Просто ввімкніть мізки, тоді зрозумієте несумісність, тобто неможливіть поєднання термінів "товпа" та "елітаризм". Якийсь невіглас вигадав оксюморон, а Ви його з розумним виглядом до чого намагаєтесь клеїти? Приблизно як "розумний кретин" чи "яскрава темрява".
Який ще Азімов чи Хайнлайн, що начебто розуміли... але не запропонували...
Ви самі собі поясніть значення тієї КОБівської нісенітниці. Потім разом посміємося.
-
Я про логіку й послідовність. Якщо всі рівні, ХТО наглядатиме за "рівністю" , вимірюватиме її, визначатиме й "підрівнюватиме" девіантів?
Фуфло.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Не знаю. Чим міряти "усвоєніє" й "обробку"?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Собі я пояснив, все вкладаєцця. Вам "не зашло" - то навіщо гаяти час? Мені теж дещо, напр іноземні мови, до часу "не заходило", й викликало позіхання й сонливість. Тому можна одразу сміятися, якщо є бажання. Чому б і ні?M_M писав: ↑Це просто термін. Як і елітаризм. Просто ввімкніть мізки, тоді зрозумієте несумісність, тобто неможливіть поєднання термінів "товпа" та "елітаризм". Якийсь невіглас вигадав оксюморон, а Ви його з розумним виглядом до чого намагаєтесь клеїти? Приблизно як "розумний кретин" чи "яскрава темрява".
Який ще Азімов чи Хайнлайн, що начебто розуміли... але не запропонували...
Ви самі собі поясніть значення тієї КОБівської нісенітниці. Потім разом посміємося.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Об'ємами й швидкістю чого? Механічного запам'ятовування? А навіщо? І так уже хламу неміряно, який би не завадило "зтерти", а це неможливо. Із віком, нмд, важливішою стає здатність оперувати уже засвоєними знаннями. І селективність, скажімо так. Так, у цьому, вважаю, все ок.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
странно, даже в шахматах возраст заставляет уходить из большого спорта...
Не, ну я допускаю, что есть аматоры, которые неуклонно прогрессируют. С возрастом
На горє лєжит кірпічь, красной армії боєц.
По газонам нє ходіть, смєрть фашисскім окупантам!
Хз. Я не розумію, який "прогрес" і, головне, заради чого, нафік він впав сам по собі.
Гммммм... Напримєр, хто прогресивніший, амазонець, насадивший анаконду на спис, чи якась Штефі Граф, котра із ідіоцькими стогонами лупить ракеткою по м'ячику? Чи, повертаючись до шахів - якщо певний індивид ВСЕ життя грає у шахи - який "прогрес", якщо у інших галузях життя він майже ідіот? Ти хотів би бути схожим на Карпова?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
а представляешь себе идеальное общество, где все особи абсолютно одинаково и гармонично развиты?!Sintez писав: ↑ Хз. Я не розумію, який "прогрес" і, головне, заради чого, нафік він впав сам по собі.
Гммммм... Напримєр, хто прогресивніший, амазонець, насадивший анаконду на спис, чи якась Штефі Граф, котра із ідіоцькими стогонами лупить ракеткою по м'ячику? Чи, повертаючись до шахів - якщо певний індивид ВСЕ життя грає у шахи - який "прогрес", якщо у інших галузях життя він майже ідіот? Ти хотів би бути схожим на Карпова?
И продолжают развиваться с возрастом...
п.с.
а начинали мы с:
Штефі Граф ще зі старої школи, та била по м'ячу мовчки. Стогін під час удару з рівнем 100дб з гаком - це до Шарапової

Нагадало:
— Не сочтёшь ли ты, о Волька, возможным объяснить твоему недостойному слуге, что будут делать с мячом эти двадцать два столь симпатичных мне молодых человека! — почтительно осведомился Хоттабыч.