Те, що Ви запостили не обкладинку книги, а лейбу від фільму, наводить на думку, що книгу Ви не читали, тому що порівняно із книгою "екранізація" - піс оф шіт. Як і "Ляльководів", до речі.
так і не дали відповіді як вийти з тупіка толпо-"елітаризму".
Шо, правда? Може, і маккартізм - вигадка?
По темі - напр "Фонд", іще дещо про Транторіанську імперію, назв уже точно не пригадаю, "Пасинки Всесвіту", той же "Зоряний десант", "Подвійна зірка", "Марсіанка Подкейн", звичайно ж "Чужинець"... Вистачить? І шо? Так, проблему вони бачили, але вихід?
Користуйтеся лезом (бритвою) старого Оккама. Я запостив першу картинку яку мені видав гугл. Ковирятися до обкладинки книги мені було влом. А ваші висновки
Ти вже почав?
Звичайно. Але це МОЇ висновки й МІЙ палець.
естественно, я уже не могу, как десять лет назад, за ночь отписать готовый законопроект...
Це перелік назв, с яких ніяк не випливає щось про тупік толпо-"елітаризму". Термін, вигаданий "творцями" КОБ, Ви самі як розумієте?
Це про "Маю скафандр..."? Пафосний пасаж для дітей молодшого та середнього віку?
Ах, ну да, ну да, Суб'єктивізм дослідника - основний інструмент пізнання.
Законопроект за одну ніч?! А я дивуюся, чому "законодавство" ні в 3,14... І багато "проектів" ти так состряпав?
Ні, не увєрєн. Це дивлячись як міряти "прогрес". Але, напримєр, чим далі, тим більше й більше я маю відповідей на питання, котрі раніше залишалися без відповідей. Як підтримувати фізичний стан без таблеток я теж знаю й підтримую. За останні чотири роки я взнав стільки критично важливих речей, скільки не взнав мабуть за попередні сорок років. Прогрес це? Ну мабуть так. Але з моєї точки зору. З чужої, "стандартної", скоріш за все можна вважати, що я #@бнувся. Все відносно, як казав Мюнхгаузен.
Кому як. Так, термін вигаданий ВП, бо нічого подібного до цього не було, тому вищезгадані письменники/філософи й не могли прийти до якогось виходу. В принципі. Як я розумію? Як є, так і розумію, він повністю відповідає реальності. Зразків валом, у тому числі й прямо тут, на форумі.