? Продовжуй.
Як не стати драконом?
Re: Як не стати драконом?
Так, безумовно є. За вісім місяців війни ми звикли до сирен. Але виття сирени не є нормальним. За три місяці ми звикли до артобстрілів і до думки, що кожен твій крок може бути останнім, бо розвідка прозіває артобстріл і не попередить. Цей стан є звичним, але не є нормальним. Нмд, принаймні. Хоча норма звичайно суб"єктивна штука, загалом. Нормально для людей є ПОПЕРЕДИТИ отаку фігню, котра зараз робицця.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Звичайно. Але далеко не всі із цим згодні. https://t.me/gachi_defence/2859 читаємо коменти.
Важко зберегти терпіння під щоденними обстрілами.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Звичайно. Але далеко не всі із цим згодні. https://t.me/gachi_defence/2859 читаємо коменти.
Важко зберегти терпіння під щоденними обстрілами.
Ну якщо на те пішло, то божевілля почалося дещо раніше, із фейкової "пандемії", котру всі якось стидливо тепер намагаюцця не згадувати, тіпа й не було нічого. "Пандемію" якраз можна було викинути у вікно. Якби розум був. Але не вистачило. Як і підготуватися до війни можна було, але ніколи було й нікому - 99% наввипередки, хизуючись одне перед одним, будували хатинки, котрі тепер масовано і з задоволенням трощать кацапи. Се ля ві.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Так от швидкість світла у ВАКУУМІ є максимально досяжною для МАТЕРІАЛЬНОГО ТІЛА, що там Козирєв казав про матеріальне тіло, яке прибуло з Сіріуса?
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Можна додати, що швидкість світла може бути і меншою ніж у вакуумі, а швидкість точки, наприклад, змикання лез ножиць, може бути набагато більшою від швидкості світла у вакуумі. То таке. У звичайній школі, здається, не вивчається.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
З яких пір саме для "матераільного тіла"? Коли я в свій час знайомився із тими СТО і ОТО, підкреслювалося, що вона базуєцця на тому, що будь-яка ВЗАЄМОДІЯ не може передаватися швидше за c. Уже переграли? А ЩО тоді може рухатися швидше за c?
Але, загалом, я веду мову не про це. Ок, обком синод учьоний совєт постановить, що аксіоми помінялися. І що? Ти просто почнеш вірувати у оновлену догму. Як той у "вірус". От про що мову я веду.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це ви, падли, вкрали в мене, в моїх дітей та онуків щонайменше місяць життя, в кожного. Це саме через вас, "єретиків", загинуло від ковіду більше ніж на реальній війні. А зараз поступово люди починають повертатися до масок. Хоча ніхто не перевіряє, більшість продовжує ходити без масок.
Це ж намордники, ага. А ті, хто помирає - ходячі трупи, ага.
Так само й з драконізацією. Простіше позловтішатися з полонених от просто зараз, Всі зрозуміють, ага. Помста, око за око і таке інше. Але це просто ще один прояв відсутності нормальної освіти і відповідної людяності. Униз, до звірячихх інстинктів скотитися набагато легше ніж чомусь навчитися. І назвати будь-що, чого не розумієш, всесвітньою змовою, вигадкою вчених і таке інше - це з тієї ж опери.
Я про фізику, а не про математичні фокуси. Точка змикання лез не може. Бо міжатомна взаємодія не може передаватися швидше за c.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це і називається чув дзвін та не знаєш де він. Де ти вичитав, що будь-яка ВЗАЄМОДІЯ не може передаватися швидше за c? Наприклад, точка взаємодіїї двох хвильових фронтів, кожен з яких рухається зі швидкісттю "с", сама рухається зі швидкісттю, яка перевищує "с".
Востаннє редагувалось 09 листопада 2022, 16:36 користувачем Саня, всього редагувалось 1 раз.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Нікому не заборонено атакувати будь які постулати, головне самому розуміти що робиш.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Це наочний приклад повної відсутності уяви про пост-Ньютонівську епоху науки, що є фактом, що є гіпотезою, що аксіомою, що теорією, що філософією, що термінологією. Звідси й потік свідомості...
Нема ніяких наукових обкомів. Є факти, що можна перевірити. Для цього створили декілька методів. І є фантазії єретиків, жовтої преси та просто дурнів, що мають метою бажання привернути до себе увагу. Привернули. Задача виконана, Відпочивайте.
Побережи голову. У ній мабуть щось таки є. У тому чаті єсть і мій коментар, до речі, можливо ти й здогадався. І там, як і тут, на мене косо подивилася толпа "правильних", тільки у тому випадку - якраз за те, що я написав, що 1)не можна давати волю інстинктам 2) ми обіцяли не кривдити полонених і 3) ми начебто йдемо у цивілізований світ.M_M писав: ↑Це ви, падли, вкрали в мене, в моїх дітей та онуків щонайменше місяць життя, в кожного. Це саме через вас, "єретиків", загинуло від ковіду більше ніж на реальній війні. А зараз поступово люди починають повертатися до масок. Хоча ніхто не перевіряє, більшість продовжує ходити без масок.
Це ж намордники, ага. А ті, хто помирає - ходячі трупи, ага.
Так само й з драконізацією. Простіше позловтішатися з полонених от просто зараз, Всі зрозуміють, ага. Помста, око за око і таке інше. Але це просто ще один прояв відсутності нормальної освіти і відповідної людяності. Униз, до звірячихх інстинктів скотитися набагато легше ніж чомусь навчитися. І назвати будь-що, чого не розумієш, всесвітньою змовою, вигадкою вчених і таке інше - це з тієї ж опери.
Тепер по шизовірусу. 1) Пля... я у тебе нічого не крав. Якщо у голові чогось не вистачає, то не моя вина. 2) Претензії за загиблих - до "медичної" мафії. ЖОДЕН, кого я знаю й хто не повівся на цю хуцпу, не те що не помер, а навіть не хворів всерйоз за ці три роки. Зате кілька із вірусоповернутих таки віддали комусь душу, підписавшись на "лікування по протоколах", кисень, ШВЛ і т.п. Вєчна, як той казав, пам'ять. 3) На початках війни, коли ми допомагали вивозити дітей до ЗУ, я бачив ТАКУ кількість людей, таку скажену мішанину, котрої (надіюся) не побачу більше. ВСІ абсолютно без масок, спали покотом, у самий шо не на є "простужонебезпечний" перод... І шо? А нічого!
Але тобі, зрозуміло, як і іншому якомусь фанатику, це все божія роса, єссно.
Тут тема та ж, що і з раком. Он мамина сусідка готуєцця уже на Той світ, "по-правильному". Онкологи обібрали, як липку, напозичалася у всіх грошей всіма правдами й неправдами, а коли з'ясували, що грошей уже не буде, виписали, "на восстановлєніє". Може і тут я винен? Ні, я їй добросовісно розповів усе, що сам застосував, до чого докопався і що рятує. Але марно. Ібо вона ВІРУЄ у "правильну онкологію". А значить дорога ц неї одна. І фініш предсказуєм.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Вичитав у книжці, назву якої вже не пригадаю, щось типу "теорія відносності для чайників". Тим-то мене й здивувало, що там В ПРИНЦИПІ заперечувався будь-який рух із швидкістю більшою за c. Перевірити все це пропонувалося за допомогою сумнівних "мисленних експериментів". Тобто ніяк. Віруй, і все.
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Можу тебе засмутити, весь шкільний курс фізики на цей кшалт і правильно мав би називатись ознайомчим курсом з основами фізики.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Як же не заборонено, он М_М розірвати мене ладен, не бажаючи набратися мужності признатися хоча б самому собі, що ЗДУРУ прогаяв місяць свого життя, у той час як я, гад такий, спокійно гуляв парками, їздив у Карпати, й взагалі радів життю.
Ти вважаєш, що я не розумію що роблю?
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Це була не шкільна книжка. Але - хвилиночку! - ти хочеш сказати, що у "простих" книжках фізика одна, а у "складних" - інша?! Ну це навіть для мене перебор!
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Таки пам'ять працює! https://www.litmir.me/br/?b=149201&p=1
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Пане Синтезе, про що гілка? Бо почали з орчаток, а закінчили релятивістською?