Молот вєдьм

M_M

Re: Молот вєдьм

Повідомлення M_M » 18 грудня 2019, 14:21

Sintez писав:
M_M писав:
Невже помилився? Тоді вибачаюсь.
Ідіотизм, про який я пишу - це той, який мали на увазі ще давні греки. Тож і мене він стопудово стосуєцця, просто власний ідіотизм набагато важче усвідомлювати, аніж чужий. Тому я не збираюся відділяти себе від суспільства й робити вигляд що "над процесом". Я ж не Дрищ.
Поясніть, будь ласка, як стародавнє грецьке визначення можна притягнути до наступного речення:
ізимають у ідіотів, котрі не в стані захистити своє.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 16:16

главспец писав:
Sintez писав: При чому тут "біомаса"? Чи ти реально віриш, що справді "еліта" чи "закуліса" дозволяє "масі" щось вирішувати на "виборах"? Який відсоток населення робив "октябрьскую революцію"? Майдани? Який відсоток населення нині рулює долею глобалізіруємого світу? Твій "голос" може нічого не вирішувати, якщо ти мовчки пливеш за течією "де глибше", а може гори звернути. Дивлячись, ЩО він заспіває.
именно биомасса, потому как она - средство, инструмент! Прикинь, как политтехнологи продвинули З, а Ю загнали на маргинез! Голосами тупых баранов.
Но и Юля, ничего креативного предъявить не смогла. Кроме старых песен о глввном...
п.с.
если бы я назначал Президента, я бы назначил её.
Так Зєлю й НАЗНАЧИЛИ. Процедура "виборів" - лише формальність, надання "законності", "легітимізація" цього призначення.

Чому не назначили Юльку, я вже писав, тому що некерована "закулісою" і знає дофіга. Можу розписати докладніше, якщо треба.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 16:25

M_M писав:
Sintez писав: Ідіотизм, про який я пишу - це той, який мали на увазі ще давні греки. Тож і мене він стопудово стосуєцця, просто власний ідіотизм набагато важче усвідомлювати, аніж чужий. Тому я не збираюся відділяти себе від суспільства й робити вигляд що "над процесом". Я ж не Дрищ.
Поясніть, будь ласка, як стародавнє грецьке визначення можна притягнути до наступного речення:
ізимають у ідіотів, котрі не в стані захистити своє.
Одразу цитата із Вікі, її цілком вистачить:
Ідіот (давньогрецький термін) — людина, що живе у відриві від суспільного життя, не бере участі у загальних зборах громадян поліса та інших формах державного і громадського демократичного управління.
Ясно, що визначення "причесане" демократизаторами під їхні потреби. Але навіть такому визначенню відповідають українці? Моя відповідь - ні. Бо вони НЕ БЕРУТЬ участі в управлінні суспільними справами. У шоу/виставах/постановках ("вибори", "майдани", "війни") участь беруть. В управлінні - ні.
Розгорнути відповідь, чи й так досить?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 16:33

Sintez писав: Так Зєлю й НАЗНАЧИЛИ. Процедура "виборів" - лише формальність, надання "законності", "легітимізація" цього призначення.
аргумент принят.
И чем же тогда биомассе может помочь поголовная упр.грамота?! Если её пользуют на выборах! Хоть с грамотой, хоть без оной...
п.с.
а по поводу - «назначили», не думаю, просто фраеру неожиданно попёрло, а взрослые дяди воремя заметили и подключились наполную.

а теперь рассмотрим в ретроспективе: допустим, Ю. первой, приходит в голову гениальная идея: а сделать из З. собственноручно президента, т.к. самой не светит?
Ну как она уже один раз сделала, естественно, поменяв тактику, и особо не светясь.
Протуканила верное премьерство.

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 16:40

Sintez писав: Бо вони НЕ БЕРУТЬ участі в управлінні суспільними справами. У шоу/виставах/постановках ("вибори", "майдани", "війни") участь беруть. В управлінні - ні.
м-дя, картинка: вот представил я себе своих соседей (намедни был сходняк жильцов по поводу ремонта), согнать их в кучу и заставить управлять!
п.с.
представь себе пароход, где все матросы прокладывают курс... В разные стороны.

M_M

Повідомлення M_M » 18 грудня 2019, 16:42

Sintez писав: Бо вони НЕ БЕРУТЬ участі в управлінні суспільними справами.
Як вони НЕ БЕРУТЬ? По своїй волі? Чи під дулами автоматів та гармат?
Вам не здається, що звинувачувати жертву у пограбуванні (чи у вбивстві) ... хм... дещо не по людськи?

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 18:11

главспец писав: а по поводу - «назначили», не думаю, просто фраеру неожиданно попёрло, а взрослые дяди воремя заметили и подключились наполную.
Ти переплутав. Коли дорослі дяді помітили, отоді фраєру й "поперло". Хіба він перший? Так само "поперло" свого часу Данилку/Сердючці, напримєр. Або тому ж Тягнибаксу. А пропала потреба - на смітник...
Хоча, зазвичай, самі вони вважають що їхній "успєх" - виключно їхня особиста заслуга, шарм етк.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 18:15

главспец писав: И чем же тогда биомассе может помочь поголовная упр.грамота?! Если её пользуют на выборах! Хоть с грамотой, хоть без оной...
Управлінська грамотність робить об'єкта суб'єктом. Тобто олень стає вовком. Або орлом, якщо повезе.
Але все виховання оленів спрямоване на те, щоб змалечку втокмачувати про небезпеку й тяготи вовчого а тим паче орлиного життя.

Шось мене на алегорії потягло. Мабуть погода впливає.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 18:20

Sintez писав:
главспец писав: И чем же тогда биомассе может помочь поголовная упр.грамота?! Если её пользуют на выборах! Хоть с грамотой, хоть без оной...
Управлінська грамотність робить об'єкта суб'єктом. Тобто олень стає вовком. Або орлом, якщо повезе.
Але все виховання оленів спрямоване на те, щоб змалечку втокмачувати про небезпеку й тяготи вовчого а тим паче орлиного життя.

весьма спорный вопрос! Любого здорового подростка можно пинками сделать разрядником в любом виде спорта, кроме шахмат.
А вот мастером спорта только талантливого, и только в подходящем ему виде спорта!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 18:21

главспец писав: а теперь рассмотрим в ретроспективе: допустим, Ю. первой, приходит в голову гениальная идея: а сделать из З. собственноручно президента, т.к. самой не светит?
Ну как она уже один раз сделала, естественно, поменяв тактику, и особо не светясь.
Другий раз та ж хохма не пройде. Дорослі дяді тим і дорослі, що таки роблять висновки із власних помилок.
Тоді, у 2005, Юлька могла втриматися на спині у тигра, ЗААРЕШТУВАВШИ Дрища на річниці Майдану. За зраду. У прямому ефірі. Нічого їй би ніхто не зробив. І я чекав саме цього. Але вона із Іудою поцілувалася.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 18:24

главспец писав:
Sintez писав: Бо вони НЕ БЕРУТЬ участі в управлінні суспільними справами. У шоу/виставах/постановках ("вибори", "майдани", "війни") участь беруть. В управлінні - ні.
м-дя, картинка: вот представил я себе своих соседей (намедни был сходняк жильцов по поводу ремонта), согнать их в кучу и заставить управлять!
п.с.
А уяви собі літак, де пілота обирають пасажири перед польотом!

Саме щоб не було такого абсурду, як на сходняках, і потрібна упр грамотність.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 18:24

Sintez писав:
главспец писав: а теперь рассмотрим в ретроспективе: допустим, Ю. первой, приходит в голову гениальная идея: а сделать из З. собственноручно президента, т.к. самой не светит?
Другий раз та ж хохма не пройде. Дорослі дяді тим і дорослі, що таки роблять висновки із власних помилок.
Тоді, у 2005, Юлька могла втриматися на спині у тигра, ЗААРЕШТУВАВШИ Дрища на річниці Майдану. За зраду. У прямому ефірі. Нічого їй би ніхто не зробив. І я чекав саме цього. Але вона із Іудою поцілувалася.

ну! А ты мечтаешь их обуть с помощью упр.грамотных баранов!

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 18:27

Sintez писав:
главспец писав: м-дя, картинка: вот представил я себе своих соседей (намедни был сходняк жильцов по поводу ремонта), согнать их в кучу и заставить управлять!
п.с.
А уяви собі літак, де пілота обирають пасажири перед польотом!

Саме щоб не було такого абсурду, як на сходняках, і потрібна упр грамотність.
много ты знаешь людей, которые считают, что им недостаточно упр.грамоты для жизни, для правильного выбора?
Я - ни одного!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 18:35

M_M писав:
Sintez писав: Бо вони НЕ БЕРУТЬ участі в управлінні суспільними справами.
Вам не здається, що звинувачувати жертву у пограбуванні (чи у вбивстві) ... хм... дещо не по людськи?
Чому? Звичайно, якщо розглядати відрізок 1932-1933 - так, нещасні жертви. А якщо відрізок 1914-1933 - картина вже геть інша. А якщо 1861-1933 - геть інша... І чим далі розвиваюцця нинішні події, тим моторошніше стає, бо дуже вже багато схожого... "Революція ...5 року", "війна ..14 року", "Бресський/Мінський мир", "активісти"....

Щодо "винен/невинен". Тут недавно випадково розговорився із сусідським пацаном і його мамкою. Батька нема, худе, слабке, у школі б'ють. Кажу, приходь, у мене є гантелі, гирі, боксерська гріша, підкачаєшся, покажу трошки як по морді дати й не отримати самому.
НЕ ХОЧЕ. Розповів мамі, тут я вже пожалкував, що поліз у це.
Як вважаєте, коли цей хлюпік вчергове отриає копняка під сраку - хто буде винен?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 18:41

M_M писав: Як вони НЕ БЕРУТЬ? По своїй волі?
Виокремлю ще один аспект. Так, можна сказати, що "не по своїй волі". Бо системна ІДІОТИЗАЦІЯ іде на глобальному рівні, я фіг зна скільки про це писав. Але все одно той, хто НЕ ХОЧЕ, не піддаєцця їй! Так що тут питання краще ставити так: а вона є, та воля?
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 18:42

M_M писав: Чи під дулами автоматів та гармат?
Ні, задіяна куди потужніша, інформаційна, зброя. Проти неї гармати й автомати - фуфло.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 18:43

Sintez писав:
M_M писав:
Чому? Звичайно, якщо розглядати відрізок 1932-1933 - так, нещасні жертви. А якщо відрізок 1914-1933 - картина вже геть інша. А якщо 1861-1933 - геть інша... І чим далі розвиваюцця нинішні події, тим моторошніше стає, бо дуже вже багато схожого... "Революція ...5 року", "війна ..14 року", "Бресський/Мінський мир", "активісти"....

Щодо "винен/невинен". Тут недавно випадково розговорився із сусідським пацаном і його мамкою. Батька нема, худе, слабке, у школі б'ють. Кажу, приходь, у мене є гантелі, гирі, боксерська гріша, підкачаєшся, покажу трошки як по морді дати й не отримати самому.
НЕ ХОЧЕ. Розповів мамі, тут я вже пожалкував, що поліз у це.
Як вважаєте, коли цей хлюпік вчергове отриає копняка під сраку - хто буде винен?
в надо было ему ещё про упр.грамоту втереть!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 18:50

главспец писав:
Sintez писав:

весьма спорный вопрос! Любого здорового подростка можно пинками сделать разрядником в любом виде спорта, кроме шахмат.
А вот мастером спорта только талантливого, и только в подходящем ему виде спорта!
Якщо не займатися примітивною фізкультурою, то не буде ні розрядників, ні майстрів.

Так я свого малого пінками фізично виховував. Але ми говоримо не про поодинокі випадки, а про систему. А системні "пінки" засуджені як "авторитаризм", "сталінізм" етк. Куди приємніше "ліберально" зпиватися замість "авторитарно" бігати, віджиматися від підлоги й підтягуватися на перекладині.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 18 грудня 2019, 18:54

Sintez писав: Але ми говоримо не про поодинокі випадки, а про систему. А системні "пінки" засуджені як "авторитаризм", "сталінізм" етк.
допустим, так ты веришь, шо слепые прозреют, а тупые - поумнеют?!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 18 грудня 2019, 18:55

главспец писав:
Sintez писав:

ну! А ты мечтаешь их обуть с помощью упр.грамотных баранов!
Я не мєчтаю нікого обуть. "Дорослі дяді" у тій же ж. , що й "олені", й дурні "олені" їм теж не вигідні. Тікати їм нікуди, а Земля вже від них порядком втомилася.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Відповісти