три секунды - это время замедлителя в запале гранаты, полагаю, что метнув гранату в патруль, преследуемый злодей не должен стоять на месте и ждать эффекта, а убегать, не?
Убийство шеремета.
Re: Убийство шеремета.
Я бы сказал - не принципиальная! Допустим, я расскажу историю, малоправдоподобную, но теоретически возможную, ссылки и подверждения дать откажусь категорически, как тогда?
Ну, допустим, я видел как чувак из ПМа на 25 метров попадает в спичку. Возможно?
Мій однокурсник, Шурік, на 25 м., саджав із ПМ у десятку дві обойми підряд. І що ???
Ротний, Рома, з 50 метрів, збивав 8 пляшок, за 6 секунд.
А з калаша на 100 м. чергами висвердлював десятку. І що ???
Тільки то, що ти так не вмієш ???
Участь в голосуванні - є формою колаборації
Тобі не подобається стрільба пораненого лейтенанта?
Чи точка влучання?
Чи те, що перенісся диверсанта було вибите кулею, а потилиця залишилася ціла?
Чи те, що диверсант не скористався своїм моднім, ФСБшним, фірмовим пістолетом?
Без двох магнітних мін - нафіга би він перся до товарної залізничної станції?
Участь в голосуванні - є формою колаборації
я ответил на:Vollmer писав: ↑
Тобі не подобається стрільба пораненого лейтенанта?
Чи точка влучання?
Чи те, що перенісся диверсанта було вибите кулею, а потилиця залишилася ціла?
Чи те, що диверсант не скористався своїм моднім, ФСБшним, фірмовим пістолетом?
Без двох магнітних мін - нафіга би він перся до товарної залізничної станції?
міг отримати кулю у лоба під час кидка гранати. Чи через півсекунди після.
Це вільна інтерпретація побачених наслідків або почутого з чиїхось слів. А побачене було, наскільки я зрозумів, - поранений лейтенант та куля у лобі. Але навіть у первісній версії нічого неможливого нема. Бо через пару секунд після вибуху мерзотник скоріш за все озирнувся, щоб побачити наслідки вибуху. Може вже й не треба бігти...
А для Вас є одна неприємна новина. Ви вже двічі погрожували або припускали можливість неправдивого свідчення з Вашого боку. У купі з впертою недовірою до чиїхось слів та звичайною властивістю людей усіх судити по собі, це означає зменшення довіри до будь-яких Ваших власних історій. Що посієш...
можно цитаты?!M_M писав: ↑Це вільна інтерпретація побачених наслідків або почутого з чиїхось слів. А побачене було, наскільки я зрозумів, - поранений лейтенант та куля у лобі. Але навіть у первісній версії нічого неможливого нема. Бо через пару секунд після вибуху мерзотник скоріш за все озирнувся, щоб побачити наслідки вибуху. Може вже й не треба бігти...
А для Вас є одна неприємна новина. Ви вже двічі погрожували або припускали можливість неправдивого свідчення з Вашого боку. У купі з впертою недовірою до чиїхось слів та звичайною властивістю людей усіх судити по собі, це означає зменшення довіри до будь-яких Ваших власних історій. Що посієш...
п.с.
это про «марсиян»? Отличный аргумент, и интерпритация, тоже, респект.
п.п.с.
что ещё со мною «не так»?
Другу цитату шукати, чи вже й так зрозуміло?
Мені також зрозуміло, що це явне перебільшеня, алегорія, припущення, художній прийом... Але за деяких обставин це може бути використане проти Вас у суді. Ви ж самі це знаєте. Не сійте недовіру. Особливо там, де брехати нема сенсу. Бо це бумеранг.
даже так? Это угроза? Тогда прошу по-подробнее!M_M писав: ↑Другу цитату шукати, чи вже й так зрозуміло?
Мені також зрозуміло, що це явне перебільшеня, алегорія, припущення, художній прийом... Але за деяких обставин це може бути використане проти Вас у суді. Ви ж самі це знаєте. Не сійте недовіру. Особливо там, де брехати нема сенсу. Бо це бумеранг.
п.с.
и где же я «збрэхав»? Или только обещал?
в самом деле? Я лишь высказываю сомнения в достоверности и предлагаю их рассеять, не более того. Не моя вина, что ни подтверждений, ни ссылок на источники не последовало.
п.с.
так что там насчёт Ваших угроз «судом»?
Радиус рассеяния стандартного ПМ - 7.5см на 25 метрах. Т.е. вполне возможно, что попадет в спичку с какой-то попытки. Если повезет - то даже с первой. "Доведенные" пистолеты со спец патронами имеют разлет меньше. И что?
здесь:
главспец писав: ↑даже так? Это угроза? Тогда прошу по-подробнее!M_M писав: ↑
Другу цитату шукати, чи вже й так зрозуміло?
Вероятность, реальная?
Есть шанс, что и слепой, с неограниченным запасом патронов, проделает этот трюк. Теоретически.
Тобто Ви вважаєте, що обставини можуть виникнуть, та злякались?
А з чого випливає що саме М_М буде подавати позов? Навряд чи він взагалі буде знати про Ваші проблеми. Це може бути будь яка справа, під час якої адвокати та прокурори будуть вивчати Вашу поведінку. Вивчати Вашу схильність до тих, чи інших вчинків. А вони що шукатимуть - те й знайдуть.