Обеззброєння України.

Sintez
Єретик

Re: Обеззброєння України.

Повідомлення Sintez » 21 лютого 2020, 08:55

Тема загалом не про це.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

M_M

Повідомлення M_M » 21 лютого 2020, 09:16

Хіба не про роззброєння населення більшовиками?

главспец

Повідомлення главспец » 21 лютого 2020, 09:22

M_M писав: Хіба не про роззброєння населення більшовиками?
только ли?
1937 год — новый Закон об огнестрельном оружии запрещает любое автоматическое оружие.

1967 год — введены лицензии для ружей.

1968 год — устанавливается плата за лицензию на карабин.

1988 год — запрещены все полуавтоматы, помповые ружья, короткие дробовики с магазинами и любые самозарядные винтовки.

И, наконец, Консервативное правительство в 1997 году вносит законопроект, запрещающий весь короткоствол, кроме мелкашки .22.

Но, выиграв выборы, вносит в законопроект поправку запрещающую и калибр .22.

Так в 1997 Англия стала страной "без этого противного оружия"

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 21 лютого 2020, 09:24

Sintez писав: Чи Ви вважаєте, що пістолети мають лежати на полицях якогось Ашана чи Білли поряд із перфораторами?
Яка різниця де вони лежать? У нас нема ткого, щоб пересічний виконавши певні процедури зміг отримати дозвол на ношення короткостволу. За виключення суддів, делапутів та іншої владної шушери.

M_M

Повідомлення M_M » 21 лютого 2020, 09:25

главспец писав: Так в 1997 Англия стала страной "без этого противного оружия"
Можна ще про Японію... Але Subj про конкретну державу.

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 21 лютого 2020, 09:29

Noex писав: Якщо би був дозвіл на короткоствол - в Саджарах по автобусах кидали б каміння чи стріляли?
Я дкмаю, що б не тільки не стріляли, а ще й каміння не кидали. Зброя дисциплінує. А оці совкові левацьки закідони "всі всіх перестріляють" дебілоїдная маячня профанів, або агітпроп постсовєцької влади, яка сама, до речі, озброєна тим же короткостволом.
Зображення

главспец

Повідомлення главспец » 21 лютого 2020, 09:37

M_M писав:
главспец писав: Так в 1997 Англия стала страной "без этого противного оружия"
Можна ще про Японію... Але Subj про конкретну державу.
???!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 21 лютого 2020, 09:50

Тема загалом про те, що українці перед зовнішніми загрозами опиняюцця як без союзників (мало того, зі складними внутрішніми проблемами), так і без зброї, котра допомогла б стримувати зовнішню агресію.

Але, звичайно (нмд) озброєння притомних громадян у приватному порядку - лише плюс. Але рабовласницька система цього не дасть, і не мрійте.

У Англії - вона ж самісінька.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 21 лютого 2020, 09:55

главспец писав: только ли?
1937 год — новый Закон об огнестрельном оружии запрещает любое автоматическое оружие.
1988 год — запрещены все полуавтоматы, помповые ружья, короткие дробовики с магазинами и любые самозарядные винтовки.
И, наконец, Консервативное правительство в 1997 году вносит законопроект, запрещающий весь короткоствол, кроме мелкашки .22.
І огребають зараз від спалаху злочинності. Коли довх поліцейських жінок застрелили, вони почухали потилиці і почали розмірковувати чи повернути зброю поліції.

P.S. Чувака, який протримав грабіжників півтори години до приїзду поліції (sic!) у свому домі за допомогою іграшкового пістолета засудили на півроку за те що спричинив тим моральну травму. І це сучасна Англія. :lol:

главспец

Повідомлення главспец » 21 лютого 2020, 10:05

Mack Mack писав:
главспец писав: только ли?
І огребають зараз від спалаху злочинності. Коли довх поліцейських жінок застрелили, вони почухали потилиці і почали розмірковувати чи повернути зброю поліції.

P.S. Чувака, який протримав грабіжників півтори години до приїзду поліції (sic!) у свому домі за допомогою іграшкового пістолета засудили на півроку за те що спричинив тим моральну травму. І це сучасна Англія. :lol:
ну! Я этот прикольный пример привёл исключительно на:

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 21 лютого 2020, 10:30

главспец писав: ну! Я этот прикольный пример привёл исключительно на:
Зрозумів, але ще хотілось почути вашу думку з приводу легалізації короткоствола в Україні. :drag:

Noex

Повідомлення Noex » 21 лютого 2020, 10:32

Mack Mack писав: Зброя дисциплінує.
Особливо п'яних виродків, які і кидали каміння по автобусах з обіцянками спалити їх нах.

главспец

Повідомлення главспец » 21 лютого 2020, 10:48

Mack Mack писав:
главспец писав: ну! Я этот прикольный пример привёл исключительно на:
Зрозумів, але ще хотілось почути вашу думку з приводу легалізації короткоствола в Україні. :drag:
я - за. Для начала (нужна культура обращения с оружием) - хранение в сейфе, перевозка разряженным, с заблокированным спуском или в запертом кейсе.
Приехал в тир, пострелял и домой. Сколько надо сжечь патронов, чтобы научиться хоть приблизительно попадать?
Ношение снаряженным - лет через пять, строго по результатам, индивидуально.
И четко прописать понятие «допустимой самообороны». На сегодня, применивший легальный гладкоствол, даже у себя дома, становится заложником следака, эксперта, судьи. На предмет: а может убитый вами злодей с топором собирался вас только слегка попугать?

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 21 лютого 2020, 11:18

главспец писав: я - за. Для начала (нужна культура обращения с оружием) - хранение в сейфе, перевозка разряженным, с заблокированным спуском или в запертом кейсе.
Приехал в тир, пострелял и домой. Сколько надо сжечь патронов, чтобы научиться хоть приблизительно попадать?
Ношение снаряженным - лет через пять, строго по результатам, индивидуально.
И четко прописать понятие «допустимой самообороны». На сегодня, применивший легальный гладкоствол, даже у себя дома, становится заложником следака, эксперта, судьи. На предмет: а может убитый вами злодей с топором собирался вас только слегка попугать?
Згоден, хоча чомусь не очікував від вас такої позиції. :)

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 21 лютого 2020, 11:27

Мне короткоствол не нужен, редко бываю в общественных местах...хотя конечно просто иметь это было бы неплохо, но и не обязательно. А вот четкий закон по самообороне бы не помешал. Ну допустим я пальну из легального дробаша какого-то придурка в доме...и что? Сяду, даже если не насмерть...еще и платить ему буду пенсию...либо откупаться придется если получится.

главспец

Повідомлення главспец » 21 лютого 2020, 11:37

Mack Mack писав: Згоден, хоча чомусь не очікував від вас такої позиції.
на нарезной карабин я получил разрешение ещё при совке, тогда с этим было строго, подписывал только первый зам МВД. За любой косяк могли изъять, причем весь арсенал.
Выработался рефлекс. Поэтому даже сегодня, отправляясь на «побухать с друзьями», оставляю в сейфе. Дома или на работе. А так всегда ношу, мало ли...

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 21 лютого 2020, 11:41

главспец писав: Поэтому даже сегодня, отправляясь на «побухать с друзьями», оставляю в сейфе. Дома или на работе. А так всегда ношу, мало ли...
Отож, як пояснити нєдальокім, що зброя дісциплінує власника. :pardon:
Тільки при дозволу на вогнепальний короткоствол потрібно буде заборонити рєзіносрєл, #воізбєжаніє

главспец

Повідомлення главспец » 21 лютого 2020, 11:52

Mack Mack писав:
главспец писав: Поэтому даже сегодня, отправляясь на «побухать с друзьями», оставляю в сейфе. Дома или на работе. А так всегда ношу, мало ли...
Отож, як пояснити нєдальокім, що зброя дісциплінує власника. :pardon:
Тільки при дозволу на вогнепальний короткоствол потрібно буде заборонити рєзіносрєл, #воізбєжаніє
а тут я не согласен! Знаю некоторых легальных владельцев, у которых срывает крышу, от своей «крутости»: вот я щас всех злодеев напугаю-разгоню! Вероятность, что такой мачо, отстреливаясь от бродячих собак, не завалит пару-тройку случайных прохожих?!

Mack Mack

Повідомлення Mack Mack » 21 лютого 2020, 12:20

главспец писав: а тут я не согласен! Знаю некоторых легальных владельцев, у которых срывает крышу, от своей «крутости»: вот я щас всех злодеев напугаю-разгоню! Вероятность, что такой мачо, отстреливаясь от бродячих собак, не завалит пару-тройку случайных прохожих?!
У даному випадку - може. А от коли він буде знати, що зброя може бути ще й у інших, то це збиває бойовий настрій

Noex

Повідомлення Noex » 21 лютого 2020, 12:24

Чим резиностріл не влаштовує для самооборони? Не круто?

Відповісти