краще візьми заступ.
та посій щось
Скоро доведецця брати щось інше.
я правильно понял: и то, и другое в обозримом будущем - абсолютно нереально?Sintez писав: ↑ Штаб може організувати тільки новий "Сталін". Я поки що такого у "великій політиці" не бачу. Та його туди й не пустить ніхто.
Фестиваль ідіотів, серед якого лохторату пропонують "вибирати".
Віче має перспективу тільки за умови загальної управлінської грамотності населення, інакше "майдан-балаган", танці, славні, сцена і сірі "модератори", котрі когось пускатимуть на ту сцену, а когось - ні.
Якого ... я маю паритися про якусь "перепустку"?
Це дивлячись який у тебе обзор. Все від нас залежить.главспец писав: ↑я правильно понял: и то, и другое в обозримом будущем - абсолютно нереально?Sintez писав: ↑ Штаб може організувати тільки новий "Сталін". Я поки що такого у "великій політиці" не бачу. Та його туди й не пустить ніхто.
Фестиваль ідіотів, серед якого лохторату пропонують "вибирати".
Віче має перспективу тільки за умови загальної управлінської грамотності населення, інакше "майдан-балаган", танці, славні, сцена і сірі "модератори", котрі когось пускатимуть на ту сцену, а когось - ні.
Тобто, замість тупих засранців у уряд слід набрати молодих ТП?
Ну мені здалося, що про щось вони здогадуюцця... Але їх, скоріше за все, запевнили, що буде зовсім не боляче.
Про уряд, а про кого ж? Ми ж уже посадили на головну табуретку клоуна, після того як ЗМІ розпіарили що ... у Ісладнії, чи шо? - у прези коміка вибрали. Чому б і тут не поекспериментувати? Шоу маст го он!