Поговорим?

Sintez
Єретик

Re: Поговорим?

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2020, 16:36

Babasha писав: «узурпировал власть» всех разогнал, часть засунул в вечный бан.
Давив ватніків і давитиму, скільки сил і можливостей моїх буде.
Тебе б теж слід було б, але ти ватнік куди хитріший і підліший, аніж той же Украся. Так що ходи поки що, підколодний.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

главспец

Повідомлення главспец » 17 квітня 2020, 17:43

Sintez писав:
Тебе б теж слід було б, але ти ватнік куди хитріший і підліший, аніж той же Украся. Так що ходи поки що, підколодний.

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2020, 17:50

Фрося писав: Когда уважают чужое мнение,то к нему прислушиваются.Если 7 человек проголосовали,что в декабре,что сейчас за недоверие к вам это вам ни о чем не говорит.
Чому не говоріт? Говоріт про те, що єсть особи, зацікавлені мене й Волмера із модераторів випхнути. Чимось ми заважаємо, очевидно. Для цього використовуєцця кожна щонайменша зачіпка.
Фрося писав: Второе голосование подряд я предлагаю голосовать за каждого модератора открытым голосованием. Тебе это написать гигантским шрифтом и красным цветом,может тогда увидишь? Это не выдуманные мной правило,а так мы голосовали в первые голосовалки. Позже,когда недовольные люди начали уходить,ты сделал голосование тайным и за "команду". В итоге адекватные и умные юзеры просто ушли.
Голосувалка від кожного персонально - це вибори, а не вотум довіри. Це складніша процедура, і вимагає більше часу. Ви вважаєте, що мені більше нічим займатися? Результат все одно був би більше 50%, уже очевидно, тому дурочьку включпєте саме Ви, наперед звинувачуючи мене. Хуцпа вона така, я розумію.

Ніяких "окремих модераторів" немає, брати Волмера і Харитона на допомогу було МОЄ рішення. Мені й відповідати. Якщо якесь рішення Волмера мене не влаштовуватиме, я його просто відміню, і все. Всі бани - від МОГО імені.
Фрося писав: Тебе напомнить?Но,ты и так прекрасно помнишь и не забываешь при случае "потыкать иголочкой" М_М. Я виновата перед М_М,что без его согласия вынесла в декабрьскую голосовалку его кандидатуру и Асмодея.
Уважаю его стойкость,что не поддается на твои провокации.
Тобто у вас немає кандидатури. Я не вправі розписуватися за інших юзерів, можу лише висловити припущення, що вони не зхотіли брати участь у вашій з Вірою афері, бо від неї дурно пахне.
Фрося писав: Читай выше,эта незначительная просьба доводит вас до истерики,что понять вы уже не в состоянии.
Фрося, виключайте.
Вводити правила - це значить ввергати форум у постійні ідіоцькі "правильні" розборки. Про спокійні тьорки на суспільно-політичні ьеми можна забути, перевірено досвідом. Саме тому принциповим наріжним каменем, коли я брався модерувати, була відсутність правил. Лише вотум довіри, як контроль і хапобіжник. Він працює, але Вам із Вірою не терпицця, тому саме у вас істерика починаєцця від неможливості домогтися своєї мети, зберігши при тому видимість демократії. Тому ви починаєте генерувати новели типу "роздєльного голосування".
Фрося писав: Цель одна,вернуть форуму адекватность и комфортность в общении со всеми собеседниками.
Це просто брехня.
Фрося писав: К технической стороне нет,а с моральной точки зрения,модератор не должен задавать общий тон форуму.Такое отношение приводит в никуда.
Ви в комсомолі состоялі? Щось одразу згадалися збори із розбором "морального обліка"...
Фрося писав: Глупости эти читать не хочу,
Не хочу вступать в перепалку:
Идет же хорошая идея дураку,
Но не умнеет он. А идею жалко..
Не в коня корм? Буває.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2020, 17:52

а баба галамага писав: оказуєцця, шо Фрося тут - дісідєнт і апазіціонєр, а я, дурний, думав, шо тут фросін хворум
Прикинь! Відстав ти від життя, однако...
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Sintez
Єретик

Повідомлення Sintez » 17 квітня 2020, 17:54

Pestilence писав: Вот именно поэтому голосование должно быть не тайным, с обязательной отпиской в теме.
Якщо ти прикрутиш кнопку "Голосування після повідомлення в темі" - то так і буде. Зараз такої кнопки нема.
🇺🇦 🇮🇱
Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 17 квітня 2020, 18:00

Sintez писав: Якщо ти прикрутиш кнопку "Голосування після повідомлення в темі" - то так і буде. Зараз такої кнопки нема.
Нет такой функции тут.
Но никто не мешает это делать руками, разве что нежелание.

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 17 квітня 2020, 18:26

Sintez писав:
Давил ты только лысого и то лет 30 назад последний раз. С тех пор только на кушетке под видосики старперцев-кобовцев... Чо уж - в это верю! ;)
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 19:31

Babasha писав: Clone - записала, но не знаю голосувал ли, Olga
я не записувала, а пропонувала імовірну кандидатуру. Фрося оцінила імовірність...
Натоді він ніяк не показав, що змінив думку

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 19:49

Sintez писав:
Pestilence писав: Вот именно поэтому голосование должно быть не тайным, с обязательной отпиской в теме.
Якщо ти прикрутиш кнопку "Голосування після повідомлення в темі" - то так і буде. Зараз такої кнопки нема.
У базі даних мабуть можна підглянути IP кожного, хто проголосував, і, кинувши його у пошук по ній - ідентифікувати нік.
Якби це не важко було Pestilence - було б чудово. І таємність збережена, і клонам зась.
Можна відкрито проголосувати за довіру Pestilence у такій справі.

Наївно, але це перше, що приходить в голову. Але це гратися, звісно, треба.

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2020, 19:56

Olga писав:
Sintez писав: Якщо ти прикрутиш кнопку "Голосування після повідомлення в темі" - то так і буде. Зараз такої кнопки нема.
У базі даних мабуть можна підглянути IP кожного, хто проголосував, і, кинувши його у пошук по ній - ідентифікувати нік.
Якби це не важко було Pestilence - було б чудово. І таємність збережена, і клонам зась.
Можна відкрито проголосувати за довіру Pestilence у такій справі.

Наївно, але це перше, що приходить в голову. Але це гратися, звісно, треба.

В голову-то воно приходить.
Але, ніяк не вирішує поставлену задачу.
Участь в голосуванні - є формою колаборації

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 20:03

Тоді ще простіше - бажаючий голосувати залишає повідомлення "Голосую".
І тоді кількість "лишніх" голосів буде очевидною

главспец

Повідомлення главспец » 17 квітня 2020, 20:05

Sintez писав: Голосувалка від кожного персонально - це вибори, а не вотум довіри. Це складніша процедура, і вимагає більше часу. Ви вважаєте, що мені більше нічим займатися?
в самом деле?! И в чём же сверх«сложность», и куда спешим не успеть (вимагає більше часу?)?!
п.с.
а более убедительных отмазок нет? Типа: не могу поступиться принципами. И кнопкой!

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2020, 20:12

Olga писав: Тоді ще простіше - бажаючий голосувати залишає повідомлення "Голосую".

Тобто, Ви ще тримаєтеся думки, що "зайві голоси" існують ???
Після того вже, як набралося голосів за вотум з іменами?
Ви уявляєте собі, механізми створення таких, "зайвих голосів", і вважаєте їх більш вірогідними, за просто, голосування, когось, із 150 юзерів ???
Я до понеділка буду заздрити, Вашій фантазії, ентузіазму, стійкості при досягненні мети !!!
І, кстаті - да, помітно юзерів, яких жодні інші, політичні питання - не цікавлять......... :lol: :lol: :lol:

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 20:15

Vollmer писав:
Olga писав: Тоді ще простіше - бажаючий голосувати залишає повідомлення "Голосую".

Тобто, Ви ще тримаєтеся думки, що "зайві голоси" існують ???
Після того вже, як набралося голосів за вотум з іменами?
Ви уявляєте собі, механізми створення таких, "зайвих голосів", і вважаєте їх більш вірогідними, за просто, голосування, когось, із 150 юзерів ???
Я до понеділка буду заздрити, Вашій фантазії, ентузіазму, стійкості при досягненні мети !!!
І, кстаті - да, помітно юзерів, яких жодні інші, політичні питання - не цікавлять......... :lol: :lol: :lol:
А оті чокнуті, що за Зеленського, хтозна, чому я маю їм довіряти?
Ану наберуть більшість нечесно, у своїм намаганні захопити майданчик

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2020, 21:01

Olga писав: .........................................................................................................................................................
А оті чокнуті, що за Зеленського, хтозна, чому я маю їм довіряти?
Ану наберуть більшість нечесно, у своїм намаганні захопити майданчик

Хороше питання.
І, що, як вони це робитимуть ??? :lol: :lol: :lol:

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 21:09

Vollmer писав: Я до понеділка буду заздрити, Вашій фантазії, ентузіазму, стійкості при досягненні мети !!!
маю час і маю натхнення.
З дуже великою імовірністю вважаю, що не зміню свою думку щодо довіри до правильності нинішньої модерації.
Ні разу не спохмурніла, читаючи тему "Бан-лист" (хіба за Українського стало шкода, але це треба знати його з іншого боку, він навмисне веде себе негідно і іншої ради, крім бану, тому нема)
Тобто і вирок, і присуд вважала справедливими і коректними.
Дуже шкодуватиму, якщо таке втратиться.
Але можливість перевиборів має бути, а не фікція.

Olga

Повідомлення Olga » 17 квітня 2020, 21:32

І ще про це. Про що мабуть тут сказано вже не раз.
Olga писав: Зрозумійте, що, наприклад, Pestilence, може бути вражений Вашим обдолбиш щодо Зеленського, то вже і заодно відео спокійно не сприймає і підозрює бозна в чім.
СпойлерРозкрити
Pestilence писав: И кто ты после этого, когда постишь монтажные видео?
https://zik.ua/tv/video/236160
Для поривняння...Vollmer не позорься
То ж точно так само колись лили бруд на Тимошенко. Страшно згадати всі ті "наркоманка" і "жаби" у певний час. Здається, син Чорновола утвердив то тоді через ЗМІ. Так що Віра права як божий день - вас можна сміло привітати з приземленням на боці "нульків", "ю-щенків", "порохоботів" і таке інше.
Востаннє редагувалось 17 квітня 2020, 21:34 користувачем Olga, всього редагувалось 1 раз.

Babasha
Штучний інтелект

Повідомлення Babasha » 17 квітня 2020, 21:32

Вина обоих подследственных полностью доказана. Голосование фальсифицировано, счетчик голосов накручен... Расстрелять обоих два раза! :bye:
Устоявшаяся форма государственности — политический кризис.

Pestilence
Чефхелфер

Повідомлення Pestilence » 17 квітня 2020, 21:47

Я считаю, что люди, которые сюда заходят лишь чтобы проголосовать, это специально приглашенная публика. Пара комментариев по ходу не в счет. Почему-то они не заходят месяцами, но вдруг активно проявляются в голосованиях. Почему же так, что некоторые юзеры днюют и ночуют на других политфорумах, а сюда приходят рассказать, как им тут интересно, оставляя пару комментариев, с промежутками в полгода. Это же явно приглашенные люди, которым тут не интересно, они пришли просто ради проголосовать, выступить группой поддержки, пришли с другого форума, например с uapolitics, где им гораздо интереснее...вопрос - почему им интереснее там, а голосовать приходят сюда?

Хочу заметить, что изначально форум собирался на принципах порядочности и взаимоуважения. Никакие соображения не должны быть для этого препятствием. По крайней мере я так хотел надеяться.

Давайте что-то решайте коллективно. Форум переживает кризис, это очевидно. Предлагаю придти к общему знаменателю самостоятельно. Все взрослые люди...

Vollmer
Шпрехшталмейстер

Повідомлення Vollmer » 17 квітня 2020, 22:05

Olga писав: ........................................................................................................................................................
Але можливість перевиборів має бути, а не фікція.

Тоді, будьласка, якесь пояснення, де "фікція", в чому вона полягає, і як саме вона, технічно, стає можлива ???
В іншому разі, це все більше нагадує заклик, "услишать Данбас", і "другоє мнєніє".
Спроба тиску, завуальована під добрі наміри.

Відповісти