Давив ватніків і давитиму, скільки сил і можливостей моїх буде.
Тебе б теж слід було б, але ти ватнік куди хитріший і підліший, аніж той же Украся. Так що ходи поки що, підколодний.
Давив ватніків і давитиму, скільки сил і можливостей моїх буде.
Чому не говоріт? Говоріт про те, що єсть особи, зацікавлені мене й Волмера із модераторів випхнути. Чимось ми заважаємо, очевидно. Для цього використовуєцця кожна щонайменша зачіпка.
Голосувалка від кожного персонально - це вибори, а не вотум довіри. Це складніша процедура, і вимагає більше часу. Ви вважаєте, що мені більше нічим займатися? Результат все одно був би більше 50%, уже очевидно, тому дурочьку включпєте саме Ви, наперед звинувачуючи мене. Хуцпа вона така, я розумію.Фрося писав: ↑ Второе голосование подряд я предлагаю голосовать за каждого модератора открытым голосованием. Тебе это написать гигантским шрифтом и красным цветом,может тогда увидишь? Это не выдуманные мной правило,а так мы голосовали в первые голосовалки. Позже,когда недовольные люди начали уходить,ты сделал голосование тайным и за "команду". В итоге адекватные и умные юзеры просто ушли.
Тобто у вас немає кандидатури. Я не вправі розписуватися за інших юзерів, можу лише висловити припущення, що вони не зхотіли брати участь у вашій з Вірою афері, бо від неї дурно пахне.
Фрося, виключайте.
Це просто брехня.
Ви в комсомолі состоялі? Щось одразу згадалися збори із розбором "морального обліка"...
Не в коня корм? Буває.
Прикинь! Відстав ти від життя, однако...а баба галамага писав: ↑ оказуєцця, шо Фрося тут - дісідєнт і апазіціонєр, а я, дурний, думав, шо тут фросін хворум
Якщо ти прикрутиш кнопку "Голосування після повідомлення в темі" - то так і буде. Зараз такої кнопки нема.Pestilence писав: ↑ Вот именно поэтому голосование должно быть не тайным, с обязательной отпиской в теме.
Давил ты только лысого и то лет 30 назад последний раз. С тех пор только на кушетке под видосики старперцев-кобовцев... Чо уж - в это верю!
У базі даних мабуть можна підглянути IP кожного, хто проголосував, і, кинувши його у пошук по ній - ідентифікувати нік.Sintez писав: ↑Якщо ти прикрутиш кнопку "Голосування після повідомлення в темі" - то так і буде. Зараз такої кнопки нема.Pestilence писав: ↑ Вот именно поэтому голосование должно быть не тайным, с обязательной отпиской в теме.
Olga писав: ↑У базі даних мабуть можна підглянути IP кожного, хто проголосував, і, кинувши його у пошук по ній - ідентифікувати нік.
Якби це не важко було Pestilence - було б чудово. І таємність збережена, і клонам зась.
Можна відкрито проголосувати за довіру Pestilence у такій справі.
Наївно, але це перше, що приходить в голову. Але це гратися, звісно, треба.
в самом деле?! И в чём же сверх«сложность», и куда спешим не успеть (вимагає більше часу?)?!
А оті чокнуті, що за Зеленського, хтозна, чому я маю їм довіряти?Vollmer писав: ↑
Тобто, Ви ще тримаєтеся думки, що "зайві голоси" існують ???
Після того вже, як набралося голосів за вотум з іменами?
Ви уявляєте собі, механізми створення таких, "зайвих голосів", і вважаєте їх більш вірогідними, за просто, голосування, когось, із 150 юзерів ???
Я до понеділка буду заздрити, Вашій фантазії, ентузіазму, стійкості при досягненні мети !!!
І, кстаті - да, помітно юзерів, яких жодні інші, політичні питання - не цікавлять.........![]()
![]()
![]()
Olga писав: ↑ .........................................................................................................................................................
А оті чокнуті, що за Зеленського, хтозна, чому я маю їм довіряти?
Ану наберуть більшість нечесно, у своїм намаганні захопити майданчик
маю час і маю натхнення.
То ж точно так само колись лили бруд на Тимошенко. Страшно згадати всі ті "наркоманка" і "жаби" у певний час. Здається, син Чорновола утвердив то тоді через ЗМІ. Так що Віра права як божий день - вас можна сміло привітати з приземленням на боці "нульків", "ю-щенків", "порохоботів" і таке інше.Olga писав: ↑ Зрозумійте, що, наприклад, Pestilence, може бути вражений Вашим обдолбиш щодо Зеленського, то вже і заодно відео спокійно не сприймає і підозрює бозна в чім.
СпойлерРозкритиPestilence писав: ↑ И кто ты после этого, когда постишь монтажные видео?
https://zik.ua/tv/video/236160
Для поривняння...Vollmer не позорься