А в чому його проросійкість нині проявляється, може хтось пояснити? Бо я не бачу жодного цьому підтвердження.
Кадри 95го кварталу не пропонувати
А в чому його проросійкість нині проявляється, може хтось пояснити? Бо я не бачу жодного цьому підтвердження.
В тому, що вся влада вже належить агентурі фсб.
Я не є експертом по грузинським реформам Саакашвілі, але з охороною здоров"я і освітою там зараз ОК. Ну хоча б те, що грузини зараз непогано з ковідом справляються. Ну і освіта. Як мінімум, на увагу заслуговує те, що там вся молодь поголовно гарно знає англійську. І не знає російської! - що ще важливіше.Vollmer писав: ↑
Про яку грузинську реформу нам більше всього розповідали, у прєвосходних вираженіях?
Про реформу поліції, грузинської. Форма, відбір, казкова зарплатня.
Ми не чули, в схожому об'ємі, про реформу грузинської промисловості, медицини, освіти, т.д.
Слухняна, добре оплачувана поліція - була необхідна, як опора, при подібних методах поводження з реформованим народом.
Цьому є досить просте пояснення. Там комплекс з приводу рейтингів.Крім того, зауважте - Зєлєньській не афішує свою проросійськість. Всі сумнівні кроки і заяви, замість нього - робляться Єрмаком, Шмігалєм, ще кимось, із одноденних холуїв.
Хотів чи не хотів, але вийшло так, як вийшло.І, да, не хотів Захід тут ніякого реформування судівської гілки, я Вас благаю !!!
Вони хотіли поставити таких людей, щоби їм надалі - було зручно, і все.
Як вони зробили з НБУ, з Нафтогазом, з Укрзалізницею, і з бубочькою.
Чому Ви досі уявляєте собі Захід, як добру фею - незрозуміло.
У Леніна не було такої тези.
Держав на кухарок не напасешся, але прагнути цього требаВИЛ писав:Мы не утописты. Мы знаем, что любой чернорабочий и любая кухарка не способны сейчас же вступить в управление государством… Но мы… требуем немедленного разрыва с тем предрассудком, будто управлять государством, нести будничную, ежедневную работу управления в состоянии только богатые или из богатых семей взятые чиновники. Мы требуем, чтобы обучение делу государственного управления велось сознательными рабочими и солдатами и чтобы начато было оно немедленно, то есть к обучению этому немедленно начали привлекать всех трудящихся, всю бедноту
Ну і я про те, що перебрехано на 180
"Иногда данную фразу приписывают Троцкому, однако сам Троцкий авторство фразы отдавал Ленину: «Важнейшую задачу диктатуры Ленин видел в демократизации управления: „каждая кухарка должна научиться управлять государством“»[3]" (Вікі)
А Ви далі йдіть за логікою: Якщо (по Леніну) кожна кухарка має навчитися керувати державою, то чому вона, "навчившись", не зможе цього зробити?
Кухарка, наученная управлять государством, это уже не кухарка а управленец. Когда-то все мы были детьми, и нам не доверяли водить авто. Но выросли, водим, но детьми уже не являемся
Для того, щоб кухарка стала управлінцем, їй спочатку треба ремесло змінити.Pestilence писав: ↑Кухарка, наученная управлять государством, это уже не кухарка а управленец. Когда-то все мы были детьми, и нам не доверяли водить авто. Но выросли, водим, но детьми уже не являемся![]()
А если кухарке на момент начала обучения было 17? У нас есть люди, считающие себя управленцами и в 25. Эвон Гройсман-управленец, а всего лишь птушник
Ну так тому і бардак в державі, що всі "молодиє управлєнці" лізуть у владу без будь-яких здібностей до керування системою управління державою.Pestilence писав: ↑А если кухарке на момент начала обучения было 17? У нас есть люди, считающие себя управленцами и в 25. Эвон Гройсман-управленец, а всего лишь птушник![]()
В мире полно перспективных управленцев возрастом около 30 лет...то им надо ждать до 100?
Это не потому что они плохо выученные кухарки, а потому что нет реально действующих карательных структур в лице суда, прокуратуры, полиции. Есть фикция.
Новость хорошая,но..я боюсь ему не дадут эти реформы проводить.Olegik писав: ↑ Михайла Саакашвілі можуть призначити віцепрем'єром з реформ
https://ukr.lb.ua/news/2020/04/22/45588 ... ozhut.html