Ну так сцилку можна, а я сам гляну, не обов'язково постити сюди.
Вибори 25,10,20
Re: Вибори 25,10,20

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
А що ж ігспєрд "забув" про "зільоних чілавєчків" у Криму і "відпускників" на Донбасі?
Я такого прохуйловського однобокого барахла бачив достатньо. "Сіра" пропаганда. Це така, коли факти начебто відібрані часто правдиві, однак вибіркові, перекручені й відкоментовані так, що перевертають реальні події із ніг на голову.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ваджра (Шевчук) - українофоб та фсбшник колишній сбушник, головний редактор "руська правда". Шарій відпочиває. Більше близнюком вурдалаку бузині і батькі гбешникі і самі ще ті виблядки.
Ну це пропаганда скоріше для внутрікацапського унутрєннєго употрєблєнія. Чи употрєблянія...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Он здесь именно про "революции". При чем тут зелёные человечки? Совсем о другом. Там очень интересный расклад.Sintez писав: ↑ А що ж ігспєрд "забув" про "зільоних чілавєчків" у Криму і "відпускників" на Донбасі?
Я такого прохуйловського однобокого барахла бачив достатньо. "Сіра" пропаганда. Це така, коли факти начебто відібрані часто правдиві, однак вибіркові, перекручені й відкоментовані так, що перевертають реальні події із ніг на голову.
Кстати, а чего это возмущаешься? Все наши майданы, не принесшие ничего, кроме вреда, поддерживаются именно теми, кто втюхал на нашу голову всех этих супруних, сытников и прочей сволочи. И занимаются они ничем иным, как закабалением Украины,диктуя нам едва ли не образ жизни.
- Pestilence
- Чефхелфер
А как ещё называть порошенковских пришмандовок, одного из которых ловили на брехне?
Разве не майдан стал для таких социальным лифтом?
Та ну?! А у Криму, із точки зору хуйловських пропагандонів, не "революція" була? Ще й яка!
Які такі "ваші майдани"?
Про яких "нас" мова, не второпаю. Заморицця мені хтось щось диктувати - як із Сходу, так і з Заходу. Якщо ж свого масла у голові бракує, то нема по суті різниці, чиїм РАБОМ ти будеш. Тим більше, що різниця між східними й західними "елітами" суто декоративна, у глибині ж - однакова нєлюдь. Хочеш вибирати "хароших" - ну хто ж дохтур.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Снова, блин, под дурочка косишь? Не знаешь, о каких майданах речь идёт?Sintez писав: ↑Та ну?! А у Криму, із точки зору хуйловських пропагандонів, не "революція" була? Ще й яка!
Які такі "ваші майдани"?
Про яких "нас" мова, не второпаю. Заморицця мені хтось щось диктувати - як із Сходу, так і з Заходу. Якщо ж свого масла у голові бракує, то нема по суті різниці, чиїм РАБОМ ти будеш. Тим більше, що різниця між східними й західними "елітами" суто декоративна, у глибині ж - однакова нєлюдь. Хочеш вибирати "хароших" - ну хто ж дохтур.
Я украинец и живу в Киеве. А ты типа на Марсе и не понимаешь, чё тут у вас за майданы.
Между прочим, я посмотрел полностью ролик, который ты выложил, а уж потом сформировал свое мнение об услышаном там. А у тебя "не читал, но осуждаю".
А ты не хочешь рассказать, что это за чувачок на том видео, что тебе так понравилось? О чём он разглагольствовал и что за идеи он проталкивает? А что и кто у него на других роликах? Почему другие его видео здесь не выложить? Тебе можно - не забанят. Не хочешь тему развернуть?
Якщо хтось передивився повністю викладений мною ролик, я не вважаю цю обставину такою, котра мене зобов'язує передивлятися те, що він виклав. Я подивився доти, доки чувак не почав нести очевидну для мене пургу. Мені достатньо.
Я тут багатьох чувачків викладаю, слова котрих мені сподобалися. Про кого саме мова?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Щось, як я подивлюся, "вірусна" істерія масово косить у інтернет-користувачів здатність до адекватного сприйняття інформації. Буває.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
1. Никто никого здесь ни к чему не обязывает. Но ... Есть такое понятие, как честное отношение к оппоненту, независимо от симпатий/антипатий. Это касается методов ведения дискуссии, спора. Если я о себе сообщаю какую-то информацию, то рассчитываю на доверие к ней и сам точно так же отношусь оппоненту. Это также касается и сторонней аргументации в виде ссылок на видео, статей в сети и т. д.Sintez писав: ↑Якщо хтось передивився повністю викладений мною ролик, я не вважаю цю обставину такою, котра мене зобов'язує передивлятися те, що він виклав. Я подивився доти, доки чувак не почав нести очевидну для мене пургу. Мені достатньо.
Я тут багатьох чувачків викладаю, слова котрих мені сподобалися. Про кого саме мова?
2. Парень - видеоблогер, ролик которого ты выставил, российский великодержавник и такие же гости у него, типа Катасонова.
Нет, я не считаю, что и такие не представляют интереса. Но когда на их фоне закрывают доступ на форум Шарию, который рядом с ними просто примерный национал-патриот, то это более чем странно.
СпойлерРозкрити
— Так, рассказываю. Захожу, значит, я в аглицкий клуб. Там все исключительно в карты играют. Интересуюсь: какая игра? Оказывается: очко. Думаю: «Почему бы мне с ними не поиграть?». Сажусь. Играю. Он мне говорит: девятнадцать. Я говорю: «Покажи. Покажи! А может там…» И вдруг он мне говорит: «У нас в клубе принято джентльменам верить на слово!». И тут мне как стало везти! Везёт и везёт! Как не прикуплю, двадцать одно! Именно двадцать одно: не девятнадцать, не двадцать, не двадцать два! Везение какое-то!
Вопрос не в полном доверии(неточно высказался) к видео или статьям, а как минимум, внимании к ним .