Тобі ще раз нагадати про проекцію у психології?Sintez писав: ↑Ти хєрово чуєш? Здоровим не слід носити маски! Вони нічого не дають, це не я вже вам кажу, а саме той, хто повинее казати. І каже він це, скоріше всього, тому що жопою відчуває що прийдецця колись відповідати.
Що за хрєнь "невиявлений інфікований"? Ідіотська параноідальна фантазія не має меж?
Вірусно-параноїдально-шизофренічна війна.
Re: Вірусно-параноїдально-шизофренічна війна.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Ти ж начебто не з поколєнія пепсі... Мав би пам'ятати, що колись на пачках було написано "Сода пітьєвая", і мамки дітей поїли при простуді молоком із тією содою... Чи тебе із дитинства "колесами" пічкали?главспец писав: ↑Свершилось! А ты клеветал на оф.науку и систему укр.освиты
Главное: Украинским школьникам советуют с помощью раствора соды лечить онкозаболевания и кашель. Такие «рекомендации» содержатся в учебнике по химии за 9 класс.
Детали: В украинском учебнике по химии для 9 класса школьникам советуют пить раствор соды от кашля и онкозаболеваний. На это обратила внимание пользователь Facebook Инна Домина.
«Мне действительно нравится учебник по химии для 9 класса Савчин М.М. — доступно и структурировано представлен базовый материал. Но что же нам делать с научностью школьных учебников? Когда уже наконец в учебниках будут подаваться новости современной науки, а не тренды нетрадиционной медицины с сайта Ассоциации пенсионеров?», — говорится в сообщении.
Так, в учебнике говорится, что водный раствор соды советуют пить для «профилактики и лечения онкозаболеваний, смягчения кашля при простуде» и при других заболеваниях.
Стоит отметить, что этот учебник издали в 2017 году, он рекомендован Министерством образования и науки Украины.
Подробности читайте на Фразе: https://fraza.com/news/295704-v-ukrains ... chit-sodoj
Бачиш у чому "проблема" для хазяїв стада - не всі барани згодні пркірно жувати інформаційну жувачку, хоч трісни, а правда проходить крізь усі забори й загати... І її не спинити.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Як би не тиснули, у всі часи знаходяцця люди що не трусяцця від страху й відстоюють свою думку не погоджуючись торгувати совістю.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!

Загальна смертність не збільшилася, а зменшилася. А "статистичній" жидівській еквілібристиці грош ціна.
Щодо грипу. Я в дитинстві купу разів хворів простудою, кілька разів були ускладнення у вигляді запалення легенів і бронхіту. (Можливо, здоров'я було б кращим, якби мама не належала до секти "медиків")
Так от, ЖОДНОГО разу в довідці не було написано "грип". Хоча температура нерідко була до 39, а то й вище. І лише набагато пізніше я взнав чому - а щоб "статистику" не псувати. І не лише із грипом так. Мій Батько помер від раку легенів (бо "медичні" злочинці відмовили його від вживання соди, котрою ми успішно вилікували у нього рак шкіри), але діагноз "рак" ставити відмовилися й у довідці про смерть написали "серцева недостатність". І так у багатьох знайомих - "медикам" після Чорнобиля дана вказівка відповідно "коригувати" "показатєлі".Так що не треба мені чесати про "статистику" й "люди мруть", пошукайте переляканих десь деінде.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Ні дня без Сталіна!(с)

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
В моём окружении несколько человек умерло.
Есть спортсмены.
50, или около того лет.
Моя семья и я переболели.
По разному, но все без осложнений.
Друзья болели и болеют, по разному.
Моя хорошая соседка, 82 года, диабет, но в селе, уже более 2-х недель борется, и ещё не ясно, кто кого...
Есть спортсмены.
50, или около того лет.
Моя семья и я переболели.
По разному, но все без осложнений.
Друзья болели и болеют, по разному.
Моя хорошая соседка, 82 года, диабет, но в селе, уже более 2-х недель борется, и ещё не ясно, кто кого...
Gravissima calamitas umquam supra Occidentem accidents erat relidgio Christiana. (c)

ты ничего не перепутал? Может «пищевая», ну которая не каустическая? Так её и в тесто, типа, того...
п.с.
ну прикинь, теперь в учебниках химии:
интересно, каких «других»?!
Цікаво. а про зменшення смертності Ви звідки знаєте? Не з жидівської статистики, часом?
А це не Ви, часом, волали про шкоду від масок?
Так, смертність зменшилась. Бо маски не тільки від ковіду захищають.
А жидівську статистику можна й не читати. Достатньо навідатись до найближчого жидівського ковіднику.
Або згадати відому Вам нянечку, яку хтось єретиків заразив, і вона не схотіла мати справу з ШВЛ, та повісилась.
Таке враження, що ти застряг десь у другій половині 80-х ХХст.Sintez писав: ↑Загальна смертність не збільшилася, а зменшилася. А "статистичній" жидівській еквілібристиці грош ціна.
Щодо грипу. Я в дитинстві купу разів хворів простудою, кілька разів були ускладнення у вигляді запалення легенів і бронхіту. (Можливо, здоров'я було б кращим, якби мама не належала до секти "медиків")
Так от, ЖОДНОГО разу в довідці не було написано "грип". Хоча температура нерідко була до 39, а то й вище. І лише набагато пізніше я взнав чому - а щоб "статистику" не псувати. І не лише із грипом так. Мій Батько помер від раку легенів (бо "медичні" злочинці відмовили його від вживання соди, котрою ми успішно вилікували у нього рак шкіри), але діагноз "рак" ставити відмовилися й у довідці про смерть написали "серцева недостатність". І так у багатьох знайомих - "медикам" після Чорнобиля дана вказівка відповідно "коригувати" "показатєлі".Так що не треба мені чесати про "статистику" й "люди мруть", пошукайте переляканих десь деінде.
…самая неистребимая наша иллюзия заключается в том, что мы действуем, воображая, что свободны от всяких иллюзий.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Власне і твоя КОБа є анахронізмом, який походить з того ж періоду.
Ролло Мэй
Ролло Мэй
Я пам'ятаю напис саме "питна". Бо мене це тоді здивувало.
Яких "другіх"? Багатьох. Сода посуває pH у лужний бік, а патологічна мікрофлора процвітає якраз у кислому середовищі. Загалом, потреби у ній мабуть не було б, якби ми не пхали в себе стільки всякого лайна. Але це все єресь, звичайно.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Щодо ШВЛ - окрема страшно цікава (чи цікаво страшна) тема. Щойно на львівщині померло двоє людей, бо світло потухло... Але головне не це. Росіяни кажуть, що ВСІ смертельні випадки від "вірусу" стаюцця у них ВИКЛЮЧНО у лікарнях. Дивно, чи не так? А інші "єретики" розводять руками й пояснюють, що інакше й бути не може, й вбиває тих людей якраз ШВЛ, до котрого підключати ВИКЛЮЧНО коли самостійне дихання вже припинилося, тобто у випадку кліничної смерті. Саме тому ШВЛів багато й не було до паніки.M_M писав: ↑Цікаво. а про зменшення смертності Ви звідки знаєте? Не з жидівської статистики, часом?
А це не Ви, часом, волали про шкоду від масок?
Так, смертність зменшилась. Бо маски не тільки від ковіду захищають.
А жидівську статистику можна й не читати. Достатньо навідатись до найближчого жидівського ковіднику.
Або згадати відому Вам нянечку, яку хтось єретиків заразив, і вона не схотіла мати справу з ШВЛ, та повісилась.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Саня писав: ↑Таке враження, що ти застряг десь у другій половині 80-х ХХст.Sintez писав: ↑ Загальна смертність не збільшилася, а зменшилася. А "статистичній" жидівській еквілібристиці грош ціна.
Ага. Зате "ви" "домодернізувалися" ("доперебудовувалися") уже до повного пздца...

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Бунт - питання тижнів. Якщо ці безумці закриють ще й транспорт - то може й швидше.
Поляки кажуть, що від бунту їх стримує поки що думка, що це не найкращий вихід, але ця думка не може протриматися довго.
Поляки кажуть, що від бунту їх стримує поки що думка, що це не найкращий вихід, але ця думка не може протриматися довго.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Як буквально перкладаєцця "локдаун"? Даун під замком? То може "самоізолююцця" під замком десь в затишній палаті КМ і ОП?

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!
Страх вбиває. Я це знаю абсолютно точно із онкодосвіду. Паніка.

Наше діло праве,
ворог буде розбитий,
перемога буде за нами!